-
Alıntı:
Originally Posted by
MedwiG
Hey Maşallah Reha Gaya formda
Reha GAYA bu, ne de olsa dipcik gibim adam!:bravo:
Baskaninki gibi, büzülmüş degil!:kahkah:
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
Ahan yoneticiye kodumu os dedi ne demekse:whistling:
Ahaliyi aleyhime kışkırt ıstediğin kadar, Reha GAYA'nin dotu basi oynamaz!:yes:
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
Şu anda fatsada ki oy durumuna bakmak lazım
Kimsenin en ufak endişesi olmasın.Ordu elbette özüne dönecektir.
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
Yıl 1979'du.
Karadeniz'in şirin beldesi Fatsa'da belediye başkanı seçimi vardı.
Ve Kenan Evren'in sözleri:
"Orada Terzi Fikri diye biri çıkmış 'Devlet benim' diyor. Komite kurmuş. Fatsa'yı o komite yönetiyor. Ne yapılıp yapılmayacağını halk karar veriyor. Buna göz yumamazdık. Göz yumsak, izin versek daha nice Fatsalar çıkardı"
Terzi Fikri ve eşi Nurten Sönmez'e saygıyla..
NE OLURDU ....
kötümü olurdu amarrikan güdümlü şerefli...
BU ÜLKEDE ÜLKENİN AĞNIZA MIÇAN 2 TANE ŞEREFLİ İNSAN VARDIR...
BİRİ NETEKİM dir
SORU:
DİĞERİ KİMDİR
-
Alıntı:
Originally Posted by
radyolog
NE OLURDU ....
BİRİ NETEKİM dir
SORU:
DİĞERİ KİMDİR
Menderes, Celal Bayar, Memduh Tagmac, The Rahmetli say say bitmez, serefli coktur bu memnekette...
-
Alıntı:
Originally Posted by
radyolog
NE OLURDU ....
BİRİ NETEKİM dir
SORU:
DİĞERİ KİMDİR
Soru eksik olmuş gibi?Diğerleri diye düzeltmek gereği duydum,affınıza istinaden.70 yıllık süreçte bir sayın Ecevit dışında güdümüne girmemiş 2. kişi var mı ?
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Menderes, Celal Bayar, Memduh Tagmac, The Rahmetli say say bitmez, serefli coktur bu memnekette...
Yaşlanmışım,benden hızlı yazıyorsunuz.
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by
nikrece
Soru eksik olmuş gibi?Diğerleri diye düzeltmek gereği duydum,affınıza istinaden.70 yıllık süreçte bir sayın Ecevit dışında güdümüne girmemiş 2. kişi var mı ?
EVVVEEEETTTTT.....
yarışma devam ediyorrrr..
ESASEN BEKLEDİĞİM TEK VE BENCE DOĞRU CEVAP VAR...
bakalım o cevap gelecek mi...
isteyenler benim ÖM a cevplarını ggönderebilirler...
benim ÖM a gönderilen cevapları YAYINLAMAYACAĞIM
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Reha GAYA bu, ne de olsa dipcik gibim adam!:bravo:
Baskaninki gibi, büzülmüş degil!:kahkah:
Sayın Başkanımız duymasın çok tahrik ediyorsunuz:oleyo:
-
Alıntı:
Originally Posted by
uzay44
O tahrik olmaz der şimdi
-
Turkiye hop denilince Ataturk ilkelerinden uzaklasmadi, o is taaa... Kazim Karabekire kadar gider...
Demokrat parti, Adalet Partisi, ANAP, Refah, A.K. Partisi diyelim...
-
Alıntı:
Originally Posted by
uzay44
Nesini tahrik edecegiz yahu, icine buzusmus diyoruz!:dvr:
-
Alıntı:
Originally Posted by
uzay44
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
O tahrik olmaz der şimdi
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Nesini tahrik edecegiz yahu, icine buzusmus diyoruz!:dvr:
Ihtiyarın bütün taktiklerini biliyorum
-
Alıntı:
Originally Posted by
soulslayer
..Başbakan Süleyman Demirel ve Hürriyet Gazetesi'nin başyazarı Oktay Ekşi Fatsa'yı hedef gösterdi.
"Burada halk mutlu, sorun yok" diyen Fatsa kaymakamı görevden alındı...
Fetö ahalinin orasına koyarken ortalarda gözükmeyen bu Oktay Ekşi,Eren Erdem,Faik Tunay,Mahmut Tanal,Enis Berberoğlu gibi zibidiler Fetö'nün orasına koyulurken yırtık dondan düşer gibi ortaya dökülmüşler BankAsya'ya STV Zaman'a göğüslerini siper etmişlerdi..Yedi cedlerini çok anmışımdır bunların..
