Şahsen 3 basamak beklentisi içinde değilim. Anlık finansal yapısı ile PD 3 olsun arkama bakmam.
Printable View
Şahsen 3 basamak beklentisi içinde değilim. Anlık finansal yapısı ile PD 3 olsun arkama bakmam.
3 ve 4.çeyrek karlılığın daha fazla olduğu dönemler sanırım.Öyle devam ederse tepkisiz kalmayacaktır. Devir teknoloji hisseleri devri şu an. Pd dd 10 ların üstü senetler kapış kapış gidiyor.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metalfrio South america ve north america gelirleri kırılımını paylaşmışlar klimasan olarak payımız yok orda anladığım kadarıyla ama yeni açılan north america llc %99 klimasan ın 9 milyon dolar ile..
(Bu konuda net bilgisi olan var mı arkadaşlar)
Yani o bölgeye ilk defa açılmış oluyoruz..
Metalfrio k ve center america gelirleri toplamın %10 u yaklaşık.. Henüz Çok düşük, potansiyeli göstermek açısından paylaştım ...
Emea bölgesi biz oluyoruz %60 ı bizden toplam gelirin..
Bir dost
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4fuAcG.png
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4fuHSQ.png
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4fuUYJ.png
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/4fuYfE.png
şirket 2011 yılında tamamen satış işlemi bittikten sonra kapasite artışınayatırımlarına devam etmiş ve yurt dışı temsilciliklerine satış ve pazarlanmasına ağırlık vermiş . y t d 31 / 12 / 2015 de polonyada 176 807 bin euro ya şirket satın almış nijerya da 36 107 tl şirket kurulup 145 000 dolar karşılığında bir şirket satın alınmıştır
20/ 10 / 2017 de danimarkada 1 600 666 euro ya şirket satın alınmıştır
20 /10 / 2017 de rusyada 4 105 053 euro ya şirket satın alınmıştır
Tahta sahibi ne yapsın? Dolaşımdaki lot 30.881.298
İlk 5 kurum 18.704.695
Diğerleri 12.176.603
Neredeyse diğer her kurumların elinde İstanbul'da birer daire ederinde lot var. Bunların hepsi sanki bu lotlar birer yalı etmesini bekler gibi sıkı sıkıya tutuyor. Nasıl alacağım bunları diye kafayı yiyor olmalıdır.
Bir de bıyıklı değil ise tahtaya yabancı dadandı. Geçen hafta alan yatırım fonları da devam ederse tahtacı iyice kafayı yer. Ne düşüneceğim. Tahtacı düşünsün
Bir de şu var; tahtacı burayı okuyorsan ki eminim okuyor olmalısın, klimasan bugün arz edilse, 100 milyon sermaye 100 de 30 arz olsa, ilk arz fiyatı 10 lira olsa bu kağıt nereye gider? Keriz arama gel ederine götür. Sen de kazan bız de
9.99 u gostermeden olmaz diyor
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alcar %5 eksi yapınca baskıladılar bunu da
Bir dost
Alcar giderken sanki ayak uydurdu adi kağıt. Ama bekliyorum aşağıda. 14 e de 9.90 a da alarmı kurdum.
Eskilerden bir şarkı vardı. Aman geç kalma erken gel diye. Geleceksen 10 altına çabuk gel. Bak cezbedici başka kağıtlar da var. Eldeki nakiti başka yere atmayalım.ytd
Boyle giderse cok surmez hafta sonu 9.99 yanar soner.sonra ne olur?
Ona o zaman karar veririz. Spektir efendi sadece kendisini akıllı sanıyor ama eminim ondan akıllılari da vardır.
Heyt maşallah tacirler 200 bin lot aldı
.
Ama hala tık yok
Bir dost
Bakalım yatırım fonları 10 altından bekleyenler için alım fırsatı verecek mi? Endeksin bozmasıni nasıl kullanacağını merak ediyorum. Ters köşe mi yapacak? Yoksa satan mı kazanacak
Umumi arzu ustune 9.99 gosterip doner belki...piyasada buna musait.
Tahtacı yapacağın işe tükürtme. Getireceksen getir artık beklediğimiz yere.
Frigoglass fabrika yandı zarar açıkladı bir yılda %300 ü geçti o da bizim sektörde yunan malı..
