Sn.izci, sn.T/A cok gecmis olsun.
Printable View
Sn.izci, sn.T/A cok gecmis olsun.
Gedzamızın haftaya iyi bir başlangıç yapmasi dileğiyle hakkımızda hayırlısı olur insallah.Ayrica sn.theckalav ında daha önceleri belirttiği gibi belli noktadan sonra maraton gercekten zorlu bir hal alıyor. :))
Sizin Patron Bantaş diyecek bence...
Rahatsizligi olan arkadaslara gecmis olsun. Bakmayin mutluluk parayla satin alinmaz diyenlere,biz aldik. Gedza mutlulukmuş....
gedzada hacim kuvvetli ve artış da güzel olmuş geçen hafta...
burdan geri mi gider ileri mi?
bunun cevabını önümüzdeki günler gösterecek tabi ki...
aman birşey ima etmiyorum....
kesinlikle ytd.
Geçmiş olsun Sevgili izci ve sayın T/A
https://www.ensonhaber.com/gundem/po...met-edip-yazma
Bu ne arsızlıktır böyle. vatandaşta suyunu çıkardı REİS de!
amir devletten memur devlete geçmek güzel de böyle edepsizlikler yapanlar şiddetle cezalandırılmalı.
vatandaş da bu tür edepsizlik yapanların cezalandırıldığını görmeli ki aynı şeyi yapmasın.
Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
Sat verdiğinde ben alırım, al verdiğinde siz alırsınız...
Bu bir kural , yoksa al ı kim verdirecek...cool:;;
craps, pawnstar, svilengrad
kulağa küpe sözdür.
Last edited by koçari; Bugün at 23:12.
Hep kazanan tarafta olmanın sırrı bu.
Bu da ky'nin bilmediği şey değil
daha işin taaa en başındayken bir abiyle sohbet ederken
ya bu iş çok basit düşerken alacaksın, çıkarken satacaksın hepsi bu
mesele pratikte uygulayabilmekte. ama vurgun yapılmış doyuma ulaşmış hisseler için söylenemez, yükseliş trendinde olan pahalı olmayan hisseler içindir.
Sayın T/A ve Sayın izci
Cok geçmiş olsun
https://www.youtube.com/watch?v=VOq8vH39Wco
yeniler mutlaka izlemeli.2018
o satıp kaçtığınız hisseler buharlaşıp yok olmuyorlar, onlar ortaklık belgesidir
yeterki firma üreten büyüyen firma olsun ve gelecek 3 /5 seneyi fiyatlamamış olmasın.
Ben izledin sn. koçari, bilgileri tazelemekte fayda var... Teşekkürler...
Böyle paylaşımlar herkese her zaman ışık tutar...
Videonun sonunda da bahsedildiği gibi bunun tersi de her zaman geçerlidir...
Çok parlak günlerin olduğu zamanlarda, karanlık günler hızla yaklaşıyordur...
Yeniler o yükselişleri ve düşüşleri bilmezler...!!!
Kanımca o günlere doğru gidiyoruz... Daha zamanı var gibi... Kendimce bir tahminim ve hesabım var ama şimdiden açıklamak doğru olmaz...!
Bu defa farklı olacak deniyor ama bu zamana kadar ben farklı olan bir duruma daha rastlamadım. Hep farklı olacak dedikçe, hep aynısı olmaya devam ediyor...
Hisse elimde diye söymediğimi anlıyor biliyorsunuzdur artık
otokar'ın
gelecek 5 sene sonra nerede olacağını düşünün, sarky, nun
aksenin vs vs.
Hisse pay fiyatlarını demiyorum, temel verilerini diyorum.
söylediğim hisseler içinde en ucuz olanı açık ara aksen, hisse elimde değil.
