Printable View
Ihlgm % 40 Sasa % 30 Alyağ % 30
Alıntı: Originally Posted by Filozof Ayhan Başkan hedefin birincilik mi sonunculuk mu?Korktum vallah dibini yakarlar mangala koyarlar odunu atarlar deyince:) diğer ikisini bilmem ama mangal olanı inşallah zorkun da mangal yakarak kutlayacağız :)
Aksen 40 krstl 40 gerel 20 F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by filozof ayhan başkan hedefin birincilik mi sonunculuk mu?korktum vallah dibini yakarlar mangala koyarlar odunu atarlar deyince:) sence 1.liğe oynuyor gibi duruyormuyum:)
Alıntı: Originally Posted by demokrat76 diğer ikisini bilmem ama mangal olanı inşallah zorkun da mangal yakarak kutlayacağız :) üstad zorkun kapalıdır çift mazı olmaz mı
Alıntı: Originally Posted by 666 Tek yer olarak halletseniz bunu daha iyi olmaz mi? Ayrica bu link'i gordukce... gidip basligi control etmek geliyor icimden. Soyle bir dusununce ne oldugunu anliyorum. ben bilmem başkan bilir:ok:
Alıntı: Originally Posted by 666 Tek yer olarak halletseniz bunu daha iyi olmaz mi? Buraya yazılmasının sebebi, linke yapılan tahminin gerçekten o kişi tarafından yapıldığının teyidi herhalde.. :)
katılım sayısı 164 200 rekorunu bekliyorum. (bkz-geçen hafta 178)