sanırım şerro nun gazını tıslatınca otogar rahatladı.
Printable View
sanırım şerro nun gazını tıslatınca otogar rahatladı.
Ayhan başkanım cırcır için sade gazozun içine bir tane aspirin at eriyince içiver geçmezme 3-5 saat sonra yine iç kesin biter bence..
Emenike , Zokora, Zico, Amokaçi, Marek Hamsik Falco Götz
Yanlış anlamayın takım kuruyorum.
Futbol Futbol
Kapalı çarşı bence bankalardan fiziki dolar çekiyor fiyatı yüksek tutarak.
Başkan aşağı in geliyorum
Başkana aşağı in dedik roptesamber ile iner fiyatta anlaşamadı gitti demesinler
Şu anda fark 3 kuruşa düştü.
Birileri devamlı döviz getirir kapalıçarşıda satış yapar o zaman kapalı çarşı fiyatı interbankın altına iner ki bunu da ara ara görüyoruz.
Piyasalarda anormal bir şey yok.
Gittigidiyor.com sitesi kapanmış.
2011 yılında 217,5 milyon dolara ebay satın almış yerli girişimciden.
Adamlar 11 yıl sonra komple kapatmışlar. Niye birine satmayı düşünmemişler anlamadım...
Beyaz Saray:
- Başkan Biden'in COVID-19 testi poziif
- Başkan Biden çok ılımlı semptomlar gösteriyor, Paxlovid almaya başladı
- Başkan Biden Beyaz Saray'da izole, tüm görevlerini yerine getirmeye devam ediyor
Aşağıdaki adam 1 yıl önceye kadar sözde koyu muhalifti. Başına taş düşmüş ve aniden 2 ay ortadan kaybolmuş sonra da ölümüne Mehape demiş. neyse bizi ilgilendiren kısmı, arkadaş asabi . Eleştiriye tahammül yok. Ama hep sevgi pıtırcığı !
Son 8 aydır ne dediyse aşağı yukarı çıktı. Bu kez yine döktürmüş. Dün gece izlediğimde ellerimi ovuşturarak sabahtan vaziyet almıştım. Sağ olsun yanıltmadı.
https://www.youtube.com/watch?v=5L8oL03PkSw Her zaman güvenilmez. Yatırım tavsiyesi değildir. namaz için kıbleyi doğru tutturmak lazım.
55 milyar şey yolda mı geldi mi şakkadanak bey nerdesin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
KKM, GES gibi yeni bir ürün üzerinde çalışılıyor mudur?
Evet sarı diafuryl
Cübbelinin kasedi diyince yenisini verecekler sandım eskisini sürmüşler piyasaya
Forumda kaçırmış olabilirim belki söylenmişdir ....
Adım1: Uygun ölçekde bir tencere seçilir.
Adım2: Tencere dayanabileceğiniz sıcaklığa kadar ısıtılır.
Adım3: Ters çevrilip .Üstüne 3-5 dk oturulur.
not:Sağlık hayati bir işdir.Dediğimin bilimsel bir dayanağı yokdur .Bir gemici tavsiye etmiş idi.Vebal almak istemem başdan söyliyeyim.
s.t.d. Sağlık Tavsiyesi değildir .Doktor değilim.
https://pbs.twimg.com/media/EManZOfXYAABVqp.jpg
:whistling:
içine otumayacağız ya :) ters çevireceğiz sayın EGEDUK. hem altı hergün doğlagaz aleviyse 1800 küsür derece ye kadar ısıtılan bir metal tencere dediğimiz.:)
Bir gemici derken ..aslında aile boyu gemici bir tarafım... Rahmetli ananemi boğazı geçerken dümene bağlarlarmış bir miktar yapılı olduğu için (kilolu demek istemedim)...gemiciler pratikdir vesselam.
Sağlık konusunda da yabana atmayınız aylarca açık denizde... apandisit patlasa müdahale etmek zorunda 1.zabit ( 2,kaptan diyelim) vs vs..
NOT:size cevap yazdım ama takılmak için birazda gülelim eğlenelim dimi.:)