Sizden önce tahmin yapanlar la 31 mesafe koyma kuralı:whistling:
Printable View
21 yıldır resmen 22-23 yıldır da fiilen borsadayım (İMKB-BİST) yeminle söylüyorum artık ciddi ciddi sıkılmaya başladım.
Bu dönemdeki tüm krizleri bizzat yaşadım ve hepsinde hissede yakalandım. İlk defa borsadan bu kadar sıkıldım ve zevk almamaya başkadım. Robotu bir taraftan speki bir taraftan sözde hisse pazarlayan/kötüleyen forum/twitter üstadları vb. bir taraftan.
Şeytan diyor köşene çekil eline geçtikte al altını koy çiçekli yastığının altına yaslan geriye.
Koy piyasaya/ekonomiye can vermenin mabadına. Resmen kumarhane oldu burası. İsmini hatırlamıyorum ama speklerden birisi şuna benzer bir şey söylemişti. " Biz çok kazanırdık ama güccük yatırımcıya da birşeyler kazandırırdık, onlarda kazanırdı"
Hey gidi günler hey :)
bist 13 : pazartesi 90.500
1990 yılında (29 yıl önce) ilk hissemi (teletaş) aldım, çok iyi hatırlıyorum. Ne kazançlar vardı o dönemlerde. O zamanlar Muhasebe bürosunda çalışıyordum. Patronum hisse alır, satardı. Ben de, o zamanlarda bilanço analiz ederdim. Bilgimi geliştirmeye çalışırdım. Çocuk sayılacak yaşlardı. Hey gidi günler, yıllar...:)
avcı:91.229
89.970 diyorum ve
Bol kazançlı bir hafta diliyorum.