Benim Borsa Stratejim şu: Düşerken al, çıkarken sat...Yalnız bu kural artık işlemiyor onu da söyleyeyim...Doğrusunu yeni öğrendim. Şöyleymiş: Düşerken al, fakat acele etme, kafasını kaldırdığını, yani düşüşün bittiğini gör, sonrasında 5-10 kademe yukarı çıkmasını bekle, ardından al....Satarken de, Çıkışın bittiğini gör, sonrasında 5-10 kademe aşağı inmesini bekle, ardından sat...
Ama bu kuralı daha hiç uygulamadım...Sadece öğrendim. Yeni nesil versiyonu olduğunu düşünüyorum.
aksen bana kafayı sıyırtacak
10 sne önce tl bazında 5 lira civarından halka arz edilmiş
dolar bazında 3 dolar civarı
mali yapısı güçlü
hadi diyelimki enerji sektörünü aksen verileriyle fiyatlıyorlar
o zaman zoren neden mevcut verilerle bu fiyatlarda?
ilginç.
Az önce OTKAR 'ı senin için inceledim...
Haklılık payın çok fazla... Hisse elimde olmadığı için yazabilirim: Teknik olarak 3.5 katı potansiyeli mevcut...
Fiyata bakarsak çok yükselmiş durumda ama genele bakarsak daha yolu var.
Kısmet belki yakın bir gelecekte paydaş oluruz...
otkar
39'kişilik doruk adında okul taşıtı diye bir otobüs üretiyor
şehirler arası yollarda mercedeslerin arasında doruk'un büyüğünü görmemizde ne engel var
arkasında sermaye mi yok*
sadece pazara girmeyi kafalarına koyup, mevcut doruk'u 2/ 2,5 metre uzatacaklar.
yalnız şunu söyleme hakkım var
piyasa zoreni doğru fiyatlamıyor bence
gaz haberinde verdiler gazı gaz la sadece 100 mgw üretim yapıyor dendi tv. lerde
aksen misli misi üretim yapıyor gazla(şu an kafam dağıldı rakam uçtu gitti unuttum)
nihayetinde aksen öyle yada böyle zirvesine çok yakın seyrederken(gaz haberinde 4 lira sınırında idi, zoren 2.4 dü)
zoren de neredeyde kalktığı yere geri çekildi
ama verilerine göre fiyat hala aksene göre çok yüksek.
İlk önce özür dileyerek başlayayım, yazınızı yanlış okumuşum. Siz Akseni pahalı, Zoreni ucuz yazdınız gibi okudum, Zoren niye fiyatlanmıyor diye algıladım. Tekrar okuyunca anladım ki, öyle bir şey yokmuş. :)
Dağlar kadar fark Aksen lehinedir. Dürüst olmak gerekir, tebrik ederim.
Hisseler ralli yapıp gelecek 5/10 seneyi bile fiyatlayabilirler bu çok normal
firmalar aşırı değerlendiğinde inmesini bilmezseniz yıllarca hamallık yapar giden hisselerin seyircisi olmak zorunda kalırsınız.
örnek aselsan 2016 da bir ralliye çıktı ve ben hisse bölünmemiş haliye 40 liraya dayandığında artık bu hisseden 5 sene bir şey beklemeyin demiştim
o sene yıllık hisse senedi yarışması vardı, aselsanı yazanlara aselsan gelecek 3/5 senede zirvesini geçsin ben borsayı bırakırım demiştim.
ezcümle hisseler primlendiğinde inmesini bilmek gerek.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ad...arini-acikladi
HARCANACAK BEDEL 13,6 MİLYAR DOLAR, GARANTİ EDİLEN 12,9 MİLYAR DOLAR
Köprü ve otoyol yapım bedeli 6,7 milyar dolar, işletmeci tarafından yapılan kamulaştırma bedeli 248 milyon dolar; bakım, işletme, yenileme maliyeti 2 milyar dolar, finansman maliyeti 4,6 milyar dolar ve yedi yıl yapım, on beş yıl işletme süreci boyunca harcanacak bedel 13,6 milyar dolar. Buna karşın, garanti edilen bedel 12,9 milyar dolar.