Originally Posted by
gundem
Selamlar.. Yazsak ne olur? yazmasak ne olur. Sonuçta sicilimize kadar patron ve tahta yapıcı tarafından bilinip, takip ediliyoruz. Türkiyedeki borsanın işler acısı hali....
Sayın beşiktaşk yanlış anlamadıyssm siz yaptığınız paylaşımla benim anladığım, lütfen yanlışım varsa düzeltiniz, ya tahta yapıcısınız ya da tahta yapıcıyı tanıyorsunuz. Buna nerden kanıya vardın diye sorarsanız; tahta yapıcıya bile afedersiniz girdiğini söylüyorsunuz. ya .işte oradan. Aslında ben buna çok ihtimal vermesem de eğer durum bundan ibaretse başta sayın zigana ve benim/bizim hisse net forumdaşların , belki yazıyorsanız diğer basın yayın organlarındaki özellikle küçük yatırımcıların düştüğü durum haraptır. Belki de düşülen bu duruma da gülüyorsunuzdur, gülüyorlardır. Ya da diğer bir seçenek sayın zigana ile siz bilerek böyle bir sohbete girişiyorsunuz ki zaten bu forumda siz ve bir kaç kişi yazıyor, ve sürekli yönlendirme yapıyorsunuz. bu konuda hatalarım varsa, bir hata yaptıysam şimdiden özür dilerim.
son olarak Bir yatırımcı olarak bu hissede para kazanmaktan daha çok, gerçi onu da geçtim zararı kurtarabilsem(diğer ekonomik enstrümanlar karşısında)bu oyunun bu kadar acımasız oynandığının nedeni nedir bunu merak ediyorum. Birde bu hikayede biz figüranda bu şirketten nemalanan kimlerdir? Ayrıca bunu merak ediyorum..
Bu forumda bu oyunun sonunu bilen yatırımcıların olduğuna inanıyorum saygılarımla..