Alıntı:
Oktay Ekşi'den Zaman'a ziyaret
Basın Konseyi Eski Başkanı ve CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Zaman Gazetesi'ne destek vermek için gazetenin binasına geldi ve Ekrem Dumanlı'nın düzenlediği basın toplantısına katıldı
https://www.posta.com.tr/oktay-eksid...ziyaret-258562
-
Dünyada gominizm den en çok korkan iki ülke varmış. Biri abd diğeri Türkiye imiş [emoji848]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
son geliyorrr...
geldikçe bu şerefliler USLU DURMAYACAKLAR...
sanALdan bana iletildiği kadarı ile İSTANBUL SEÇMENİNE mesajlar geliyor...
SOKAĞA ÇIKMAYA HAZIRMISINIZ diyerek....
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
ahan yöneticiye kafadan girdi
sen güneysuyu
sizin apartman yöneticisiyle karıştırdın galiba
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Kim takar Güneysuyu filan, aha böyle dedigimi ilet.:bravo:
Bana hafif sıklet gelir,
mod. lara havale ediyorum..
-
Alıntı:
Originally Posted by
ayhan53
Ihtiyarın bütün taktiklerini biliyorum
O ihtiyar Angara gelince, mali cikartip verecek eline, sen de her zamanki gibi tuyeceksin.:kahkah:
Azicik dik dur yahu, deliganli ol!:he:
-
SINIF ARKADAŞIM SVG SÜHEYL DEN AKTARIM
Anayasa profesörü Süheyl Batum, YSK'nın İstanbul için vereceği karara dair açıklamalarda bulundu.08 Nisan 2019 Pazartesi 20:13Anayasa profesörü*Süheyl Batum, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı*Recep Tayyip Erdoğan*ile AKP'nin "İstanbul'da oylar yeniden sayılsın" talebine ilişkin açıklamalarda bulundu. Batum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada*"Hiçbir sahte seçmen, mükerrer seçmen yoktur diyen kim? YSK. Şimdi tutup, 'bizi kandırmışlar, sadece İstanbul'da 15 bini aşkın sahte seçmen varmış, görmemişiz' ya da 'bilerek görmezden geldik' diyebilirler mi?"*ifadelerini kullandı.Süheyl Batum, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:"Açık söyleyeyim; İktidarın talebi yönünde karar verilirse, bu kesinlikle ‘hukukun bittiği’ noktadır. Neden mi? İddia şu; ‘sahte seçmenler oy kullanmışâ€™. İki aday arasındaki fark 16 bin değil mi? Yani 16 bin sahte seçmen varmış. Peki olabilir mi?"Bunları seçmen kaydeden kim; İmamoğlu mu? Hayır. YSK ve bağlı Genel Müdürlük. Kimin verileri ile; İçişleri Bakanlığının."Muhalefet partilerinin seçimden önce, değişik kentlerde ‘bir eve, arsaya, onlarca sahte seçmen yazılmışâ€™*iddialarını kesin olarak reddeden kim; YSK."Hiçbir sahte seçmen, mükerrer seçmen yoktur diyen kim; YSK."Pekiyi ‘organize suç çetesi’*bu kurumlara mı sızmış yani? YSK ve İçişleri Bakanlığına mı? Bu nedenle mi iddiaları reddetmişler, ‘kesinlikle en güvenli seçim bizde’*demişler."Seçmen listelerinden hatta seçimden günler sonra böyle bir itiraz biçimi var mı? Şimdi tutup, ‘bizi kandırmışlar, sadece İstanbul'da 15 bini aşkın sahte seçmen varmış, görmemişiz’*ya da ‘bilerek görmezden geldik’*diyebilirler mi?"Siyasetçi olsa diyebilir belki... Örneklerini maalesef çok gördük. Ama bir ‘hakim’... Eşinin, çocuklarının yüzüne bakabilir mi sonra?"Ne olmuştu?AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, dün yaptığı açıklamada,*"Kalan bütün ilçelere ilişkin yani 38 ilçeye ilişkin oyların tamamı sayılsın diye il seçim kurulu üzerinden YSK’ya müracaat etmiş olacağız"*ifadelerini kullanmıştı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün İstanbul’dan Moskova’ya hareketi öncesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açıklamasında İstanbul'da oyların yeniden sayımına değinerek,*"Usulsüzlükler tabi bazı değil, neredeyse bütünü usulsüz. Siyasi parti olarak örgütlü bazı eylemlerin yapıldığını tespit etmiş durumdayız. Şimdi 10 milyonu aşkın seçmenin olduğu İstanbul’da kalkıp da 13-14 bin farkla bir seçimi kazandım havasına kimsenin girmeye de hakkı yoktur"*dedi. Kaynak: Süheyl Batum sert çıktı: Eşinin, çocuklarının yüzüne bakabilir mi sonra?
