ges miş.. bunların Allah binbir türlü belasını versin. son 3 bedellisine katıldım. hem de ne zorluklarla. maliyetim şuanki fiyatın üstünde. ben niye bu kadar uğraştım. neye yatırım yaptım. Allah belalarını versin. resmi bir şekilde dolandırıldım.
Printable View
ges miş.. bunların Allah binbir türlü belasını versin. son 3 bedellisine katıldım. hem de ne zorluklarla. maliyetim şuanki fiyatın üstünde. ben niye bu kadar uğraştım. neye yatırım yaptım. Allah belalarını versin. resmi bir şekilde dolandırıldım.
Yapılan bedelli sermaye artışları ve gerçekleştirilen yatırımlarla artık EGEEN olma yolunda büyük adımlar atılıyor diyebilir miyiz?
Christian Pfeiffer (Almanya) firmasından toplam 778.000 Euro (yaklaşık 7 milyon TL) değerinde bilya siparişi alınmıştır. Söz konusu sipariş Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında üç ayrı partide teslim edilecektir.
Saygılarımızla,
17.03.2021.tarihli kap haberi
ÇEMAŞ DÖKÜM: ŞİRKETİMİZ, LAFARGE GRUBU TARAFINDAN 2021 İLK YARISI İÇİN AÇILAN TOPLAM 5 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ BÖLGESEL BİR İHALEYİ KAZANMIŞTIR
15.03.2021.tarihli kap haberi
*ÇEMAŞ DÖKÜM 2020 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM KARI 39.893.279 TL (ÖNCEKİ -18.245.084 TL )
Artık ciddi oranda kar açıklıyor mu?
Yolculuğa çıkacaktır.elbette.
BND Elektrik Üretim A.Ş.
Dolaylı bağlı ortaklığımız, BND Elektrik Üretim A.Ş. (BND) tarafından Üçgen-2 HES ve Üçgen HES’te 2020 yılı içerisinde elektrik üretim faaliyetleri planlandığı şekilde gerçekleştirilmiş olup, Üçgen-2 HES’te 13.391,94 MWh, Üçgen HES’te ise 9.232,53 MWh
üretim gerçekleştirilmiştir.
Gerçekleştirilen bu elektrik üretiminin yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üreten tesisler için oluşturulan ve ABD Doları bazında sabit fiyat garantisi veren YEKDEM mekanizması üzerinden 7,3 ABD Doları cent/kwh + dengesizlik bedeli karşılığında satışı
gerçekleştirilmiştir. BND’nin 2020 yılı toplam satış geliri 11.171.824,26 TL’dir (2019 yılı10.638.528,38 TL).
İŞTİRAKİ BND ELEKTRİĞİN HALKA ARZI GÜNDEME GELİR Mİ?
Sermaye arttırımından 317 milyon para geldi yatırım için 120 milyon ayırdılar. Geriye 200 Milyona yakın para kalır. Lafı uzatmayalım .200 Milyon nerde . Bu paraya kağıt 1.60 bölündüğü zaman 2 tl nin üstüne atması gerekirken 1 tl nin altına doğru gidiyor. 2020 yılınıd kar kapamışsın. Böyle mantık olmaz.
Bölündüğunde 791 Milyon sermayesi vardı. Piyasa değer 1150.000.000 milyar civarındaydı . şu anda piyasa değeri 878 Milyon 1 Tl ye kağıt düşerse şirket kağıt değeri 791.milyona düşecek. Diğer şirketi IEYHO is 1.80 den şu anda 0.99 krş düştü . Her iki kağıtta ne yapmak istiyorlar çok ilginç
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
......
......
.....
