666 sağlam vurdun parayı, halkın verdiği zarar kaostan öyle korkmusuz ki bir yandanda virüs pompalamasi ,23 e düşmüş pgsus u almaya elimiz gitmedi.
Printable View
666 sağlam vurdun parayı, halkın verdiği zarar kaostan öyle korkmusuz ki bir yandanda virüs pompalamasi ,23 e düşmüş pgsus u almaya elimiz gitmedi.
Bosver Sherlock. Iflas riski olan hisse alinmaz. Sirkete birsey olmaz, iflas eder tekrar yapilanir, ama hisselerin hic olur.
Bende devamli var havacilik, o yuzden. Ayrica jubilemi yapacagim, artik BIST yeter dedim, oyle soktum para.
Biktim yani. Lagim cukuru gibi cografya. Baska yerde hicbir pislik olmadan devamli kazandiran sirketlerim var. BIST lagimina gerek yok.
Bu "Şey" denen şey ney yav olayı kaçırdım ben ya bir haftadır "şey" muhabbeti dönüyor :)
Ilerde ceteresini tutarlar onun. "Sen sey hakkinda soyle yazmistin, boyle demistin" diye pesime dusmesinler diye. Yani aratinca bulamasinlar. Sonuc olarak cok fazla basitlestirdim seyi. Olaylar daha da buyur, ikinci ucuncu dalgasi gelirse o yazdiklarim gelir basima bela olur.
Resmen yerliler goturdu havacilari. Gercek yabanci hayvan gibi satmisti. Biyikli degil, gercegi satiyordu Blackrock, Investec gibi.
Bence de sn 666 öyle yazmak lâzım.
Pgsus sell yapılır mı, grafikte gideceği yer artık sınırlı ama, ufak mebla ile bir deneme?
Gecti havacilar Sherlock. Hicbirsey yapilmaz onlarda. 49'dan beri Pegi satiyorum, hala bitmedi. Ki istedigim kadar alamamistim. Kademeli islem yaptiginda ortalama maliyet cikiyor iste. Alirken de satarken de. Bir de devamli pozisyonun oldugu hisse ise daha da karmasiklasiyor isler.
TREND de sevinmistir simdi. Muhtemelen borsada ilk defa para kazandi. Muahahaha.
Ver hisselerini bence TREND, 61 oldu, hazir firsat varken.
Vadeli pgsus ile günceli arasında 8 lira var resmen, millet vioptan satiyo, bu fark olmasaydı satmayı düşünürdüm ama, vazgeçtim, satış tarafını patlatabilirler, ki patlattılar, 2.5 kat gitmiş yukarı..
Bugün de THY karı sattım 10.79dan.
Umarım bu sefer pgsus kadar kötü çalışmaz gafiğim. :)
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankacılık çıkışa pek katılmadı, yan tahtalar yorgunluk belirtileri veriyor, 98 ler geri dönüş yeri olabilir.
Ana destek yerimiz 93 lere geri dönebilir.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MrSun, gapi gapla gecme nedir acaba teknik analizde? Gap kapanmis sayilir mi ki? Muahahahahah. Amma acayip seyler oldu.
vay canına pegasus 1 e 3 yaptı nerdeyse
yalnız bu hulk tam başbelası ..kesinlikle yanlış seçim
Bankalara da gireceklerdir. Sey simdilik havacilara hikaye yaziyor.
Meclis'e sunulan yeni tasarı ile Türkiye Varlık Fonu'nun (TVF) şirketlere yatırım yapması kolaylaştırılıyor
https://www.haberler.com/tvf-nin-sir...122125-haberi/
Icerigi neymis acaba Bist100? Sen nasilsin, uzundur yazmyorsun.
IMF, Dünya Ekonomik Görünüm Raporu'nun Nisan 2020 sayısını "Büyük Tecrit" başlığı ile yayımladı.
Raporda, küresel ekonomik büyüme tahmininin bu yıl için yüzde 3,3'ten yüzde eksi 3'e, 2021 için yüzde 3,4'ten yüzde 5,8'e revize edildiği belirtildi.