Bizim klmsn amerika larda ilk defa şirket kurdu gel gelelim bitik..
Ya sabır Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Bir dost
Zaten bu ABD şirketi kurması iyi, adamlar çalışıyor manasında düşünülür normal işleyişiyle. Lakin 9 milyon dolarlık yatırım, karları iç etmek için mi o belli değil. ABD borsası değil ki burasi dingonun ahırı... İzahi yapıldı mi bu kadar parayla ne yapıldı, masa sandalye mi alındı, dükkan mi alındı, kaç adam istihdam edildi belli değil? Cikartirlar yalandan personel maaşı 8 milyon dolar al sana parayı iç etme...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sordum belki cevap yazarlar abd abd north america llc ne iş yapacak dedim
Bir dost
Gerçekten ucuz kaldı ama bakalım sabır nereye kadar?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eğer içeriden tanıdığımız varsa sorar misiniz ciro artışı pandemiden dolay ertelenmiş talepten mi geliyor yoksa yeni musterilerden mi kaynaklaniyor? Türkiye de olmasa bu şirket gözü kapalı emeklilik şirketi derdim ama dingo değilim ki bu ahırda guveneyim....
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tahta bir şirket nasıl pic pardon hiç edilir klmsn da izliyoruz
9 lu rakamlar gormeden rahat yok diyor tahtaci[emoji35]
Dusus devam ederse ilk destek 9.70 .onun altinda 9.25 dahada altta 9 normlade endeskte sok dusuler olmazsa 9.70lerden donmesi lazim .tahta sahipsiz.mal kucuk yatirimcida ama saglam orta vade bekleyenlerde .300 bin 500 bin lotluk bir tayfa tahta yapiyor.yukardan sat asagidan al sistemi var.tahta sig. 2019 da buyuk operasyon yemisti.karlilik 20 milyond an 110 milyona cikip hissede 3.5 dan 23 bir yilda gelmisti.citi 5 milyon lot mal cikmisti o zaman.bu fiyatlari yeni hazmetti daha.simdi karlilik 110 milyonlari gececekki yol alalim.9 aylik blanco onemli.Bu fk da hareket eden cok hisse var su anda borsada saglam..Marta kadar bekleyip gormek lazim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada şirketin brezilya patronda alacagı döviz borcu var.galiba ocak şubat mart 2022 tarihinde 3 taksit vadesi..tam hatırlamıyorum ama 25 milyon euro gibi bir şey.blanco detayından bakılabilir.eger patron öderse borcu ötelemazlerse ayak oyunları yapmazlarsa firmada bu parayı finansal borclarını kapamada kullanırsa 2022 2023 blancoları bambaşka gelir.
Hep aynı senaryo, üç beş kademe yukarı çek sonra hop aşağı. Spek mal mısın. Eli açık poker oynuyor gibisin.
Pandemiden zarar görenlere tepki alışı geliyor en mağdurlardan biri klmsn bizi de alsınlar değil mi..
Bir dost
Pamdemi felan bilmem. Bu piyasada bu endekste bundan ucuz bir hisse varsa spek söylesin almazsam adiyim. Bu ve bir de bir taahhüt şirketi. Bist 100 de bedavadan biraz pahalı. Haaa gelsin aşağı bekliyorum. Vermezse şeref216 dir spek
Horeca sektörü da darbe aldı havacılık kadar piyasa uzmanları biliyor bunları onlar dönse yeter.. Ben biraz erken dönem yapmışım 15 gün daha beklesem iyi olacakmış sonu hayırlı olsun inşallah..
Bir dost
Spek çok Şeref 216 çıktın. Ama geleceksin kucağa
Abd de üretim henüz başlamamış şartlara göre değerlendirme yapılacakmış bugün böyle bir cevap geldi gelecekte katkısı olacaktır deniyor.
Bir dost
Evet, bir de ucuz kalmış taahhüt şirketi var demiştik, işim vermeden. Bu şirket harekete başladı (orge). Utanmaz spek bak da utan biraz
2020 yılı elektrik tüketimimizi 100% oranında yenilenebilir enerji kaynağına çevirerek I-REC Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikası’nı almaktan mutluluk duyuyoruz....
Güzel gelişmeler bunlar ama..
Bir dost
Geleceksin... Kötü gülüş ha ha haa
Keriz spek