Yerli otomobil üretim aşamasının tedarik zincirinde yer almak isteyen Türkiyenin köklü ve yerli firmaları da çoktan harekete geçti. Bunlardan biri de Borsaya kote Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. 16 Şubat 2018 de Kapa yaptığı açıklamada şöyle dendi;
Bugün toplanan Şirketimiz Yönetim Kurulu ; beş yerli firmanın konsorsiyumuyla geliştirilecek ''Yerli Otomobil'' in çelik döküm ve montaja hazır işlenmiş parça (OEM) tedarik sürecinde aktif rol alınmasına ve gerekli olduğu takdirde bu doğrultuda kapasite artış yatırımına gidilmesine ve Şirket Genel Müdürümüz Sn.Hüseyin Özel'in bu süreci takip ile görevlendirilmesine karar vermiştir. Yönetim Kurulumuzun bu kararıyla Mercedes, Ford ve Vestel'in önemli (OEM )tedarikçisi olmamızın getirdiği tecrübenin ''Yerli Otomobil'' geliştirme sürecinde ülkemizin hizmetine sunulması ve şirketimizin sürdürülebilir büyümesi hedeflenmektedir."
denilmektedir.
.....
.....
.....
Finans 365.com sitesinin 27 temmuz 2020 tarihli yazısından alıntıdır
Yazının tamamı bu siteden görülebilir..
Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.
ne farkeder ki fordmuş toggmuş.. ben 3 bedellisine de gireyim, firmaya sermaye sağlayayım, 5 yıl firmaya ortak olarak devam edeyim. ama benim çektiğim zerre cefayı çekmeyen yepisyeni yatırımcı gelsin benim maliyetimden de ucuza hisseyi alsın. bunun yakışıklılığı nerede. sattım kurtuldum. yatırımcısını koruyan hisselere yönlenmek varken CEMAS zararla kapandı benim için. Bakın SASA ORGE NETAS hâlâ yükseliyor..
5 yıldan beri hisse bendeyse, firmaya sermaye de sağladıysam, paraya ihtiyacım varken primli satamadıktan sonra benim için hiç anlamı yok. yazık, mantalitesini değiştirmesi lazım bu firma.
BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTI.Sanırım artık mükafatını alacaktır.Yeni DİTAŞ, EGE ENDÜSTRİ olarak görmek istiyorum.
Bu gün DİTAŞ DOĞAN 14,66 hisse fiyatı ile tavan. Cemaşın hisse fiyatı 1,19 .Bu anlayışla tahtacının elinde hisse kalmayacak.
Hisseye olan talep artınca ister istemez hisse hareketini yapacaktır.
yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/928062
Şirketimiz Azerbaycan Norm Cement, As Çimento, Aldnoa Mühendislik (Türkmenistan), Nuh Çimento, Arkoz Gaz Beton ve Votorantim Çimento firmalarından hepsi bu yıl içinde teslim edilmek üzere toplam 17,1 milyon TL tutarında Çelik Bilya/Silpeps siparişi almıştır. Söz konusu siparişler uzun vadeli sözleşmeli anlaşmamız olan firmaların dışındaki firmalar tarafından verilen ekstra siparişlerdir.
Saygılarımızla,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/928524
01.03.2021 tarihinde KAP 'ta yayınlanan Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Raporda belirtilen yatırımlardan 3 adet taşlama makinası alımı için sipariş 15.04.2021 tarihinde verilmiştir. PS Auto Grinding şirketinden alınacak Koyama marka 3 adet Japon Otomatik Taşlama makinesi (400 TT-S 500 TT ve 500 TT-XXL modeller) Çemas'a özel olarak üretilecek olup, 6 ay içinde hizmete alınması beklenmektedir. Makinaların fabrikamıza teslim fiyatı toplam 989.000 Euro'dur.
Siz yapılan kap açıklamalarını sanıyorum okumuyorsunuz?
Dikkatlice okumanızı öneririm.Japonyadan özellikle talebe bağlı makine, techizat alımlarının ve de total de yapılan yatırımların sonuçlarını hep beraber ilk bilançodan itibaren görüceğiz.Hissenin fiyat performansı aldatıcı ve geçici.
Cemaş artık bambaşka bir şirket.Son kap açıklamasında da gördük Türkmenistan'a, Azerbaycan'a, Avrupa ülkelerine ihracat yapan yine ülke içinde büyük firmalara mal satan bir şirket.İçinde BND elektrik gibi enerji üreten bir iştiraki var.Bu şirketin halka arzının gündeme geleceğini düşünüyorum.Yapılan ancak henüz kapa açıklanmayan 6 MW lık güneş enerjisi santrali nisan içinde kesin kabul gördükten sonra üretime başlayacak.Yine ilave 14 MW+2 MW(HİBRİT) GÜNEŞ ENERJİSİ santrali yapımına başlanacak.
Oldukça başarılı bir yatırım yönetimi sergileniyor.Karar alıcılara teşekkürler...
yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz.
Istesinler biz kendi hissemize düşeni elbette alacağız.yapılan yatırımları ve dönüşümü gördükçe ilk kez içime sinirek yatırım yaptığımı düşünüyorum.
1,20 den aldık bakalım, hayırlısı olsun.
Çemaş Döküm Yerli Otomobil Üretiminde Varım Diyecek Mi?
Son günlerde küçük yatırımcının ilgisinin yoğunlaştığı, hatta Twitter'da trend topic olan Cemaş hisseleri ile ilgili beklentiler neler? Yerli otomobil üretiminde Cemaş yer alacak mı? Cemas hissesi ile ilgili son gelişme ve yorumlar.
27 Temmuz 2020 - 12:56 - Güncelleme: 27 Temmuz 2020 - 12:56
Türkiye’nin ilk yerli otomobil üretim denemeleri 1950’li yıllara uzanan kısa süreli ve rekabet gücü zayıf denemeler dışında pek gerçeğe dönüşememişti. 1961’de denenen ama üretime geçemeyen “Devrim” ve 1966 ile 1984 yılları arası toplam 87 bin adetlik üretim ile o dönem için büyük bir başarı yakalayan “Anadol” yerli otomobil alanındaki en önemli girişimlerdi. Bundan sonraki dönemde ise yerli otomobil sevdası siyaset ve ekonomi tartışmalarında sıkça yer alan bir konu olmakla sınırlı kalmıştı.
Ta ki Kasım 2017 ‘de yerli otomobil üretebilmek için birlikte çalışma kararı alan şirket ve kuruluşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandığında bu sevda gerçeğe dönüşmek üzere ilk adım atılmış oldu. Bu amaçla 25 Haziran 2018' de Anadolu Grubu (%19), BMC (%19), Kök Grubu (%19), Turkcell (%19), Zorlu Holding (%19) ve TOBB (%5) tarafından Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu. Bosch' ta üst düzey yöneticilik yapan Gürcan Karakaş, TOGG CEO'su olarak atandı. Yerli otomobilimizin kamuoyuna tanıtımı 27 Aralık 2019 oldu.
18 Temmuz 2020’de yerli otomobilimizin üretileceği fabrikanın temel atma töreni gerçekleştirildi. Bursa'nın Gemlik ilçesinde 1 milyon metrekare alanda kurulacak fabrikada 4 bin kişiye doğrudan istihdam sağlanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fabrikayı 18 ayda tamamlamayı ve aracımızı 2022 yılının son çeyreğinde indirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Projenin Türkiye ekonomisine katkıları ise şöyle; 15 yıl içinde Gayrisafi Milli Hasıla'ya katkısı 50 milyar euro, cari açığa olumlu katkısı 7 milyar euro ve istihdama katkısı ise doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 20 bin kişi olacaktır. İkame araçlar, petrolden bağımlılığın düşürülmesi, daha verimli sistemlerin kullanılması hesaplandığında, 7 milyar euro cari açığa olumlu katkısı olacağı hesaplanıyor.
