Dow yatay açtı hatta eskiye geçtiğinde Garan 7,64 idi, şu an DOW 1,72 gibi artıda ve Garan 7,49...Durumu beğenmedim negatif ayrışıyoruz. Bugün net olarak mal yedirmişler.
Printable View
Dow yatay açtı hatta eskiye geçtiğinde Garan 7,64 idi, şu an DOW 1,72 gibi artıda ve Garan 7,49...Durumu beğenmedim negatif ayrışıyoruz. Bugün net olarak mal yedirmişler.
Trenlerde ilk vagon sakattır. İkinci vagon nispeten daha emniyetlidir diye düşünüyorum. Son vagon ise çok sallanır.
Borsada lokomotif hisse ve ilk vagon daha belli değil gibi.
Garan, Akbnk, Ereğli'de temiz mal sattılar, net..
THY hala sağlam maldalar..
Tüpraş 77 üstü sağlam mal verdiler ama o malları 73-74 arası toplayıp 76 kapadılar. Yani maldalar.
Petkim 1 lira bile etmediği için ona yorum yok:)
THYAO dört kademe almışlar, bir de TUPRS artıda diğerleri aynı veya düşük
Kapanış pozisyonu belli eder..ereğli mesela 7,73'den 7,70 kapadı. Çünkü mal sattılar.
THY 8,73 den 8,77 kapadılar çünkü maldalar
Ak-Garan aynı kapadı ama onlara güzel verdiler en düşüğe yakın kapadılar (40 birim aşağıda)
Tüpraş 74 almadık mal gibi seans kapanışına yakın 76 kapadı. Mal düşürdüler 74'lerden.
Dünyada hafif ticari araçlara ihtiyaç artar bence.
Küçük kağıt lar 3 gündür tavan bence 82 dip belki 85 tekrar değer bu dalgalanma haftaya rutine girer bir 5 yıl ralli yaparız bu para bolluğu da cuma günü tekrar mala girecek şu an nakit.
100.xxx den alinan longlar...ve sonrasinda alinan vesair pozlar...kapatilmistir...
selamlar;
Sn.Ariston, Genel anlamda pandemi ile ilgili spesifik ürünler hariç tüm ürünlerde "talep şoku" yaşanırken, üretim ve ticaret böylesine şok yemiş ve elle tutulur süre toparlaması zor gözükürken, neden hafif ticari araç ihtiyacı artabilir merak ettim (asla fikrinizi eleştirmek için değil, gerekçelerinizi merak ettiğim için soruyorum) mutlaka göremediğim açıları yakalamışsınızdır ki böyle düşünüyorsunuz...
Sevgi ve saygılarımla;
Yazık gerçekten...
Pegasus CEO'su Mehmet Nane, corona virüsü salgını nedeniyle 83 uçaktan sadece 7'sini kullandıklarını açıkladı. Nane, "Bu krizin inşallah haziran ayı gibi yavaşlayacağını ve temmuzdan sonra da en azından iç piyasada normale dönmesini bekliyoruz” dedi.
mal kitleyemedikleri tüm tahtaları yukarı asıp bırakmışlar ahahahah
işte borsamız böyle bi yer. efendi gibi almaya başla versinler malı :)
Bugün de para kazanamayan ,gitsin semt pazarinda limon satsın...
@Ariston Abi Spotu Kim almış Kim Satmış ?abim
@ Bear abi viop ta kim almış kim satmış ? Abim
Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Belki yatırımcı olarak eksikliğimiz,
sabır,yükselirken de düşerken de,
sattığınız birşey yukarı çıktığında takiptesiniz,
ama sattığınız yere vermiyorlar,sonra sabredemeyip geri alıyorsunuz.
sonra ben satmasam düşerdi diyoruz,istiyoruz ki sattığımızı aynı gün
bilemedin bi gün sonra hemen aşağılara düşsün,ama olmuyor,
keşke biraz sabredip sattığım yerin şu kadar altına gelmezse almayacağım diyebilse insan.
viop pasta yeni çıktı
spot yok daha
https://i.resimyukle.xyz/0b4KI3.png
https://i.resimyukle.xyz/IWA8Oz.png
alıuştaki ilk 3 vade sonuna kadar popoyu kurtarabilir mi?
maliyetler eyvah eyvah :thumbdown:
X30 spot
https://i.hizliresim.com/N3IcDX.png
2 gün ceza vermiş mod .
Endeks 82 ye düşerken buradaki kötü niyetli insanlar 60-48 hatta 30 bin hedef vererek devamlı kötü haber ve yalan pompalayarak
İnsanları korkuttular
Ben 82 den tırları doldurduk dediğimde moral vermeye çalıştım
Elimizi taşın altına soktuk
82 de alınan mallar bugün sabah kar al yapıldı
Endeks 2 gündür ralli yaparken
2 gündür ortada yok felaket tellalları
Bu insanların neci olduğunu gördüğünüzü düşünüyorum
Sevgi ile kalın
Yeterince saglik personeli olmadigi soylendi. Yuzbinlerce fazla imami besleyecegimize saglik personellerine kadro verseydik su anki sikintilar daha az sancili olacakti.
Yasasin cehalet. Huuuloooogggg
Ohaaaa okullar 35 gün tatil edildi...
165.000 boş beleş maaş alan diyanet çalışanı var
Sağlık çalışanı da neymiş
30 nisan tarihini duyunca hanım kahroldu
Pasta resmen long diye bağırıyor...
Dow %5 ' e çıkacak nerdeyse...
Ya bizim pala çok insaflı ya da bu deyyus yine bişey yumurtlayacak...
Yoksa ben olsam çoktan 109 bine çekmiştim VİOP' u...
Sağlığa yatırım yapma , tedbir alma , ülke ekonomisini perişan et .
Virüs çıkınca diyanet işleri Başkanın dua eder olay çözülür .
Tedbir yok çalışmak yok
Allah tembel insana yardım eder mi ?
Dua edeceklermiş
Komedi
Sağlık Bakanlığı Türkiye Geneli Koronavirüs Tablosu'na göre vaka sayısı 1872, yoğun bakım hasta sayısı 136, entübe hasta sayısı 102, iyileşen kişi 26. -AA
Sağlık Bakanı Koca: "(Çin'den getirilen ilaç) Yoğun bakımdaki 136 hastaya tedavi başlandı." -AA
Sınav din dersinden gelir zannedildi hoca biyolojiden sordu... [emoji16]
Okul tatilleri uzatıldı
Neredeyse 35 gün
Tüm Türkiye genelinde corona var demekki
Özel okul öğretmenlerin maaşları ne olacak
Volna haklı..aynı fikirdeyim..84-82 bekliyom..
negatif ayrışma var,dowa iştirak edemiyor......
yarın abd işsizlik başvuruları var. dün kanada'da açıklandığı gibi çok yüksek rakama ulaşırsa, kan gölü olur dow.bu nedenle thy longlarımı hedgelemek için 106750 den shortladım.