Arkadaşlar hiç mi iyi haber yok yav. İçimiz karardı.
Printable View
Arkadaşlar hiç mi iyi haber yok yav. İçimiz karardı.
Bir çok üstad değerli yorumlar yaptı..
Ama soru işaretli kalan alanlar ile ilgili somut olarak söylenecek bilgi öngörü var mıdır ?
noldu bu yeni fabrika ne aşamada tahminen hangi tarih civarı aktif olur
Eski fabrikaya nolur?
Eski yeni fabrikanın firmaya etkisi nolur ?
Yeni anlaşma telefon görüşmesi mi detayları ne zamana belli olur ?
Kötü şeyler geçti iyi şeyler için bir zaman öngörüsü yok mudur
İlk çeyrek bilanço kötü gelecek büyük ihtimalle. Bu kadar düşüş normal değil. İyi gelecek olsa azda olsa fiyatlanırdı.
[QUOTE=Babatolien;6825652]Bunlar uzmanların bile çözemeyeceği sorulardır.:yes:
Çok daha basit olan bir soruyu ben sorayım mesala.
2014 de başlanan modernizasyon ve yeni fabrika yatırımı 10 yıl geçmesine rağmen neden daha tamamlanmadı.?!!![/QUOTE
Ne güzel bir soru, şimdi taktir ettim seni. 10 yıldır modernizasyonu tamamlanamayan fabrikanın taşınması 10 yılda bitermi acaba ?
Sahtekarlıkda kimse su dökemez bunların eline. YTD
hocam işin özünü yazmışın,
yeni fabrika, modernizasyon, iş anlaşması vb. falan bizim borsada hikaye, adamlar vurgun yaptı,
ne zaman döner gelirler (gelirlerse) , hisse ayağa kalkar, değilse arada bir iki cılız tepki yükselişi falan olur o kadar.
haaa 5/10 senedir elinde tutan ky zaten satmaz, sat da denilmez.
bir de kimseyi eleştirmiyorum, burada çok iyi temel, takas analizi yapan üstadlar var, saygı dıyuyorum ama hiç birinin analizi de işe yaramıyor,
son olarak bu hisse bedelsiz bile verse uzuuuun yıllardır elinde tutanların hayallerini gerçekleştirmez, yıllardır şişerek bugüne gelmiş bir hisse, ( kimse karlılık falan demesin, karlılıkta egeeni ikiye katlayıp, egeenin yarı piyasa değerinde hisseler var), hayırlısı bakalım, takipteyim.