Euro bondlarin devreye girmesi icin bir ışık bekliyor. Gorseydi çoktan alıma geçerdi. Demekki onunda umudu yok.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Euro bondlarin devreye girmesi icin bir ışık bekliyor. Gorseydi çoktan alıma geçerdi. Demekki onunda umudu yok.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar birleşip Dana keselim..belki kalkar 😈😈
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimin umudu var???
Benim de 40 bin alabilecek kadar param var ama almak istemiyorum. Niye bir daha buraya para baglayim??? 2.yila emin adımlarla gidiyoruz zarar desen bir dünya akpaz yüzünden maddi anlamda telafisi çok zor ekonomik buhrandayım ancak 2 liradan satmalıyım ki rahata ereyim...
2 lira mümkün mü???? Değil 2 lira 1 lira ihtimalini yakın zamanda görebilen var mı???
Bu yüzden net garanti haber gelmeden kimse girmez hocam... Riske atacak parası olan koyduğu paraya ihtiyacı olmayan için bu fiyatlardan girmeye gerçekten değer en fazla zaman kaybeder bilemedin % 5 _ 7 arasında zarar ile ayrılır ama olursa tren kalkarsa özellikle buradan maliyetlenen için % 50 ile % 200 arasında kar marjı olabilecek bir hisse modunda dediğim gibi girenin uğrayacağı en büyük zarar % 7 yı geçmez...
Yazdiklarim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Mal Dağıtımi yoksa faaliyet yoksa satalım kurtulalım
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seddulbahir hocam bu genel kurul ne zaman olacak. Euro bondlar ile ek alimdan vazmigectiniz