Yerli otomobil üretim aşamasının tedarik zincirinde yer almak isteyen Türkiye’nin köklü ve yerli firmaları da çoktan harekete geçti. Bunlardan biri de Borsaya kote Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. 16 Şubat 2018 de Kap’a yaptığı açıklamada şöyle dendi;
Bugün toplanan Şirketimiz Yönetim Kurulu ; beş yerli firmanın konsorsiyumuyla geliştirilecek ''Yerli Otomobil'' in çelik döküm ve montaja hazır işlenmiş parça (OEM) tedarik sürecinde aktif rol alınmasına ve gerekli olduğu takdirde bu doğrultuda kapasite artış yatırımına gidilmesine ve Şirket Genel Müdürümüz Sn.Hüseyin Özel'in bu süreci takip ile görevlendirilmesine karar vermiştir. Yönetim Kurulumuzun bu kararıyla Mercedes, Ford ve Vestel'in önemli (OEM )tedarikçisi olmamızın getirdiği tecrübenin ''Yerli Otomobil'' geliştirme sürecinde ülkemizin hizmetine sunulması ve şirketimizin sürdürülebilir büyümesi hedeflenmektedir.
Cemas hissesi o gün 2 lira civarlarında işlem görürken kısa süre 5.90 liraya kadar çıkmıştı. Ancak bundna sonraki süreçte gerek bir internet sitesinde çıkan Çemaş Döküm iflas etti haberleri gerek hisseye gelen tedbirler sebebi ve en önemlisi Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık’ ın paylarını satması hisse senedinin fiyatını 60 kuruşlara kadar geriletmiş oldu. Şirket hisse senedine yatırım yapan yatırımcılar yaşadıkları mağduriyet sebebiyle oldukça zarara uğradılar.
Ancak şirketin tüm bunlara rağmen yerli otomobil üretimi tedarik zincirinde yer almak adına yatırımlarına devam ettiği görülüyor. Ocak 2020’ de yaptığı %100 bedelli sermaye artışından elde edilen fonun şirketin kapasite artırımı için alınan çeşitli makine teçhizat yatırımlarına kullandığını açıkladı. Bu yatırımların dışında 24 Haziran 2020’de yaptığı açıklamada devletten yatırım teşvik aldığını ve 27.02.2020 ile 27.02.2023 tarihleri arasında toplam 50 milyon 400 bin lira tutarında yapılacak yatırımlarını kapsayacağını açıkladı. Görülüyor ki şirket, devletten aldığı teşvikle de yatırımlarına devam edecek ve bu doğrultuda yerli otomobil tedarik zincirinde yer almak için çalışmalarını sürdürecektir.
Bununla birlikte yatırımcı Zafer Beken’ in Cemas hissesinde payını %5’in üstüne çıkarttığı görülüyor. Aynı yatırımcı daha önce Usak hissesinde de alış yaparak bildirime konu olmuştu. Zafer Beken, Medical Park İzmir Hastanesi’nin yönetim kurulu başkanıdır.
finans365.com.sıtesinden alıntıdır.
yatırım.tavsiyesi.değildir.
selam, sanki birilerini kızdırdığım gibi geliyor bana, adam utanmasa tabana kadar verecek :cool::drunk:
nasıl hissediyorsunuz arkadaşlar. böyle iyi mi. kazıklanmanın, keriz yerine konmanın keyfini çıkarıyorum ben.
Bugünlerde içimde pozitif hava var, eh ne düşünürsen o olur derler ya :drunk::yahoo:
04.06.2020 tarihinde yaptığımız özel durum açıklaması ile duyurduğumuz "Kalıplama Hattı ve Kum Hazırlama Üniteleri" işinin bir kısmına tekabül eden hat ve ünitelerin imalatı ve kurulumu için DISA Industries A/S (Danimarka) ile imzalanan sözleşme çerçevesinde imalatı ve kurulumu yapılan üretim hattımız, kum hazırlama mikserleri ve üniteleri ile beraber üretime geçmiştir. Bu son teknoloji üretim hattının verimliliğinin de ilerleyen aylarda tedricen artması ile beraber, hem yurtdışı müşterilerimizin 2021 yılı başından itibaren yüzde 30'un üzerinde artan siparişlerine karşılık verilmesi hem de farklı ürünlerin üretimine geçilmesi mümkün olacaktır.
