96 bin lot var
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
96 bin lot var
keşke ben de iyimser olabilsem
bu kağıdıda Mepet gibi falan kesekağıdı yaparlarsa yazık ! gerçi hepsi aynı oldu ya artık. yalnız espritüel olarak bu kağıttanda kesekağıdı yapmazlarsa yine kaybeden biz oluruz :) kağıt resmen bitti görüntüsü veriyor an itibarıyla. Bundan sonrası sürpriz artık. YTD.
malı verdiler diyorum hala sürpriz diyorsun bu saatten sonra kaldırmaz çarşamba bir taban daha yeni keklikler için. ytd
asıl mal kağıt düşürülerek pazarlanır gerçeğiyle karşılaştık yine. bizim borsa ky yolma yeri ne de olsa. ytd
bende takasa göre alıcılar almaya devam etti diyorum. birde hareketlere göre kağıt toptan değil spesifik hareket ediyor gibiydi. bu kağıdın hacminin az olmasına yorulabilirde o kadarda az olmaması gerekirdi de şimdi bu kadar çok olması dediğin gibi düşündürücü.bu saattte nsonra battı balık yan gider. çarşamba günü düşüşe oynarsa bir darbede ordan yersek artık zor ayağa kalkarız. YTD.
Alım yeri 3 lira dedim defalarca. Bu senet zaten tahtası sığ bakmayın bugünlerde milyonlarca lot işlem yaptığına. Zaten dolaşımdaki lot sayısı çok fazla değil speklerin elinde oyuncaktır.