vah ki vah... MAHKEME seçmişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
2016 da paşa paşa SEÇTİRMEYİn bu millete...
Printable View
vah ki vah... MAHKEME seçmişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
2016 da paşa paşa SEÇTİRMEYİn bu millete...
KİMLERE HİZMET ettiriliyorsunuz....
bak bu KAP haberi... senin gibileri uşak olarak kullandırırlar...
Şimdi çıkarsın MAHKEME bu GK maddesini İPTAL etti bile dersin... şirket bu MAHKEME kararını TİCARET SİCİLİNE bilerek mi unuttuda GEÇERSİZ saydı :) çıkıp bunu bile yazabilirsin... herşey beklenir senin gibilerden
Nerede senin öve öve bitiremediğin MAHKEME kararı... :) :) :)
Bağımsız Denetleme Kuruluşu
Ünvanı : Ata Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş
Adresi : 19 Mayıs Caddesi No:4 Nova Baran Plaza K:21 Şişli-İstanbul
Telefon : 0212 286 47 27
Faks : 0212 286 10 51
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan, Sermaye Piyasası Bağımsız Dış Denetleme hakkında
yönetmeliğin 14. maddesi gereği ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu’nun 398. Maddesi kapsamında
gerçekleştirilecek bağımsız denetim hizmetleri ile ilgili, Türk Ticaret Kanunu'nun 399/6. Maddesi
kapsamında Şirketimizin 2015 yılı Bağımsız Denetleme Kuruluşu olarak Ata Uluslararası Bağımsız
Denetim ve SMMM A.Ş.'nin seçilmesine ve yapılacak olan ilk genel kurul toplantısında genel kurulun
onayına sunulmasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/463232
bak bu 2015 6 aylık faaliyet raporu 7 nci sayfada yazıyor anlatamadım ki
http://www.ticaretkanunu.net/ttk-madde-399/
(6) Faaliyet döneminin dördüncü ayına kadar denetçi seçilememişse, denetçi, yönetim kurulunun, her yönetim kurulu üyesinin veya herhangi bir pay sahibinin istemi üzerine, dördüncü fıkrada gösterilen mahkemece atanır. Aynı hüküm, seçilen denetçinin görevi red veya sözleşmeyi feshetmesi, görevlendirme kararının iptal olunması, butlanı veya denetçinin kanuni sebeplerle veya diğer herhangi bir nedenle görevini yerine getirememesi veya görevini yapmaktan engellenmesi hâllerinde de uygulanır. Mahkemenin kararı kesindir. (Ek iki cümle: 5/6/2017-KHK-691/8 md.) Kayyımlık görevi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından yürütülen şirketlerde faaliyet döneminin dördüncü ayına kadar denetçi seçilememiş olması halinde denetçi, şirket yönetim kurulunun teklifi üzerine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun ilişkili olduğu Bakan tarafından atanır. Bakan bu yetkisini Fon Kuruluna devredebilir.
Nasıl geçmişte GK da milleti nasıl DOLDURUŞA getirmiştiniz...
kesin o GK bile katılmamışsındır...
KATILSAN neye EVET neye HAYIR oyu verdiğini ADIN gibi bilirdin..
Sen katıldın mı genel kurula... sen önce vekalet vermesini öğren... Kendi genel kuruluna git bir oy kullan
yok uçağı kaçırdım, yok vekaleti yanlış yazdım (tabi biz de yedik)
sonra gel bize anlat bak ne söylediysen çarpıttığın ortaya çıktı...
sen git patrona hizmet etmeye devam et... sanane bizim denetçiden sen git önce kendine bir denetçi bul...
Bir de çarpıtıyorsun yok denetçiniz olumlu vermiş bilmem ne gördün mü olumlu mu vermiş görüş vermekten mi kaçınmış...
Şirket evrakları bile tam vermiyor adama bilmem kaç tane tapuyu görmedim diyor adam... Olumlu görüş verir mi??
Bir sürü borcun alacağın mutabakatı, sözleşmesi yok diyor adam olumlu verir mi??
Çarpıtıyorsun... Ben denetçimizden memnunum... Onun raporu sayesinde bir sürü şikayet yazdık, mahkeme kazandık, mahkemeler devam ediyor. Ama finansal raporları ibra etmeyeceğimiz için onu da ibra etmemiş olacağız olay bu...
OTAMATİKMEN İBRA etme diye bişey yok be cancağızım...
bak YK bile ibrası ile ilgili özel madde var...
2015 yılını peşin peşin 2013/2014 yılı GK da OTAMATİKMEN milleti gaza getirerek OYLATMIŞSINIz...
İBRA etmiyeceksen AZLIK HAKLARINI kullanarak madde ekleteceksin... GK seçmişsiniz peşinen...
Öyle demekle olmaz... be cancağızım...
Ne yazılandan anlıyorsun ne bir şeyden sıkıştın mı başka konuya atla, senaryo yaz, yok siz evet dersiniz, yok şunu şöyle yaparsınız hem sana ne istediğim şekilde oy kullanırım. Bütün ky de istediği şekilde oy kullanacak...
Sen önce genel kuruluna katılıp oy kullanmasını öğren...
Bütün iddialarını her zamanki gibi çürütüyorum şurada mahkeme vermemiş bak siz seçmişsiniz özür dile diyeceğine
Gördüğün gibi son 4 yıl ki bütün denetçi seçimini mahkeme kararı ile yaptırmış
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/383329
bak burada da 399/6 yazıyor kap haberi istiyordun yaaaa... diğerlerinde de faaliyet raporunda yazmışlar... bak burada da bu yazıyor...
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan, Sermaye Piyasası Bağımsız Dış Denetleme hakkında yönetmeliğin 14. maddesi gereği ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 398. Maddesi kapsamında gerçekleştirilecek bağımsız denetim hizmetleri ile ilgili, Türk Ticaret Kanunu'nun 399/6. Maddesinin kapsamında Şirketimizin 2014 yılı Bağımsız Denetleme Kuruluşu olarak Ata Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. atanmıştır.
tanıdık geldi mi????
ya bir git işine senin psikolojin bozuk doktor. Biliyorum sen denetçi olayına kendinizden dolayı takıldın adam gibi sor cevap verelim. Yoksa artık seni kaale almayacağım... Kendin çalıp kendin oynayacaksın...
Önce iddiaların, yalanların, çarpıtmaların için özür dile... Hepsini çürütüyoruz, sonra yok çağrı fiyatı yok sen o oyu verirsin bilmem ne çocukça şeyler...
önce tartışmayı öğren, her şeyi bilemezsin ben de bilmiyorum... Ama bilmediğim konuyu buraya gelip çarpıtmıyorum. Unutma her zaman haklı çıkamazsın...
Onun için doktorum varsa bir doktor arkadaşın git benim psikolojim bozuk de tedavi gör bu da sana benim son tavsiyem...
Hadi kendine iyi bak... Bugünlük aldığın dersler yeter...