nasıl değerlenmez memmedin ekyo'su?
%2 çıktı ekyo memmet paraları balya balya kenara attı. hemen alemlere kaçtı, bizleri unuttu :)
Printable View
Kaç gündür ızdırap çekiyoruz şortlarla tam yüzümüz gülmeye başladı yukarı aldılar
İçlerinden geçtik yine 'ötenİN berinİN.. :)
bozgurt dayu musadenle 9aylık bılanço rallisıni yarından kellı baslatıyom..ya Allah Bismillah......
Ben garışman, ne yaparlar bilemen ama ben hunili dayumu uyardım şort mort derken mazut neyim olma deye :he: piyasa sahipli, istediği zaman indiriy istediği zaman kaldırıyi
Bizim burda yapmamız gereken şey; o indirince binecen kaldırınca inecen :kahkah: ben yapamadım bıraktım bu işleri, yapabilen devam eder
yabcak bişii yok tarkank abi, borsada fırsatlar hiç bitmiyor bitmeyecekte, hergün para dağıtıyorlar burda
mr erdoğan vs mr journalist görüşmesi varmış şu anda..enteresan..bakalım ne çıkacak altından.. dolar hareketi acaba alakalı mı?
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası
(TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu kabul etti.
Çankaya Köşkü'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.-AA-
Ne konuştuklarını bademler bilir
Bizim gibi fakirlerde borsada işlem yaparak mazot olurlar
Son derece etik bir süreç işlemekte
affını mı istemiş
Yb fotoğraf paylaşmış
Vücut dili:
Reis kızgın fırça atacak gibi
Kavcıoğlu : gergin , mahçup
Bu görüşmenin bugünkü dolar kuru ile ilgili olması muhtemel, bakalım sonuçları ne olacak
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cari açığı da kapatmayı unutma demiştir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçim tekrarı benim kafamda olayı çok netleştirdi o günden beri kafam çok rahat. Şu nedenle rahat, artık eminim ki o da olmaz yok artık o da saçma dediğim ne varsa hepsi yapılacak ve olacak bundan şüphem kalmadı. Yani siyasi risk benim için artık yok, yani fiyata dahil işlemlere dahil o da.
Mesela yine dayanamadım mart ayında tabi ki battım ama sağlık olsun. Şimdi yükseliş beklentim var temel olarak inanılmaz ucuz çünkü buralarda kalması çok zor olur ama asla potansiyele ulaşan bir yükseliş olmayacaktır ve yurt dışı bozarsa burası tekrar aşağılara da elbet gelir mi gelebilir. Esas ralli bunlar gidince bence.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükseliş beklentim var ama son pozlarım da hep short ağırlıklı malesef. Bugünkü pozu da 44 - 34 kapattık akşama poz yok kafa rahat her gün 1000 pivan alsam var ya ooohoooo koy sepete :)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Erdoğan - Kavcıoğlu görüşmesiyle ilgili ''Sayın Kavcıoğlu'nu yıpratmaya yönelik iç ve dış medya kaynaklı saldırı ve yalan haberler en güzel cevabı aldı. Türkiye'nin faiz lobisi ile mücadelesi hız kesmeden devam edecek'' yorumunu yaptı.
https://i.hizliresim.com/56cabbw.jpg
Hakikaten çok merak ediyorum. Bu söylediklerine inanıyorlar mı, yoksa kurdukları matrix dünyasının gereklerini devam mı ettirmeleri gerekiyor?
Bu yazıyı yazdığımda pazar gecesiydi. 1507 civarıydı. Pazartesiyle birlikte dediğim rakamlar aşıldı.
Bu arada iddia işi (TOASO) ne oldu. Gerekenlere gerekli ders verilmiştir. İddiayı kazanan arkadaşı tebrik ederim.
Kazananları kendim dahil tebrik ederim. 300-500 kazanmaya devam.
Arkadaşlar burada dikkatli olun. Paranızı kaptırmayın. Birileri ters algı yapabiliyor. Toaso örneği örnek. Şimdi 45 full giren bir arkadaşlar zor durumda olabilir. Burada, telegramda, sosyal medya ortamlarında kurtlara yem olmayın.
Yatırım tavsiyesi değildir.
nazdıravya harla ateşi yiğit kış geliyor üşümeyelim :drunk::drunk:
faiz oranlarını belrleyen komitenin bir üyesini değiştirilmesi konusu konuşulmuş..görüşme olumlu geçmiş diyorlar.. Artık o üye kimse artık :)
Resmi gazete :
Merkez bankasında 2 Başkan yardımcısı ve 1 ppk üyesi görevden alındı .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...269c7d35a1.jpg
merkez bankası başkan yardımcıları değişmiş faiz indirimi loading
ohh..
teşbihte hata olmaz, allah sıralı ölüm versin denir ya... sırası geliyor demek ki başkanın da...
100 puan faiz indirimi beklentimi 200 puana revize ettim...
yarın dolar gelecek haftadan daha ucuz olur; kimliğini kapan soluğu büfede alır...
Ppk üyesi Prof Dr Abdullah Yavaş 2008’den bu yana PPK üyesiydi .
Başkan Yardımcısı Prof Dr Semih Tümen 25 Mayıs 2021 tarihinde Baskan yardımcısı olarak atanmıştı aynı zamanda PPK üyesiydi .
Başkan Yardımcısı Uğur Namık Küçük ise 2018 yılından bu yana Başkan yardımcısı olarak görev yapmakta idi aynı zamanda PPK üyesiydi .
Böylede Faiz kararını alacak 3 üye değişmiş oldu .
Ya yarın için pozitif açılırız diye umudumuz vardı onu da aldılar elimizden
abdullah yavaş faiz indirimine şerh koyanlardandı..
Dolar 9.1788'i gördü. Şu an bu hareketle Ekim PPK'sında ne karar almaya çalıştıklarını da anlamış olduk. Faiz indirimine ayak direten üyeler görevden alındı.
Reyizs adamın g*t*nü keser:yes: :kahkah: :kahkah:
Merkez Bankası tarihinde bir ilk! Faiz kararına bir üye imza atmadı
https://sosyotel.com/icerik/merkez-b...a-atmad%C4%B1/
Sağır sultan duydu, siz hala.. :kahkah:
Merkez Bankası tarihinde bir ilk! Faiz kararına bir üye imza atmadı
O İSİM PROF. DR. ABDULLAH YAVAŞ
https://sosyotel.com/icerik/merkez-b...a-atmad%C4%B1/
Keşke bazıları erken yatsa. Uyumayıp çalışınca ülkeye maliyetleri daha fazla oluyor
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi