neyse kalivaç mevcut kapasitenin 1/3 ü gibi...2017 sonunda da fangut girdi devreye ki satışlar iki katına çıktı bununla...önü açık gibi...avrupada agırlık oluştıuracak bu gidişle...yakında yeni imtiyazlar gelir...enerji bu..
Printable View
neyse kalivaç mevcut kapasitenin 1/3 ü gibi...2017 sonunda da fangut girdi devreye ki satışlar iki katına çıktı bununla...önü açık gibi...avrupada agırlık oluştıuracak bu gidişle...yakında yeni imtiyazlar gelir...enerji bu..
7,3 usd centten alım garantisi 1-2 yılda bitecek ifadeniz yanlış anlaşılmaya müsaittir ve Ayen in halen bu şekilde satış yaptığı işletmeleri için doğru değildir.
Bildiğim kadarı ile yenilenebilir enerji kaynaklarından bu fiyatlarla alım garantili sistem 2019 yılı sonuna kadar devreye alınacak İşletmeler için geçerli olacak , 2020 den itibaren bu sistem devam etmeyecektir . Yeni sistemin tam olarak nasıl olacağı hususunda net bir bilgi yok , daha sonra netleşecektir .
Daha önce de yazdım , enerji şirketleri içerisinde kar eden nerede ise tek şirket Ayen dir . 2018 ikinci çeyrek iş sonuçları 1. Çeyrek sonuçlarına yakın (biraz daha düşük gelse de sorun değil) gelirse Ayen çok daha güven veren bir şirket olacaktır .
Uzun yıllardır bu şirketin hisselerini topluyor ve tüm faaliyetlerini yakından takip ediyorum . 1 tl lik hissem de var 9 tl lik hissem de .
Uzun yıllar daha burada olmayı planlıyorum .
YTD
Yamula 2025 e kadar Ayen e aittir . YTD
sn hotas ayene menfi yazan şahıs bana gıcıklık olsun diye yazıyor sadece...dikkate almayınız...ama ben asıl aseldeyim onu bilmiyor...ayen ise gerçekten çok iyidir itiraf etmem lazım...yakında tumden buraya gelebilirim...diğerlerindeki hedefimi bekliyorum..selamlar
Yav arkadaş tutayım cenemi diyorum ama tutamıyorum bı vazgeçin bu sevdadan da herifler öküz dimi dünyanın yatırımını yaptı yatırımlar daha yeni meyve vermeye başladı ama bu kadar yatırım hiç bir kuruş kazanmak için di niye mal bu herifler dimi. ya kardeşim neye niye hizmet ettiğinizi bir düşünün bu günün yarını yarının ahireti var ALLAH tan korkun vebalden korkun hep aynı olay kağıt düştumü habire kotuleyin kimse almasın alanda hemen satsin kağıt ciktimi paso şisirin güzel yorumlarınız ile millet alsın sonra tekrar hop aşşağı yeter da yeter hadi şimdi herkes işine millete ayar vermeyi bırakın .
Sayın ky kardeşlerim sabır en büyük silahtır ALLAH bı kaza bela vermezse bu kağıt güzel yerlere gidecektir düşüncelerim kişiseldir ve tabi ki ytd.
Hürmet ve saygılarımla.
Res kapasitelerine bakın hedeflenen üretim ne gerçekleşen ne bakın hedefin yüzde 60-70 i ancak yapılabiliyor dipnotlarda bunlar var
kasintimi geliyor millet para kazaninca yada kaybedince..yoksa kurdesenmi dokuyorsun. eskiden birisi vardi boyle rahatsizdi..damizlik tavuklardan yardim aldi duzeldi...