Doğruları yazdınız yaşanması muhtemel olan düşüncenizi yazdınız.
Printable View
Hayırlısı olsun henüz xbank tam kıvama gelmedi umarım 2-3 gün aralarda oyalansa da ivmesine devam eder .
Alyernatif ve elliot senaryoları ise henüz konuşmak istemiyorum , mayıs ortasına kadar güçlü bir endeks ve bol kazanç dilerim herkese , bankalarımız ve isctr 12.50 -13.00 ve 14.40 gibi ara dirençlerde silkeleyerek az duraksayarak bile daha uzun soluklu ama sert 2 aşamalı yükselişini sürdürecek temennim bu yönde , sağlıklı bir beklentim var, seçim arefesine dediğim gibi 15.20 hedefinden sonra 18.50 hedefini de yönelebilir izleyip görelim Ytd çok iyimser gelmesin bu fiyatların ucuzluğu artık sıkıcı olmaya başladı .Ytd
Para risk alır, borsaya girmeyi bekleyen çok ama çok para var bunların bir kısmı çekingen ve de sabırsız bir sermaye grubu ve realize olacağı üst banda borsayı taşımak isteyecekler , satış baskısı için nedenler de kalmadı , azaldı , ara satışlar ve kar cebe motivasyonla işlemler “ kilit oyuncular’’ yapmaz kanaatindeydim , bu tezimi borsa umarım yine kanıtlayacak.
Bakalım ölü taklidi ne zamana kadar devam edecek
geri zekali avi bitti mi acaba?
https://www.bloomberg.com/news/artic...mpaign=twitter
Turkey could attract $45 billion to $50 billion dollar in inflows within 12 months after May elections, Citi economists estimate, assuming monetary policy normalization and improvement in the macroeconomic outlook.
Hakan uyuyorsan UYAN !
garantinin piyasa degeri, seninkini gecti
yani en yüksek piyasa degeri söylemin artik dogru degil
haberin olsun
Ama 10 milyardan 25 milyara yapilacak sermaye artirimini biran önce aciklarsan durum degisir
Xbank daha ralliye büyük harekete başlamadı hele zirvesini geçsin güneşli günler gelsin bu nedir yahu aralık ayından beri yatay piyasa kabak tadı vermişti.