ICBC yaklaşık 1.ci aydan beri alımda ..alımı yapan YGGYO ..yaklaşık 3.25 milyon lot
geçen seneki pagyo olmamasının asıl sebebi bu ...
Printable View
teşekkürler deep voice...yeni gimat için bence olumlu bir karar ama biraz düşürüp de toplayabilirdi...bu kadar acele niye ki...3,5 milyon lot yaklaşk 10/1 toplam hissenin...hayırlısı bakalım beklemeye devam...
Sn. Konkasor, Allah iyiliğinizi versin, rakamları katledip duruyorsunuz. :)
Sn. deep voice 3.25 milyon lot dedi, siz bunu 3,5 milyon lot yaptınız cevabınızda. Üstelik bu lot sermayenin % 3.7'si iken onu da % 10 yaptınız. Sermayenin % 5'nin aşılmadığı belli çünkü böyle bir şey olsa KAP'a haberin düşmesi lazımdı.
Yanlış anlamayın ama rakamlara biraz özenli davransanız iyi olur. Saygılar...
yggyo nun kap taki haberi
Şirketimiz payları borsada işlem gören Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 25.05.2018 tarihi itibariyle %5,08'ine (4.418.606 TL Nominal Pay) sahip olmuştur.
valla ekfuture ben para dergisine baktım 34.279.033 lot toplamda var yazıyordu...deep voice 3.25 milyon lot deyince ufak bir bölme işlemi yapıp yaklaşık bir tutar çıkardım ama...sonra kap haberinde yeni gimat %5,08 sahip oldugunu belirten yazı yollamış...o zaman para dergisi yanılıyor toplam lot sayısında...neyse siz anlatırmısınız nerden yanlış yaptıgımı...bu arada pazartesi 2. temettümüz hayırlı olsun...bu düşüşe valla iyi direndi...son olarak para dergisinde 8,12 oranında bedelsiz verecegini yazmış acaba bu bilgi dogrumu kap da bulamadım da bu haberi...saygılar...
Bedelsizle ilgili KAP'ta bir haber ben de göremedim. Buradan böyle bir şey olmadığını çıkarabiliriz. Bedelsiz anlamsız yere abartılan bir şey, hisseye aslında bir faydası yok ama var meraklıları bununla birileri birilerini soyuyor yalnızca.
YGGYO'nun ortaklık payı konusuna gelince size önerim bu tür bilgileri paylaşırken mümkünse link o da olmazsa kaynak belirtiniz. Kafanızda bir hesap yaptıysanız o hesabı da yazın, hesapta bir hata varsa onu düzeltme şansı verirsiniz insanlara.
Herhangi bir art niyetiniz olmadığını biliyorum, zaten sizi kıracak bir ifade kullanmamaya da özen gösterdim. Şaka vari biraz takıldım, alındıysanız kusura bakmayın isteyerek olan bir şey değil.
Dediğim gibi burada kendinizi dostlar arasında sayın, aklınızdakileri özet geçmek yerine ayrıntıları ile yazın. Böyle yaptığınızda yanlış anlamaların önüne geçmiş olursunuz.
Düşüşe direndi çünkü hem YGGYO'nun alımları devam ediyor hem de bu hisseyi elinde tutanlar uzun vadeci temettüsever yatırımcılar, panik olmuyorlar. Bugün de 107 bin lot el değiştirmiş. YGGYO çalışıyor demek.. :)
Saygılar..
teşekkürler ekfuture bilgilendirmeniz için...bu yeni gimat alımlara devam ederse bu seneyi böyle kapatırız hatta sonlara dogru 5 üstüne bile atabilir...çünkü her gecen gün piyasadaki lot miktarı azalıyor bilançolar bozulmadıgı müddetce benim gibi uzun vadeli yatırımcıların da pek satacagını sanmıyorum...alım için izlemeye devam .
İkinci temettülerimizi de alıp tekrar civciv olarak kümese yolluyoruz. Yolluyoruz ki seneye onlarda civcivlesin. Yıl sonu 50-55 Milyon kar ve 2019 için de 50-53 kuruş temettü bekliyorum. Ev alma PAGYO al. Bu şekilde devam ederse hiç prim yapmasa sadece temettüleri ile 7-8 yılda kendini amorti eder inşaallah. Faaliyet raporlarında gördüğüm kadarıyla kiracılara uygulanan sabit düşük kur politikasınıda çok yerinde buluyorum. Yggyo nun da ısrarla toplamaya devam etmesi ayrıca destek oluyor ve bence bu toplama işi daha da hayırlı bir şekilde sonuçlanacak hissiyatı veriyor. Herkese hayırlı kazançlar...