ekim vadeli usdtry de fiyat 6,85 iken birileri 6,79 - 6,80 den binlerce kontrat sattı.
Bu işin içinde bi iş var ama dur bakalım.
Printable View
ekim vadeli usdtry de fiyat 6,85 iken birileri 6,79 - 6,80 den binlerce kontrat sattı.
Bu işin içinde bi iş var ama dur bakalım.
Yarım saattir binlerce kontrat fiyatın çok altında satıldı neler oluyor.
Ceza kesilmeyecek açıklaması mı var yoksa
Ek 20048
merkez sahalara indiiii..
banvt alıyor heralde. :he:
Bir satış daha geldi. 6,78 e kadar verdiler ben 6,79 dan alabildim.
benim sarışınlara bakmıyor merkez.
Oof off oof... Giderken tuttu beni Eğildi öptü beni Ne vefasız yar imiş, güüüüm güüüüm.. :) )))
https://www.dailymotion.com/video/x2had7o
Ekim vadeli dolarda iyi marjlar var.
Herifin borsada alışları 180 milyonu buldu. Bastır koçum jöleli.
Siz söyleyince şimdi baktım, spot dolarda değişiklik olmadan vadeli 3-4 kuruş oynuyor; cuma günü kapanışına göre de spot kur 2 kuruş düşmüşken vadelinin düşüşü 10-11 kuruşu buluyor, muhtemelen sabahki açıklamayla gelen faiz artışı beklentisi makası daralttı ama makas anlık olarak da çok hızlı değişiyor.
Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
Son söz ;
Cuma beri 'Tcmb Bist Viop' hadisesi (ki duble seçimli 2015 istikşafi bullshit be$ aylık hükümet dönemi süreciydi sanırsam zorlandı aynen) yazılıp çizilirken akla gelen bir husus da referandum öncesi hukuksuzca kurulan hesapsızca kullanılan ve asla denetlenmeyen sözde Varlık fonu son Bo$Kanlık seçimi itibariyle ömrünü tamamlamış net bitik ve patlak olmalı ki Tcmb fonu olarak maziden kasmaya başlamışlar yine yeniden.. Yani merkezde tamtakır ne alakaysa ama o vakit Tcmb birileri? leyhine ve kendi aleyhine i$lemler yaparak tüm piyasaların dikkatini de çekmişti haramzede zihniyet style..
Bakalım izliyoruz..
Ha keza KGF de çar çur ellerinde mazbata takası oldu bilahare..
Halleri böyle..
...
Bize heryer Merkez.. Anla$ıldı tamam.. ?? Roger that. )
el-Patience
beyler bayanlar dolar vadelide dikkat edin. kaldıraçlara.
merkez bişey değlde doların palasıda gelirse piyasaya tavan taban havada uçuşyor
kim kimi tutarsa stayla.
kalp kalp kırmızı lololo eşliğinde.
79 dan aldıklarımı 81,51 ve 52 den verdim gitti. Şimdi 77 ye yazıldım bakalım 1000 1000 gelecekmi bir defa daha :)
Kaldıraçlar bugün normale döndü, birileri hedge ediyorlardır belki kendilerini.
ilkerx sen $u Hayriye'yi dinle az RePuLSe ikramı )..
Sözlerini oku biraz da.. Acem style..
bearbull üstat ne yaptı acaba ? görüşmeden bilgisi olan varmı.
yönetici ile görüşmeye gidecem demişti.
Merkez bankası faiz arttırmayınca, faizler artmıyor mu? Mevduat faizi %20 nin üzerinde. Şirketlere %40 yakın faizle bankaların kredi verdiğinden bahsediyorlar Bloombergde. MB sını baskı altına alıp elini kolunu bağlamanın, dolar sürekli yükselirken devamlı ateşe benzin dökmenin sonucunda gelinen nokta bu.
Bir ekonomi bakanımız vardı. Doların dört lira olduğunu ben kabul etmiyorum demişti. Şimdi olsa ben doların 6,6 TL oldugunu kabul etmiyorum derdi. Piyasa da döner adama bizde böyle, işine geliyorsa der.
Hem borçlanma ihtiyacını yıllık 220 milyar dolar seviyesine çıkar, hem bol keseden petrol şeyhleri gibi harca, tüket. Sonra da harcamaktan vaz geçemiyorum, enflasyonu düşüremiyorum, ama bu faiz çok kötü bir , bana zararına reel faizle borç verin de.
Dolar 4.50 iken bir arkadasim(piyasadan hic anlamaz) 24000 dolar aldi parasiyla. Ben de gittim hisse senedi aldim.dolar cikmaz hesabi. Adam %50 kâr'da şu an. Ben ise hisseden %20 zararla beklemede.öğrenemedik bu işlerimi diyim. Onun acemi sansimi diyim? Ne diyim bilemedim [emoji848]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6,77 gelmeyince 6,80 den almak zorunda kaldım. Dövizde uzunsuz kalmamak lazım değil mi?
şu alacaklılar bizim borçları silse de herşeye baştan başlasak olmaz mı
Ekim vadeli xu030 kontratında pivot seviyeleri şahane çalışıyor. Zaten genelde şahane çalışır, 5 dakkalık grafiğin üstüne günlük pivotları ekleyin bakın
ılkez sabah ula dedım bu kırmızı et panık olursada dedım bu tavuga yrarar full sabah banvıte gırmıstım ıse yaradı ongorum
bı sekur kaldı tepkı vermeyen
Turkey’s Erdogan calls on global trading partners to smash US dollar’s ‘monopoly’
https://www.rt.com/business/437481-e...ces-us-dollar/
faiz mi falan artmaz, faiz artsaydı onlarca önleme gerek kalmadan artardı