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
guneysu
Bana hafif sıklet gelir,
Ahaaa..
Ben peşin peşin yazayım... rehagayayaözgürlük
-
Hangisi terörist?
Bence yetmiş yıldır dünyanın her köşesinde suçsuz insanları katleden Amerikan ordusu teröristdir...
Alıntı:
ABD Başkanı Donald Trump'ın İran Devrim Muhafızlarını 'yabancı terör örgütü' olarak tanımladıklarını duyurmasının ardından, Tahran'dan ilk misilleme geldi.
Trump: İran Devrim Muhafızlarını 'terör örgütü' olarak tanımladık
İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi, Amerikan ordusunun Ortadoğu'daki faaliyetlerini yöneten ABD Merkez Kuvvetleri Komutanlığını (US CENTCOM) ve bağlantılı güçleri 'terör örgütü' ilan etti.
https://tr.sputniknews.com/ortadogu/...utu-ilan-etti/
-
Oktay Ekşi Ordu Mesudiye'li diye biliyorum. Mesudiye 'de Ecevit'in ilk köy kent projesini başlatığı yöre. Chp oturup, Orduyu nasıl kaybettiğini uzun uzun düşünmeli.
-
Alıntı:
Originally Posted by
guneysu
Bana hafif sıklet gelir,
Aha bir tane daha geldi, ister havale et, ister EFT yap, istesen virmanla!:yes:
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Aha bir tane daha geldi, ister havale et, ister EFT yap, istesen virmanla!:yes:
Yaklaşık 120 km yakınınızdayım eft veya havaleye gerek yok :whistling:
-
Alıntı:
Originally Posted by
guneysu
15 dk 2 gol yedik.. :vk:
Beşiktaş dan mı :)
-
Alıntı:
Originally Posted by
DeliKAN
Ahaaa..
Ben peşin peşin yazayım... rehagayayaözgürlük
Reha GAYA zaten fikri ozgur bir insan, hangi bahtsız bana pranga vuracakmış şaşarım!:bravo:
-
Seçim bitmiştir... Daaalın..
-
Alıntı:
Originally Posted by
MedwiG
Yaklaşık 120 km yakınınızdayım eft veya havaleye gerek yok :whistling:
Ben kendim geleyim o zaman, Selim beye sor ben bunu ne b.k yiyecegim deye?:oleyo:
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Ben kendim geleyim o zaman, Selim beye sor :oleyo:
Siz gelin bir çözüm buluruz :yes: :yes:
-
-
Bu adamcağız da kendi çapında ...
Ağa babasını kendi çapında eleştirme çabaları içinde
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Reha GAYA zaten fikri ozgur bir insan, hangi bahtsız bana pranga vuracakmış şaşarım!:bravo:
Rize ye 2 tane atmışlar,bence zorlama:)
-
benim profil resmimi hangi mod değiştirdi?profil resmime bülllük süratlı birini koymuşlar:plc::drunk::kahkah::dvr::box:
-
Alıntı:
Originally Posted by
nikrece
Rize ye 2 tane atmışlar,bence zorlama:)
Bana ne yahu, Rizeden?:notr:
Tostumu kemirmeye gidiyorum, herkes eteğindeki taşları döksün bu arada!:yes:
-
Alıntı:
Originally Posted by
soulslayer
benim profil resmimi hangi mod değiştirdi?profil resmime bülllük süratlı birini koymuşlar:plc::drunk::kahkah::dvr::box:
Yöneticiler değiştirebilir, uygun olan başka resim seçip, değiştirin.
kendinizi ve bizi de sıkıntıya sokacak resimler koymayın..
yakışmış bu resim.. :kahkah:
-
Alıntı:
Originally Posted by
soulslayer
CİRCİL değil mi o? Puro olmayınca tereddüt ettim.
-
Alıntı:
Originally Posted by
guneysu
Yöneticiler değiştirebilir, uygun olan başka resim seçip, değiştirin.
kendinizi ve bizi de sıkıntıya sokacak resimler koymayın..
yakışmış bu resim.. :kahkah:
ama cok seviyordum ben onu artık bir parcam gibi olmuştu.üzüldüm ama kurallara karşı saygım sonsuz...Neyse canım sorun değil böylesini de sever bu adam.
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Bana ne yahu, Rizeden?:notr:
Tostumu kemirmeye gidiyorum, herkes eteğindeki taşları döksün bu arada!:yes:
Rize attı bidene, keyfi gelmiştir.
-
Alıntı:
Originally Posted by
nikrece
Beşiktaş dan mı :)