üstten sattıklarımı alttan alacağım gece seansı :)
Printable View
günaydın arkadeşler bol kazançlar dilerim
ben an itibariyle gecen verdiklerimi koydum yerine bereket versin kolay para oldu
bu saatten sonra yatarım altına gayri :)
Nereye çakıyorsun dipçik
şırıltı felan beklemeyin kusura bakmayın yani
279-284 arası takıldık.. git gel..
amerika dikiş tutmuyor...bizimkisi görece güçlü gibi duruyor...ama bunlar namussuz -muş gibi yapıp sonra patlatıyorlar bazen...yani şu an gerçekten güçlü mü yoksa -muş gibi mi yapıyor bilmiyoruz...
özellikle spot tarafı acımadı ki modunda...
NEREYE ÇAKIYOR AKLINI ALIRIM AKLINI
DİK VE DİRİ ŞEKİLDE MASADAYIM :whistling:
Allahtan dolar vadeli gözü toprağa bakıyor dolar sabit sürekli dolar vadeli aşşağıda :)
MB arada bir belli yerlerde baraj kuruyor; artık dayandığı kadar.. baraj yıkıldı mı 1-2 lira atıyor yukarı...
şimdi 17.30 savunuyor 4-5 gündür, bakalım kaç gün daha dayanacak... ne kadar uzun süre tutarsa baraj yıkıldığında yukarı fırladığı mesafe de o kadar artıyor....
evet spot bananeist takılıyor -bana ne amerikan future düşüyormuş falanmış diyor, bana bunlarla gelmeyin diyor
vadeliye short basanların elinde satacak mal yok demek ki, makas 35 puana kadar daraldı.. birazdan yurtdışı sakinleyince kaldırırlar gibi gözükmeye başladı.. yurtdışından en çok etkilenmesi beklenen bankalarda defans nispeten sağlam
Herif 100 kaplan gücünde abi, nereye vurdurur bilemeyiz, dışardan izlemek iyidir
Aklıma gelen bizim piyasada yabancı kalmadığı için Türkiye'yi pek etkilememesi gerekir bu durum
yanlışmıyım ?
Gerçi her yerde yüksek enflasyon dolayısıyla piyasanın gelecek olan gelmekte Fiyatlanan şey global resesyon olunca bir defa daha gözden geçirilmeli.
Rosense abi benim yıllardır borsada öğrendiğim tek bir şey var.
o da borsada fırsatlar hiç bitmiyor oluşu
makina burda hergün para dağıtıyor, artık kimler alabiliyorsa o parayı.
Fakir fasfakir oldu
Zengin zepzengin oldu
Palamız da paspala oldu.
Asla kazanamazsınız her türlü üterler masanın palası değilsen :he:
Vob yapmayın
her fırsatta işlem yapmadığımı söylerim bilirsiniz.
2017 sene sonu yada 2018 başı idi
hanımında ikazlarıyla bacanağımın kurmuş olduğu kooperatiften daire aldım üç sene içerisinde tamamı 85,000 tl para yatırıp evin bitmesi ni bekledik sonunda 2019 sonu oğlumu dairesine kavuşturduk .
daha sonra yine topraktan bir daire daha borçlandım oda 170,000 tl ye şu an kaba inşaatı bitmek üzere .
dairelerin emsal satışları şu sıralar en aşağı Bir milyon üç yüz civarında
söylemek istediğim ben borsada işleme devam etmiş olsaydım 200-300 lotum dahi olsa daha dairenim dörtte birine bile sahip olamazdım
seninde söylediğin gibi VOB pişmanlık doğru dersin.
Herkese bol kazançlar
dün spotta ki ilave ereğli alımlarımı kapadım
Bugün görüntü güzel durumuyor
tedbirli olamak ta fayda var
vadeli taraf ta 2810 üstünde kaldığı sürece çok problem değil
fakat görüntü güzel durmuyor
2780 altı ise durum hepten sakat biner
Mepal kaplanım benim
ne kadar dik ve diri duruyor :whistling:
Taş taş masallah; ) ne borsa ama. Short acanin vay aklina
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. İkigözüm bahsetmişti.Bence de en güzel yöntem o gibi.
Yani diplerdeki hisseyi alıp beklemek(5-6 hisse)...ve zamanı gelince o karlar ile ev-arsa almaktır.
Şuan düşünelim:100.000 dolarlık bir ev 2-4 sene sonra kaç dolar olur...yine aynı olur gibi..veya olsun da 120.000 dolar olsun.
Ama belli şirketler var ki oraya yatırılıcak paranın 2-4 yılda dolar bazında %300-500 kar yapacağına inanıyorum.
20 dolardan 2 dolara düşmüş bir hisse vardı..Çok güçlü sahipleri olan(global bir marka; yerli+yabancı ortaklık)..oraya 20.000 dolarlık alış yaptım( birim maliyet, 2 dolar)..hedef 2-4 yılda 100.000 dolar...
Hedef gerçekleşirse onunla uygun arsa-ev alabilirim...
Vobdan zengin olunmaz.Onunla nakit sıkıntısı giderilir.Belki de vobdan elde edilecek karlarla hisse yatırımı yapılmalıdır.
daş gibi diyorum
Bilemezsin, pala sen değilsin çünkü
Löp DİE bikaç dakkada işini bitirebilirler makinalar devre kesebilür, napacan üüle bişii olsa, gitti anektar yada fışkırttırabilür bilemen dayu tekniğe bakarak anca fikir yürütülür. dersin ki teknik olarak sistem satta
bu kadar yani ileriye gidemen
tadı yok.. akşam 5 sonrası bakacağız..
Pala çırak çıkarttı bizi hani GAP li açıyorduk :halay:
Eksi gap olur deye şort giydiydim bende, zalım pala gram kazandırmıyor :he:
vuruşarak al diyo puanını :kahkah:
Global piyasalar şırıl şırıl akıyor
Millet çok rahat basıyor shortu şuan
Şoför atladı mı Bigşort abi, lönk siftahımızı yapalım mı yoksa akşam pazarı ucuzluğunu bekliyelim mi
ABD vadeliler şarampolün eşiğine geldi.
Herif 100 kaplan gücünde zalım gram gevşemiyor
şuna bak arkadaş alaman borsası bile bilmem eksi kaçta
yemin ediyorum daş gibi borsamız var
enflasyon olduğu içinmidir nedir
ben böle borsaya kurban olayım arkadeş 2.794 den löng
bence fedin dünkü kararından sonra karıncanın belini incitmeden borsaya verirken kurbağayı ürkütmeden doları götürecekler
spot nispeten daha iyi ama vadeliyi makastan dolayı sopalıyorlar...
Len arkadaş dünya yanıyor
bizim borsaya bak shortçu şimdi para kazanmayacakta ne zaman kazanacak
Long aç kapa oynamak daha kazançlı
Hiç işlem yapamadım, gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıyorum :kahkah: