Güzel hareketler geliyor
Fiba özellikle önemli, biraz öncü gibi benim gözümde
Printable View
bu 2 yıllık bonoları hangi yatırım fonu cinsi barındırıyor.uzun vadelimi orta vadeli fonlarmı?
2-3 kere soylemisimdir hem burda hem baska forumlarda bir ensturamanın tarihinde gormedigi fiyatlar uzerinden teknik analiz yapamazsınız..millet bu hafta 8.40 tan satarız diye yuklendi 6.50 lilerden sonuc ortoda . siz ( teknikciler ve isi bilmeyen vatandas dolarcılar ) 7.50-8.40 teknik dersiniz 0 7.20 den doner iste boyle .
bu vakifbank oranları neden burdan yanlıs veriliyor bilincli olarak 100 k altına 19.75 yazan vardı ben dun sordum adam 17.25 diyor .
Aga çok haklısın ama o konuşulan seviyelerden daha uzaklaştığımız söylenemez.. Ufak bir olumsuz haber her şeyi tersine çevirebilir.. Maaşallah diyeyim de dilimi ısırıp..
Bu arada altının ons u 1160 ları gördü.. Takipteyim [emoji41] Şu konut çılgınlığına döndü aslında biraz da.. Hangi fiyattan olursa al nasıl olsa yükselecek diye düşünüldü.. Evet panik ile yapılmış hareketler.. Şuan geldiği 5.75 seviyeler bile çok çok yüksek.. Umarım daha da düşer biraz normalleşiriz..
Yatırım tavsiyesi değildir...
Bugun garantiden oran alan olursa yazabilir mi tesekkurler
Gösterge tahvil değişti galiba...
%24.67
Güncelleme;Şekerbank
https://img.donanimhaber.com/upfiles...fe4dac43c9.PNG
dolar saatlik teknik grafik de
5,30 dan başlayıp 7.13 kadar olan yükseliş de
7.13 yazıyorum çünkü kullandığım grafik sağlayıcı site 7.20 işlememiş grafiklerine
1.83 tl bayrak yapmış.
dolar dip yapıp destek bulduğu noktada rüzgar değiştirirse
dip noktadan + 1.83 tl hedefine koyar....
trampetin elinde en onemli sey birtek halkbank olayı kaldı ..ondan baska yapacagı seyler artık ufak tefek seyler olur baska sektorlere yaptırım gibi .
Evet...
Bugüne ait...
viop -53 iken
bist +91
yazıyor
bir şeyler ters gidiyor şu an için
tamam milliyetciyim..dolar ve euro nun yukselmesini de istemiyorum.ama benzin ve motorin zammi direk yansitilsa keske..istanbulda eskiden yazin bari 3 ay yollar bos olurdu.simdi 12 ay boyunca 30 km yolu 1. viteste gidiyoruz.3 saaatlik isi 6 saatte yapiyorum gun icinde..
cebinde 20 bin tl olanin altina 100 bin tl arac veriyor bankalar kredi ile..
gercekten ihtiyaci olanin kullanmasi gerek artik..
haftaya tatili fırsat bilip doları yukarı yapabilirler 4.5 gun tatil...bunun icin onlem alınmısmıdır alınmamısmıdır onu da o gunlerde anlıyacagız
mb faiz artırımını swap oranlarını dusurmekle yaptı aslında bono oranlarını %28 e getiren etken bu...artık bunun tl mevduat oranlarına da az cok yansımasını bekliyecegiz .
Bugün oran alan varmi ?
Güncelleme;Şekerbank,Fibabanka
https://img.donanimhaber.com/upfiles...698a8f7887.PNG
Bundan önceki her bayramda dolar rekor kırmıştı, içimden bir ses kademe atmamı söylüyor. Eğer dayanamazsam yarın bir adet kademe atacağım.
swap ta tl bacağının faizi %35 bankaya %35 gariban mevduatçıya %20 olurmu .. bence olmaz, yükselsin tabi
Gece gunduz 20.25 mi?
Nkolay bono mevduat karşılığı 22.50... Azda olsa yüreğimize su serpti...
Merhaba haklısınız şimdi bugün için parayı sabahtan eft yaptım müşteri temsilcisi ile konuştuğumda ŞOK oldum
banada 20,50 teklif ettiler ya dün sorduğumda böyle iken şimdi neden böyle deyince de dün sıkışıklık varmış falan filan bence hoş olmadı bu bana ısrarla bono tekif ettiler,
arkadaşlar üzgünüm amacım sizi yanıltmak değildi ama dün aynısın söylediler bugün ise bunu oyuncak olduk resmen...:Sad:
Emekliler ikramiyelerini unuttular sanıyorum 91 yaşındaki yaşlı komsumu getirdim şube ATM ler boş duruyor.....ikramiyeler bugün ve yarın alınacak ...... atm kartı olan normal maaşını cumartesi olmayan pazartesi alacak.