piyasa istediği faiz oranını alamadığı sürece dolar yukarı yönlü hareketine devam edecektir.
usd 7.80 oldu bile...
Nzor için kesin olmamakla birlikte 17 ile 17.50 arası diye bir oran olabilir duyumunu aldım MT'den ama kesin değil dediğim gibi...
Nzordan çıkmanın vakti gelmişti zaten, diğer bankaların bile gerisinde kalan bu oranlar da bu durumun teyidi olur artık...
finansbank hoşgeldin faizi
Valöre dikkat etmekte fayda var.
Anadolubankla çalışan ve oran alan var mı?
Faizler 15 15.50 bandında sanırım..
Üstünü veren çıkmadı mı?
Bankalar faiz artırmayınca dolar fırladı.
Dolar 8 üzerine atınca 300 puan daha gömerse merkez bir süre kuru rahatlayacaktır
Bu gün bankalar reisten iyi fırça yerler gibime geliyor.
En iyi faiz oranı 32 güne pazarlıklı 16 galiba (Bürüt)
Vakıf dan oran alan oldu mu?
Akbank 15.00 300+ için
Burgan gunlukte ne veriyor?14.5 galiba.sube
Son Dakika: Üçüncü Dalga
Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan uyarı!
Tüm dünya koronavirüsün 2. dalgasıyla mücadele ederken bir korkutucu haber de Dünya Sağlık Örgütü'nden geldi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) küresel mücadele özel temsilcisi Dr. David Nabarro, Avrupa ülkelerinin salgının ilk dalgasına tepkisiz kalmasının ardından ikinci dalganın yaşandığını belirterek, "Gerekli altyapı şu anda oluşturulmazsa
önümüzdeki yılın başlarında
Üçüncü bir dalga gelecek." uyarısında bulundu.
Düanya Sağlık Örgütü'nden korkutan uyarı!
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/s...uyari-41669105
Nkolay yarın 17.5 yapıyor,
Az bir ihtimal çok az üstü.
Mt nin söylediği.
Aktifin ağırdan almasının ve sınırlı artış yapmasının bir nedeni de mevduat stopajının tekrar %15'e çekileceğini düşünmeleriymiş aldığım bilgiye göre, nkolay yarın 17,5 bu arada
fiba kiraz plus oranı 1m kadar 16.00 ,1m-2m arası 16.25 olarak uygulanmaya başlamış.
Arkadaşlar kesin bilgi herkes okusun N kolay genel merkezle İstanbul la konuştum 16,5 günlük aynen kalıyor Fakat 17 yapıyor 32 günlük %10 stopajlı yapıyorlar yani Neti :15,3 e geliyor
600 k,temdit,32 gün,TL
ziraat %14,75
------------------------------------
600 k,yeni para,32 gün,TL
halkbank %15,75
Ben hemen %17 32 günlüğe %10 stopajlı net 15,3 e geçiyorum. saygılar. Herkese duyurulur.:halay:
Çok fazla çıkış olmuş fakat banka %15 stopajdan çok muzdaripmiş.
Mevduat karşılığı olarak 16,1 a geliyor neti 15,3
Vakıfbank ÖB 598K %15.5