guzel sorular ama bence o parayida aktaramaz
Malta vatandasligini neden aldi e bir gun Turkiye batarsa ayak atacak bir yeri olsun diye heralde
Printable View
tesla'nın temel sorunu güvenli otomatik sürüş yapılması mümkün değilken mümkün olduğunu lanse etmesi.
ölümlü kazalar oldu ve sürüşü güvenli değil. bana sorsalardı bu yola girmemelerini söylerdim :)
Doları S-400 ile cds lerin 500 zü aşmasıda kurtaramadı.
Basıyorlar sopayı yine sığ piyasada kapanışa doğru.
Can Yuksel
Can Yuksel
11 hours ago (edited)
Çalışan bir çiftiz.Maaşlarımız asgarinin biraz üzerinde.Çocuk yok,borç yok,kira 500tl.Ama zor durumdayız.Ne biliyim haftada 1 kereden fazla kasaba uğrarsak patlıyoruz.Hunharca kasap sucuğu yemek istiyorum,her sabah pastırmalı yumurta yemek istiyorum
46
Kerem Dönmez
Kerem Dönmez
11 hours ago
Bizim eve de 7000tl giriyor ama ayni durumdayiz... paranin degeri kalmadi sorun orda...
Hiç sanmam,S400 ü Ankara'ya büyük şehirlerin savunması için koyacağız diyerek bir orta yol bulmaya çalışmıştı,atar yapan adam bunu söylemez. Ankara merkezli 400 km.lik çember,sınırlarımızın dışına çıkmıyor.Bunun anlamı S400 ü alır kasaya kilitleriz demektir.Bu öneriyi kimse sallamadı ama belki de bu çözüme gidilir kimbilir.
https://i.postimg.cc/T3WHF9zy/Ekran-Al-nt-s.png
Berat Albayrak:
"Tünelin sonundaki ışık büyümeye başladı?
Böyle giderse tünelin tümü görünecek:kahkah::kahkah:
Osman Nuri Meydankas
9 hours ago
Geçen hafta cüzdanımı bir düzenleyim dedim.aramızda kalsın biraz dağınımdır.2018 haziran ayında yaptığım market alış-verişin in fişi geçti elime 214 liralık bir alış veriş yapmışım.dün markete gittim
ve üşenmedim o fişteki aynı ürün ve markaların etiket fiyatlarını tek tek not ettim.topladığımda aynı ürünleri alsaydım 301 lira ödeyecektim.yani 1 sene içinde yüzde 50 ( kibar olamayacağım) girmiş.