herkes fışkırtıyor biz fışkırtmayak mı
Printable View
Parası olan fışkırtır
Pudracı bademler fışkırtır
Paran kadar
Fakirler fışkırtamax
Kim kime fışkırtıyor.Hatlar karışmış
Yarın ki müjde gübre fabrikaları altının işletmeye açılması ile petrol rezervi nin bulunmasi olduğunu tahmin ediyorum
Şey 8710 olmuş.
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Nasipte olunca eksi artı farketmiyor demek ki. Misafir geldi alış satış yazmıştım satış gitmiş alkışlar da gelmiş. Acayip satış gelince ilave altta dan alış yazdım. Günlük olarak normalde yaptığım işlemin 1/4 olduğu halde günlük dipten almış olmam sebebiyle günlük %3 kaldı. Nasip ten öte yol yok.
Köyden bacanağım geldi. O bile dolar yüksek et gelmiyor diyor. Artık paramız var da alıyoruz dönemi bitti. Her ne kadar bu gün ku enflasyon verisinde en az %1 eksi makyaj olmasına rağmen yırtsalar düşmez bu faiz dolar. %0,5 sadece petrol ürünlerinden geliyordu baya uğraşmış TÜİK düşük çıkarmak için. TÜİK kendisi için market açıp ordan bakıyor gibi KDV ÖTV den muaf bir market ve zararına satan TÜİK marketi.
Şahap beycigim %0,5 en az faiz indirim ile başlar. İndirim yapmazsa yeni başkan arayın kendinize
Aynen fırtına öncesi sessizlik var. Ykb tahtasına baktım lotlar da blok alış satış da sahte. Osuruk sesi gelse tüm kademeleri silecek. Ulaaannjj
Bir tek assa mi yukarı mi orada hiç net değilim gene %50 50 kafamda.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg’in kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Türkiye, Karadeniz’de bir doğalgaz rezervi daha tespit etti.
İlk verilere göre Amasra-1 kuyusunda “ciddi†miktarda†gaz tespit edilmiş.
Erdoğan'ın yarın rezerv miktarını açıklaması bekleniyor.
https://t.co/ytU3zwt5ty
Bloomberg’in kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Türkiye, Karadeniz’de bir doğalgaz rezervi daha tespit etti.
İlk verilere göre Amasra-1 kuyusunda “ciddi” miktarda” gaz tespit edilmiş.
Erdoğan'ın yarın rezerv miktarını açıklaması bekleniyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o gazı çıkarmak için kaç milyar doalr lazım
Bugün yine 300-500 kazandık. Az laf çok iş.
Vadelide PGSUS'lar kapandı.
8,55 civarı alınan sahol verildi.
17,65 Civarı alınan kchol verildi.
Heykelciler Nazım'ın Heykelini dikmişler. Oysa adamcağızı hapis ve sürgün gönderdiler. Ortakları da Apo'nun heykelini dikecek. Ne diyelim icraatları bu.
Yapmayın lan,
Siz heykel meykel yapmayın.
Anladık, sırf soygun için yapıyorsunuz, para çalmak için yapıyorsunuz.
Heykel yapmadan doğrudan çalın şeref.siz köpekler. Sanattan soğutmayın insanı adi embesiller, hırsızlar.
Yolsuzlukta sınır tanımayan itler. Hangi yandaşa kaç milyon aktardınız lan bunlar için.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1134668acf.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ef465867ac.jpg
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 yıl ya da 5 yıl farketmez...Ülkemiz için çok iyi olur...
Sadece yalan olmasın yeter...Şahsen bu haberlerin doğru olmasını çok isterim..Kimsenin inancı kalmadı bu adamlara...
Yalnız önemli bir detay var, mutlaka bu işi bilen bir ortak bulmak gerekiyor, bizim ne öyle bir teknolojimiz ne de "know-how"mız var...Denizden petrol ve gaz çıkarmak başlı başına çok maliyetli bir iş zaten...Ama dışardan almaktan yine de daha iyi bir rakama olacağı kesin.
Umarım pastayı bölüşmezler tabi bir de böyle bir olasılık var, millet ucuza doğal gaz kullanacağını sanıyor...
En önemli artısı cari açık konusunda olur ki bu önemli...
154.400 1/10 cort...stop 156.275...tom emminin 29.000 altı olasılığına...stop olursam yeni zirve olmadan maça cort girmem...
Yapacakları 50 puan faiz indirimi. Dolardan %3 girdi. Ne var ne yok yiyecekler, abur cuburlar, elektronik ne varsa gömüldüm. Vicdansız TÜİK bizden her halükarda çalacak. En azından az etkilenelim
Yarın müjde
04.06.2021
â±18:00
â³â³â³
bi kenarda dursun.
anılar, anılar gözümde canlandılar.
Nasrettin hoca fotoşop orijinalde ayakları vardı
Sn dalgacı,
Takip ettiğim sayım 5.3.3 zirvesi için yol aldığımızı ve 35000.5 üzerine çıkmamız gerektiğini söylüyor.
Bu zirveyi yaptıktan sonraki düzeltmede normalde 31188 i, anormal şartlarda ise 29577 yi kırmadan ikinci zirveye gitmemiz
ve sonraki düzeltmede normalde 29180 i, anormal şartlarda 25956 yı kırmadan son 5. dalga zirvesine gitmemiz gerek diye düşünüyorum.
Yani bence daha en az 3 ana zirve var 35000 üzerinde
Üç beş gündür yapikredi ve çiti robotlarında arıza mi var. Yoksa benim takip ettiğim kağıtları bıraktı mı. Tesadüfen de olan var ama üç gündür üç dk iyi para verdi bana sonra faiziyle birlikte geri mi alacak. Tesadüfen %6-7 aşağıdan aldım az tepki verdi iteledim.
Kim heykel yapıyorsa şeref yoksunudur. Parti farketmez. Ben heykele karşıyım yapan bel. başkanlarını da karşıyım.
Kim çalıyorsa ona'da karşıyım. Bu dediklerin herhalde tüm partiler için geçerlidir ama bizim mahalle yapmaz diyorsan ona da karşıyım. :), Tecavüzcülere de karşıyım.
Çarşı her şeye karşı.
Erken seçimi gündeme dahi getirmiyorlar ne erken seçimi 2023 e kadar g.tü nasıl toparlıyacağız onu düşünüyorlar.
Az önce evde alınanlar için muhasebe yaptık. Stok var Mayıs 2020 den beri miadına göre herşeyin fiyatı %50-100 artmış benim maaş %15 artmış. İki seçenek var ya yediğimiz miktar azalacak yada ek gelir bulmak gerekir. Şuan ki gerçek enflasyona göre 90 bin alacağım var TÜİK den. Er geç dönecek bu sap. onun donuna bile dava açacağım. Avdan z ye ya zam geldi yada gramajı düştü. 50 TL lik mazot gibi.