Kademe atabilcek var mı
Printable View
Kademe atabilcek var mı
ne oluyoz %6 cikti bi anda
Kademeli şuan böyle https://www.linkpicture.com/q/Screen...206_152106.jpg
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeler çok hareketli o yüzden yetişemedim
Kıskananlar çatlasın diyorum, yiyemediginiz cacık için üzülmeyin akşam açlığınızı bastirsin diye damardan bı iskembe çorbası için..hazimsizliga iyi gelir..
Arkama yaslanıp keyifli keyifli izliyorum.
Because though they have brains, they can't sit tight.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dediğiniz gibi akşam işkembe çorbasını içtim. Biraz kırgınlığım vardı iyi geldi.
Hisse fiyatıda tam düşündüğüm gibi tepeden 10 puan geri gelmiş. Daha fazla geri gelmiş ama ayıp olmasın diye zorla o seviyelerden kapatmış.
Bu gün cacıkları kim yiyecek göreceğiz bakalım.[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili kardeşim biz kağıdı 224 ten almadık bu bir..ikincisi biz bu tip geri gelmelerine alışığız..üçüncüsü kağıdın 204 ten güne başlayıp 214 kapatması sana niye bu kadar ızdırap veriyor onu anlayabilmiş değilim..
Sakinlesip rahatlamani tavsiye ediyorum..
Foruma yazmıyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum sayın arkadaşlar. Bende 7 aydır tutuyorum hala, hakkımızda hayırlısı olsun, sanırım 2020 de iyi geçecek isyat için, bu hareketler sadece temettü hareketi olmayabilir, saygılar.
Siz neye bagliyorsunuz rapmatic. işbankası yeniden yapilanma hazineye devir gibi konulardan bi beklenti dogmus olabilirmi. Daha oncede sordum burda ama konu hakkinda fikri olan ongurusu olan arkadaslar destek olursaniz iyi olur kanimca.
Canlı canlı Kademeler https://www.linkpicture.com/q/Screen...207_111836.jpg Dün hedeflediğim fiyat itibariyle 2.16 sattım, fakat sonrasında pişman oldum. Ve başka bir hesapta hiç dokunmamak üzere bir köşeye attım. Sanırım İŞYAT hissesi ancak böyle elde tutulur,
Bu hisse hayatında hiç tavan olmamış ki!
Satıyor ama merakı geçmiyor milletin. :)
Ek 24257
Yanlıiş hatırlamıyorsam 2010 dan beri biriktiriyorum. Maliyetim neredeyse Sıfır.
Zaman zaman üzmüş olsada iyiki çizgimden vazgeçmemişim.
Ancak daha nereye gidecek merak ediyorum yıllarca iskontolu işlem gördüğü halde değerinin çok üstüne cıktı.
Sayın gezer sizi tebrik ederim ne güzel sabredip beklemişsiniz.benim hedefimde sizin bir taraftan elimde tutup diğer taraftan biriktirmeye devam edeceğim inşallah.gerçek yatırımcılık bu herhalde
Sayın gezer temettüsüylede hep hissemi aldınız geri? Öneriniz nedir bu konuda teşekkürler
Benim düşüncem şöyle, isyat i eskiden olduğu gibi ucuza yedirmeyecekler...
214 fiyat 40 krs temettü veren bı kağıt statüsünde devam edecek gibi..
Bu sene aynı karlılık ve temettü verimi olmasa bile, temettuden sonra 2 TL lik bı kağıt olarak yoluna devam edecektir bence..
Eski çamlar bardak oldu diyelim ,inşallah yeni kadehlerle içmeye devam ederiz ...
Umuyorum dediğiniz gibi olur. Ama bu hissenin konjonktürel olarak şu anda min 3.50 seviyelerinde yatay yukarı hareket etmesi ve 4 seviyelerini kovalıyor olması gerekmez miydi?
Bu hisseyi takip ediyorum umarım haftaya daha aşağılardan alım fırsatı verir de ben de trende yerimi alırım.
Herkes temettüden bahsediyor. Kimse sermaye artışından konuşmuyor. Şirketin sermayesi enflasyon karşısında yıllardır eriyor. Benim kişisel fikrim bu yıl sermaye artırımı olabilir. Ytd.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 altına gelse de alsak. Ytd
Bugün Ismen fırladı. İşyat'ta akabinde gaza bastı.7-8 iş günü kala normal hareketler.
Bugün öğleden sonra bile ayakta kaldıysak temettüyü 4 gözle beklemekte çok haklıyız...
Haftalık raporumuz
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/818163
Dün fırsatı kaçırdım. Umarım bugün daha da aşağılardan alım fırsatı verir.YTD
İşyatı yabancılar neden hiç almıyor bilen var mı? Yabancı oranı 0,15 sadece.birde yabancı alsa kimse tutamaz herhalde
bi ara cayman adaları merkezli ingiliz bi yatırım fonu almıştı. ortaklık payı yüksekti satmıştı çoğunu hala duruyor mu bilmiyorum.
Şuan bunlar var:
Bailard, Inc. 1,185,030 0.74%
The Vanguard Group, Inc. 1,165,922 0.73%
Mori Capital Management Ltd. 800,000 0.50%
https://www.marketscreener.com/IS-YA...38351/company/