Döviz olarak alacaksan en geç pazartesi sabahı 9,30 bankana bildirmelisin.herhangi bir vergi yok,
Eğer bankaya gidip işlem yapmazsanız KKM aynı şartlarda devam eder. Eğer dövize dönmek istiyorsanız saat 11.00-12.00 arası bankaya gidip işlem yapabilirsiniz. Dönüşüm kurundan zarar etmeden yaparsanız.
Saati geçirirseniz banka kuruna tabi olusunuz artı kambiyo muamele vergisi de var.
mavi kuşta SPK kurumunda Beymen çantaları mevcuttu daire başkanlarına geldiği iddia edilen eğer montaj değilse insanların hakkına dokunmayacak birileri keyfinden hediye etmemiştir sanıyorum.
aloww ben kemal geliyorum.
korkmayın money father lar size bişi olmaz gene bizden çıkar zaten siz biliyorsunuz bunu
1m üzeri 3 ay 35 teklif edildi yapıkredi
ne demişler ,
heyyy aktifbank sen hala kulağın üstünde yat ve duymazlıktan gel ,faizler her gün yukarı yukarı gidiyor...
sen saçma sapan oranlarla tasarruf sahiplerini kandırmaya devam et...
sizde biliyorsunuz ,zaten müşteriler başka bankaların yolunu tutu...
bu nedenle internet plaformlarında , görsel medyada zırt pırt şu reklamlarını gözümüze sokmaktan vazgeç
Ben 10 senedir YKB ile çalışıyorum 1,2 milyon için 35 vermediler 182 gün için 31 verdiler. Bende baglamadim. Size çok iyi vermişler
Fakat ne olursa olsun mevduat faizi hala eksi reel olarak getiri veriyor. Bu bir tercih meselesi ben bağlamam bu faizlere.
32 den fazla bağlanmaz bu ortamda olabildiğince likit kalın 92 gün 40.belki risk alinir
bende yapı kredide çalışan bi arkadaşa sordum ben duymadım el altından zor verirler o rakamı dediler
bize böyle bi oran bildirilmedi dedi şube söylerseniz örnek göstereyim
Arkadaşlar öyle veya böyle 32,91,182 gün olsun bankalar yıllık 30 nete göre oranları ayarlamışlar ister yatır ister yatırma ben yatırmam çünkü eksi reel faiz veriyor hâlâ
Bence değmez.
HSBC MT, 30% veriyor ancak seçim öncesi %40 ları görebiliriz diyor.
YTD.
https://www.hizliresim.com/a6y3rrq
Buyrun sn. mavideniz35
https://i.hizliresim.com/kbgr31u.gif
23 senedir bir ilk..
Vadeli mevduat bozma.. Yassah hemşerim..
Burada gercekten atmasyon oranlar veriliyor.ozellikle ykb.dunde birisi opsiyon yapiyor dedi ben aradim yok dediler.
Bankalar genelde birbirini kollayıp gıdım gıdım geberik geberik 0.25 - 0.75 puan arttırarak ilerliyorlar
Şu an çoğu banka yaklaşık 2 aydır ortalama
1 milyon TL için 32 güne, 26,50 - 27.25 - 27.50 - 28.25 - 29.00 gibi oranlar sunuyor
30,50 ler 31,25 ler 32.50 ler daha ortada yokken bir anda tam rakam olarak % 35 in görülmesi biraz şaşkınlık yarattı bende de
Gerçi vade 92 gün yani olası 14 mayıs seçiminden 1 hafta önce
32 - 45 gün ortalama civarı olarak şu an en yüksek akbank’ın bir iki günlüğüne verdiği 30 var elde
30,01 bile görülmedi yanılmıyorsam aylıkta
Acaba bu da nisan sonu mayıs başı civarları 38-39-40 lar mı görülecek demek bilemedim gitti
Peki bu yuksek.orani neden herkes alamiyor.sordugunuzda bizde yok deniyor olabilir.
Gıdıvan nerdesin bak 35 olmuş faiz
Burada söylenip de herkesin alamadığı oranlar çok oldu, mt ve şube fark yaratabiliyor
35 piyasaya göre güzel oran
Sakıncası yoksa kendisinden de izin alarak(mt'nin de işine gelir çünkü yeni para/müşteri kazanmış olacak) görüştüğünüz müşteri temsilcisinin(hsbc+ykb) iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz(burdan yada pm yoluyla)
Ykb istanbul subesimi 35 veriyor.?