Benim sistem al verdi herşey bitti diyor yola devam. Sabah bir testere girdim ama geri koyarım sanırım :)
Printable View
Benim sistem al verdi herşey bitti diyor yola devam. Sabah bir testere girdim ama geri koyarım sanırım :)
Buradan 1. posta short..olmadı buran 2. posta short...
60 puan yükseldi yine short...80 puan sonra yine short...:oleyo:
Mantık-analiz-teknik yok...bodoslama pozisyon...Bunlar sayesinde zengin olacağız.
2940 üstüne bugün de atarsa vaziyet fena olur short için.
james webb teleskobu 500 milyon ışık yılı uzaklıkta yeni galaksi bulmuş...
evreni düşünüyorsun düşünüyorsun işin içinden çıkamıyorsun...
https://i.hizliresim.com/kha8qzn.jpg
bilanço açıklaması nezaman bitiyo ozaman düşermi
Enflasyona endeksli bilanço açıklasalar.!!
Köküne kadar hepsi zararda.!!!!
Sürekli sermaye erimesi yaşıyorlar.!!!
Anlayacağın.!!!!
Agrı kesici ile ayaktalar.!!
Hepsine yakını kanser hastası.!!!
Bak yabancılar çoktan arazi oldu.!!!
3 kagıt ekonomisi iflas etti.!!!
Crash tüm hızıyla Sri Lanka otobanında.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
PELOSİ,bu gün gider ve her şey unutulur...
Forumda bazı arkadaşlar çok heyecanlı.:)
Size kolay gelsin.
para lazım otobanda EDS var yavaşş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
https://www.tradingview.com/x/jMCuvQg3/
Satan niye satıyor bir anlayabilsem!
Grafik almayacaksan da tut diyor.. Çok net.
Öğlen analizi yapalım Ablanın dün illa tayvana inicem hikayesi sindirilmeye devam ediyor.Pıst 100 de dün belirttiğim şortçu toplama işi çalışmış gözüküyor .Piyasada değişik makina hareketleri mevcut hacime oynayan hazırlık yapılıyor.Sindirme global anlamdada başarılı olursa pıst 100 de 15.30 dan sonra hareketler 2690-2700 bant hareketlerini beklerim.
Tatilde bile pala boş durmuyor. Daha önce pek görmediğimiz şeyler. İlginç bir durum.
2022 kapanışı 4 ve üstü olsa şaşırmam.
Bir yemek molası vereyim bademcukler biraz daha mide böbreğe çalışsın :)15.30 da sahaya ineriz.
kolay gelsin
adamım gelmiş hiç haber etmiyorsunuz,
hoş geldin crash oğlan, flash oğlu crash oğlan
duyduğum kadarıyla süper sert ultra flash bi çöküş yaşayacakmış türk ekonomisi en geç sonbaharda, böylesi hiç görülmemiş- duyulmamış- akla bile sığmamış bir çöküş olacakmış, sen ne dersin crash oğlan ? olursa ekime kadar, olmazsa dikime kadar mı diyosun ??
Kredili mal taşıma da son gün yoktur, isteyen yatırımcı kredi faizini ödeyerek istediği kadar taşıyabilir ama kredili mal taşıyanlar T2 den dolayı cumartesi ve pazar 2 günlük faizi fazladan ödemek istemezler o yüzden çarşamba satıp perşembe geri alarak bundan kurtulmak isterler, o yüzden piyasa yapıcıları da dönem dönem kredili hesapları sıkıştırmak istemiştir, olay kısaca bundan ibaret olup kredililer için çarşamba günü satmak zorunluluğu bulunmamaktadır, parası çoksa fazladan 2 günlük faizi de öder malı taşır :)
önümüzdeki dönem öyle bir crash olacak ki öyle bir kırılacak ki destekler o çini de peluşisi de ukraynası da her şeye burnunu sokan rusyası da amerikası da uzun bacaklı inkilisi de da analar ne ayılar doğuruyormuş görecekler kıskançlarından çaaatt diye çatlayacaklar aslında çirkin yoktur az votka az viski az burbon az rakı vardır :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Ağalar borsa başka.
Gercek hayat başka.
Deniz43 hocami okuyun bakın gerçekte işler pek iyi değil! Çok dalga geçmeye şımarmaya gerek yok bıçak sırtı insallah sıkıntısız atlatılır bu dönem.
Abicim pahalı olduğunu düşünüyorsanız. Hala da pahalı ise. Pahalı yazarsın.
Ha gidip bu nedenle para kaybedersen senin hatan olur ama pahalı ise gerçekten buna pahalı demek seni yanlış yapmaz.
Bana göre böyledir.
Bazı balonlar belki 50 senede patlar ama patlar.
90 sene sovyetler sonsuza kadar sürecek gibi yaşayıp ölen adam yok mudur? Vardır. O ölür, sonra sovyetler dağılır... haklı çıkmak nasip işi doğruyu söylemek ayrı bir şey
:cool::cool::cool:
https://twitter.com/who98408150/stat...28243222761472
şimdi gözüme çarptı.
ey gidi günler ey
dow 7 binlerdeydi
dedim 8 bin olmaz 8 bin oldu
dedim 10 bin olmaz 10 bin oldu
dedim 12 bin olmaz 12 bin oldu
dedim 15 bin olmaz 15 bin oldu
dedim 20 bin olmaz 20 bin oldu
dedim 25 bin olmaz 25 bin oldu
dedim 30 bin olmaz 30 bin oldu