Saygılarımızla,
04.06.2020 tarihinde yaptığımız özel durum açıklaması ile duyurduğumuz "Kalıplama Hattı ve Kum Hazırlama Üniteleri" işinin bir kısmına tekabül eden hat ve ünitelerin imalatı ve kurulumu için DISA Industries A/S (Danimarka) ile imzalanan sözleşme çerçevesinde imalatı ve kurulumu yapılan üretim hattımız, kum hazırlama mikserleri ve üniteleri ile beraber üretime geçmiştir. Bu son teknoloji üretim hattının verimliliğinin de ilerleyen aylarda tedricen artması ile beraber, hem yurtdışı müşterilerimizin 2021 yılı başından itibaren yüzde 30'un üzerinde artan siparişlerine karşılık verilmesi hem de farklı ürünlerin üretimine geçilmesi mümkün olacaktır.
Saygılarımızla,
Arkadaşlar %98 halka arz olmuş bir hisseyi Egeen ile kıyaslamak makul mü veya ditas ile ?
yeni insanlar yazmaya basladi mi buraya? muhtarlari kim buralarin :)
benim biraz ilgimi cekmeye basladi da ondan soruyorum yanlis anlasilmasin lutfen, herkese saygim sonsuz.
Doğrusu benim için şirketteki gelişmeler yatırımlar/ihracatı yatırımların dönüşümü ilgilendiriyor. H.A.O değil.
Güzel bilanço, daha da güzel olucaksa benim için gerisi teferruattır.
Borsanın iki yüzü var :oleyo::evil: ilk defa milli olanlar kulübe hoş gelmişler :drunk:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913876 sermaye artırımından gelen paranın nerede kullanılacaağı kalem kalem yazılı,,merak eden zahmet omazsa kapa bakıverecek,,,,
Kriptolara mı gitseydik, dolara mı yatırım yapsaydık !! Yerli dedik, vatanın firması dedik. Bedellisine de girip destek olduk. Kendi şirketinize verdiğiniz fiyat, değer bu mu ?? Bedelli bölünmesinin bile çok çok altında !! ALLAH kitap aşkına söyleyin.
Diyecek bir şey yok...sözün bittiği yer..umarım kısa vadede yatırdığınız paraya ihtiyacınız yoktur..böyle bir yatırımın olduğunu unutup mümkünse,akıl ruh sağlığı açısından hayata devam etmek tek çare..ne kadar olabilirse..söylemesi kolay yapması çok zor biliyorum ,ama maddi kayıpların telafisi bir şekilde mümkün, sağlığınıza zarar gelmesin ...
Allah razı olsun arkadaşım.
Ama yineliyorum, böyle bir şirket anlayışı olmaz ! Bu şirket temettü vermiş olsa (ki ne kadar verecek, kuruş kuruş koklatır) bedelli yapmamış olsa anlarım.
"iyi de şirket hissesini alarak hem kâra hem zarara ortak olmuşsun, ne konuşuyorsun, hisse düşer de çıkar da" diyenler olacaktır. tamam da kardeşim şirket zarar mı etmiş? hayır.. bedelliyi kasasına koyduğu fiyatlardan aşağı gelmemesi lazım bu hissesin. başlangıçtan bu yana yaptıkları hep aynı dalavere. yazık bu yatırımcılara. ben sattım. bir daha da asla almam.
Kadada sürekli likit artıyor, gemlik limanın diğer %50 sini ( bursa çimentonun kontrolunde olmayan hisseleri) almada kullanırlar mı acaba?