Printable View
Anketçiler neden yanılacak?
A Haber kameralarına farklı Halk TV kameralarına farklı konuşan esnaf, izleyenleri şaşkına çevirdi.
Müslüm Gürses'e benzetilen bir esnaf, iddialara göre aynı günde A Haber ve Halk Tv'ye röportaj verdi.
Esnafın iki kanala da yaptığı konuşma, anket sonuçlarının bizleri neden yanılttığını kanıtlar nitelikte...
Halk TV kameralarına ekonomiden dert yanan Müslüm Baba lakaplı esnaf, A Haber kameralarını görünce "Tükiye'de ekonomi çok iyi, kötü diyenler kim?" ifadelerini kullandı.
https://www.habererk.com/gundem/anke...k-h140471.html
ALLAH'da ağzımızdan düşmez oldu.
Biri adam keser,biri çalar,iftira atar yada başka şey.
ALLAH'ım bana yardım et der.Bunlarda yardım ister yani.
YUH
Cehennemlikler çok çok çoğalıyor.
Artı deizimede son sürat gidiliyor.
Diyorimki bende :Sad:
Müslümanım,Hiristiyanım,Yahudiyim diyenlerden ek %5 vergi alsak dini binalarına bakım,elektrik vb diye.
Laik'lerden de almasak.
Ne olur acaba?
'' BOUN kayyumu
@melihbulu
, buluşçu, bulist bir kişilik. Referans vermiyor, referans verir gibi yapıp, löpçük diye kopyalıyor. Citation degil cheatation. Sıra geldi master tezine. Buyrun, thread...
Dakka bir gol bir. Buluşçunun master tezinin ilk paragrafı. Bir tarafta cheatation kayyum, 1995, diğer tarafta Minsky, (2016[1982]). Aynısının tıpkısı. Referans var, tırnak, sayfa no falan yok. ''
https://twitter.com/Aslan_D_U/status...12652250816512
Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım, PTTBank ve Emlak Katılım bankaları tüm ATM’leri tek bir ATM’de toplama kararı aldı.
SMA lı evladı olana Allah sabırlar versin, çok zor bir durum.
Malesef bu iş te çok buyuk cahillikler de var, bu hastalik genetik bozukluktan kaynaklı, anne ve babadan gelmesine ragmen ve SMA lı çocugu oldugu halde belki bu seferki saglılı olur denemesiyle bir ailede 3 Sma lı veya özurlü çocugu olanı biliyorum ve bu durum malesef yaygın.
Aileler hamilelikten önce veya hamileligin ilk haftalarinda gerekli testleri yaptirarak bu duruma duşmeyebilir.
Devlet te SMA lı çocuklar ile uğraşmak istemiyorsa bu testleri bedava yapmalı. İnsanlari özel deki para tuzaklarindan kurtarmali.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Boğaziçi Üniversitesine rektör ataması) Bir insanın siyasi kimliğinin olması suç değildir."
Çelik: "Boğaziçi Üniversitesi şu grubun ya da bu grubun değil, milletimizin."
Çelik: "(Boğaziçi Üniversitesi'ne atama) Kayyum diyerek belli kesimlerin dilini kullanıp siyasallaştırdığınız zaman söylediğinizin manası kalmaz"
Alkollü içkilere vergi zammı geliyor. Alkollü içkilerden alınan ÖTV yüzde 17.07 oranında artırıldı. Vergideki artışın fiyatlara yansıması bekleniyor. Biradaki maktu ÖTV tutarı 2,0442 TL’den 2,3933 TL’ye, rakıdaki ÖTV 279,29 TL’den 326,99 TL’ye çıkartıldı
Çelik: "(SMA'lı çocuklar) Bahsedilen tedaviyi bilimsel kurullar onaylarsa Türkiye Cumhuriyeti o tedavinin bu çocuklara ulaşmasını sağlayacaktır."
ÜZELEREK BİR KONUYU BELİRTMEK İSTERİM.
Bu ülkede zamanında yapılan hatalardan dolayı, kısırlık oranı oldukça artmış vaziyette. Tıp öyle ilerlemiş vaziyette ki daha anne karnında çocuğun durumu belirleniyor. Fakat bu durumda ki aileler, ne acıdır ki ne olursa olsun deyip durumu kabulleniyor, cahillikten işi şansa kadere bırakıyor süreç devam ediyor. Bir tüp bebek maliyeti 3-3.500 $ deniyor ,olmuyor, olmuyor ,olunca da vaz geçemiyor. Tam bir açmaz, laf ,söz bitiyor.
Dow -2.01%
Nasd**-2.03%
Muğla’nın Fethiye ilçesinde sahte içkiden zehirlendiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan 2 kişi hayatını kaybetti.
Kütahya'da Altıntaş Kaymakamlığı son bir haftada ilçede görülen koronavirüs vaka sayılarının 5 kat arttığını açıkladı. Kaymakamlığın sosyal medya hesabından yapılan uyarıda, "Rehavete kapılma hatasına düşülürse, bu sayıların daha da artması kaçınılmaz olacaktır" denildi
Kars Vali Yardımcısı Haskırış, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı / Haberglobal
Kopru ve otoyollara 25% camcik gelmis....
Yahu enflasyon nasil 14 oluyor..
Fiyati 14 un altinda artan hic bi sey yok..
Bu kadar mi yalancilik olur
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emekliler ölsün acliktan
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milli Eğitim Bakanlığından (MEB),özel öğretim kurumlarından çeşitli kurslar, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, iş makineleri sürücü eğitim kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ve mesleki eğitim merkezlerinin sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceği bildirildi.
Viop -0.81%
Sağlık Bakanlığı : Sinovac firmasının geliştirdiği Covid-19 aşısının ülkemize getirilmesinin ardından aynı gün Sağlık Bakanlığı laboratuvarlarında analiz çalışmalarına başlandı
Şirketlerin bilanço açıklama tarihleri belli oldu
Borsa İstanbul'da 2020 yılı finansal sonuçlarını son gönderme tarihleri belirlendi
Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin 2020 yılına ait finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na(KAP) son gönderme tarihleri belirlendi.
Buna göre, BIST'te işlem gören şirketlerin ve bankaların 2020 yılına ilişkin konsolide olmayan finansal sonuçlarını son gönderme tarihi daha önce belirlendiği gibi 1 Mart 2021 olacak.
Şirketlerin ve bankaların 2020 yılına ilişkin konsolide finansal sonuçlarını son gönderme tarihi ise 11 Mart 2021 olarak belirlendi.
https://www.borsagundem.com/haber/si...i-oldu/1541078