Sayın Varyemez.Siz bu sayfanın en doğru bilgi veren veren insanısınız.Öncelikle size teşekkür ederim.Ben de her halde bu sayfanın en yaşlı hatta en tecrübeli üyesiyim.Bilgi olarak benden kesinlikle daha fazla bilenler vardır.Ancak;tekrar etmek istiyorum:Teknik ,bilimsel değildir.Daima kısa vadeli,vur-kaç şeklindedir.Temel analiz ise eğer şirketler hile yapmıyorsa bilimseldir.Çünkü ortada veriler vardır.Kısaca aktif,pasif kalemleri ,kar vb gibi.Doğru düzgün bir kurum bunlara bakarak alım yapar veya satar.Tabi ki bu durum kişiler için de geçerlidir.Çok yazılar yazabilirim ama kafanızı şişirmek istemem.Sonuçta "Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir" deyiminden hareket ederek tekniğe hiç güvenilmemesini tavsiye ederim.Teknikçilerin yorumlarını baktığınız zaman genellikle yuvarlak sözler söylediklerini görürsünüz.Yani Fener-Galatasaray maçı kaç kaç biter dediğinizde onlar ya fener alır ya galatasaray veya berabere biter (!) veciz sözlerini duyarsınız.Temel analiz kesinlikle bilimseldir.Şirketin somut olarak neredeyse her şeyini görür ve buna göre de hareket edersiniz.Daha önce dediğim gibi islas etmemiş bir teknikçi veya kazanmış bir teknikçi görmedim....