Doların palasımı bist in palasımı güçlü bakalım, birisi 6.80 ni diğeri 98 i kırmaya çalışıyor.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın bankalara bir garezi var herhal :)
Tvf bu kambur bankayı satar demedi demeyin...
Satmalı zaten..bundan sonra bunun adı kamburbank
ciko sen nasilsin?
Kamular iyi aslinda, bir tek vakif ile halk kotu.
Sağol yoldaş iyidir..
Gırtlak mal bekliyorum maliyet 5.52 ler getirdim al ver...ver al
Yalnız günlük grafik çok hoş
İndikatör ler toparlamış
Ne gundu be. Hic beklenmedik bir sekilde.
http://share.matriksdata.com/Images/...1810189873.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1810424873.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1811024092.png
Dolar 6.80 üzerine gitti...
Görüntü o ki dövizi belirli bir bantta tutup örnek 6.60-7.00 arasında, bistte mümkün olduğunca mal toplamak. Bankacılık niye gitmiyor o ayrı mesele.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel de sovme şimdi, endeks nereye geldi, bu cibiliyetsiz nerelerde surunuyo, alsan alınmıyor satsan satılmıyor bu ne menem iştir yahu? 6 lira olmaliydik bugün, yılların ucuzluğunu geçtim, endekse uy be! Yaziktir. Şimdi endeks 92500-93500 civarına geri gitse ki mümkün.. napican halkbank 4.80 mi yine? Bu kadar sahipsiz ya da tam tersi aşırı sahipli ama sahibi kötü niyetli bir hisse görmedim ben.
TVF bu bankayi satmaz. Satamaz deil. SATMAZ. Kamu bankasi nihayetinde, ekonomiyi finanse etmek icin kullaniyor.
Problem bu bankanin halka acik olmasinda. Eger bu banka halka aciksa ve kamu bankasi ise bense simdiki ekonomiki platforma uymuyor. AMAC ekonomiyi fonlamak, O halde bu bankanin direk Piyasadan cekilmesi lazim. 6 lira fiyat ile 500 milyon lotu alsa 3 milyar TL yapar da. BAnka neden boyle bir salakliga girissinki ? bankaya para lazim, Piyasaya para vermesi lazim.
Bu bankayi piyasaya halka arz eden adamlar zamaninda bunu dusunemediler.
neden artsin ki ? KOL gibi mahkemesi var ? O mahkeme 10 yil devam eder. Bankanin amaci bence mahkemenin cozulmesi deil, uzatabildikce sureci uzatmak, Cunku Mahkeme baslarsa birde bununla ugrasacaklar ve sonuclari da baska kotu durumlara neden olacak, BErman ve Savcilara LAf anlatamadiklari, Trump in bile uzerinde sozu gecmedigi icin bu dava uzayacaktir.
Bence durumu gayet iyi. Kızmayın ama ben öyle görüyorum. [emoji173]
NEresi iyi ki ?
1- Mahkeme uzadi. Bankanin uzatma istegini anladik. MAhkeme baslayip sonuclanirsa ikili iliskiler ve olaylar farkli yone gidebilir ?
2- Kar etmeyip AR yili demisti. bu yil yeni bir AR Yilina gececek tahminen
3-Korona Ekonomik Krizi tam gaz devam ediyor
4- Covidden sonra s400 vesaire geliyor.
bilemedim :)
Big Tobacco bu firsati kacirmadi, hemen vaperlara saldirdi. Vape yaparsan sey riski artiyormus. Bir tane makale koydular simdi milleti korkutmak icin.
Daha once de e-ciglerden insanlar oluyor diyorlardi. Halbuki olenler icine marihuana koyup cekenler. Dunyanin her yerinde yasaklattilar e-cigleri, 4000 tane kimyasalin yanma ile vucuda alindigi sigara her yerde serbest.
Bence iyi dedim. Kendi çapımda parametrelerim üzerine. Benim yol uzun..