bunlar normal hareketler, önümüzdeki hafta yabancı gelmeye de başlarsa bir miktar çözülecektir dolar...
Topikte mubabbet güzel ama şifreleri çözücem diye abuk sabuk şeylere para yatırmaktan korkuyorum. Neyse, belki öylesi bile bilinçli yatırımdan daha iyi olur.
psikolojik etkileri daha çok olur, aslında politika faizini neredeyse %25 daha artırıyor diye okuyabiliriz, bir de mb bağımsızlığı falan...
yabancı girişine bağlı, tahvil faizlerinde özellikle 5 ve 10 yıllıklarda az da olsa düşüş var.
önümüzdeki hafta netleşmeye başlar diye düşünüyorum.
Hükümete teşekkür edin. Eskiden lüks kahve ve fast food bu kadar yoktu! Artık her yerde var!
Starbucks in en çok olduğu 2. ülkeyiz! Ekonomist Mahfi Eğilmez nedenini açıkladı: Kısmen gösteriş, kısmen züppe etkisi
Starbucks’ın dünyada en çok olduğu 2. ülkeyiz!
Türkiye’nin notu Tanzanya seviyesine indirilmişken Avrupa’da en çok Starbucks dükkanı olan ikinci ülke olmamızın ardında sosyo-ekonomik bir analiz yatıyor.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=240823
AFT'çiler az el atın
1,5'a az kaldı:)
Hasan abi benimle kafa buluyor. onu şikayet edecek makam da yok.olsa bile nasıl şikayet edilirki eli yüzü nurlu , avcundan su içesi geliyor insanın. zaten forumda antidepresan etkisi varmış. iki ara bi derede kaldık. sen bi konuş. şu anda işsizim. ne iş olursa yaparım
aftnin güzel getirisini törpüledin
e simdi pztsi bu +1 yazarsa aft eksi yazarsa dolardan dolayi pztsiyi kurtarirmiyiz yani
yok o bir tesadüf 2.tesadüfte web in viskisi.
regal şöyle doğdu. hissenete üye olacağım. isim ne olsun diye bakarken o anda pc de regal kelimesini gördüm. isim o oldu. sonra unuttum burayı regal e giremedim. regal 1 bu şekilde ortaya çıktı. sanırım 2000 yılları falan bu olay
AFT bugün fon büyüklüğü 100 dolar olsa ve bugünde 1 dolar değer kazansa oldu 101 dolar
Çeviriyoruz TL'ye
Ama bir gün önceki dolar değeri %1,5 daha fazlaydı,
Bugünkü değer %1,5 daha az çıkacak TL bazında.
değer kazansa ve o karla birlikte fonu TL'ye çevirsek ne olacaksa o oluyor.