Oranlar aynı değil ancak kimileri de Aktifbank ile Fiba arasında yatırım tercihini değiştirebilir.
Printable View
nitelikli yatırımcı olamadığımız için başka kapıya gidiyoruz, yoksa oran gayet güzel. hem de benim tercih ettiğim vadelerden
Odea bank da HİÜ,EFT ücreti ödemiyorum.Burgan ile çalışanlar varsa kesinti yapıyorlar mi?
burger
60k+
32 gün
yeni giriş
% 15,35
tbank
60k+
32 gün
temdit
%14,50
oranlarda gevşeme var halkbanktan 250000 için 14,5 aldım 32 gün
Bugün 500k üzeri için alınan pazarlıksız oranlar:
Burgan yeni 15,35 temdit 15,00
ICBC 15,00 (3 temdit için hoşgeldin veriyoruz sonrası 14,75 şuan için dedi)
Fiba 14,85 (Ayrıca 163 gün vadeli 15,61 MK banka bonosu da ihraç ediyorlarmış, 15 ocak vade başlangıcı)
Odea 14,80
Finans 14,75
ING ÖB 14,00 (Zaten e-Turuncu da o kadar dediğimde bu oranın üzerine çıkamadıklarını belirttiler)
HSBC den uzun zamandır ses yok, önceden Modern Hesapları falan vardı hoşgeldin oranları da fena değildi fakat az önce sitelerinden baktım %11 oran yazmışlar şaka gibi.. Zamanında Premier müşteri iken Atatürk'teki Lounge larında uçuş öncesi az şaraplarını içmemiştik:drunk:
Bugün bir arkadaşımı aradılar ..Uzun zamandır da o bankada işlem yapmiyormuş ve 100 K civarı için %15 teklif etmişler .. Beni de yarın arayacaklar ..Bakalim 1 aylığina verilecek bir faizmi , eft masrafi aliyorlarmi bir sürü sorum var onlara ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anadolubank
430k usd
%4,35
250k ya kadar 15,00 hoşgeldin oranı varmış bende aradım, daha üzeri meblağ için 14,00 dediler fakat P.tesi dönüş yapıcaklar. Temdit oranları biraz düşük gibi algıladım..
Ayrıca ilgilenen arkadaşlar olursa Fiba 32-89 gün arası 14,85.. 92 gün üzeri 15,15 oran veriyor.
Denizbank özel bankacılık temdit 14,90 1000k
380.000
odeabank
32-45g
% 14.80
05 ocak itibariyle Bankalarca Açılan Mevduatlara Uygulanan Ağırlıklı Ortalama Faiz Oranları
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...152eae5495.jpg
Sn. Chilypeppers,
Sözkonusu banka, bildiğim kadarıyla 45 güne kadar ve 250,000 TL için bir defalık %15 oran veriyor.Geçtiğimiz yaz,bu orandan ben de yararlanmıştım.Fakat temdit oranları çok düşük.Vade dönüşünde %13,50- % 14,00 gibi oranlarla karşılaşırsanız, şaşırmayın. :)
Selamlar,iyi geceler.
Yazıldıysa fark etmedim, Vakıfbank gecelik faizlerini güncellemiş:
Halden anlayan hesap hoşgeldin faizi = 14.00
Hoşgeldin süresi bitince faiz = 12.00
Limit üstü tutar faiz = 11.00
Değerli arkadaşlar Vakıfbank Günlük Faiz oranlarını 75 baz puan artırarak %11,25 den; %12 ye yükseltmiş bulunuyor...
Bence günlükte çok ciddi bir artış...
Günlükçülere ilan olunur...
Bol kazançlar....
Merhaba,
Arkadaşlar,
Herkes'e iyi haftalar.
Taze, yeni medvuat
(TL), (USD) oran alanların paylaşması ricası ile
İyi günler dilerim..
Garanti B. bankamatik havale ücreti 11 tl den 15 tl ye çıkmış !
Tek kelime ile yuh! Memleket çok ciddi bir şekilde fırıldak düzene geçiyor. Derhal önlem alınması gereklidir. Gerek özel gerekse kamu kurum ve kuruluşları neyi nasıl imar eder hizmet edip bedelini alırız yerine; vatandaşı katekulleye getirip fırsattan istifade tuzak kurup parasını söğüşlüyor. Mesela bu sene 2017 yılı için 4 adet hiz cezası ödedim. Trafik tam bir vatandaşı söğüşleme merkezi olmuş. Oysa, trf cezası maliye istediğinden değil, trafiği düzenlemek ve denetlemek için vatandaşı tuzağa düşürmeden kesilmesi gerekir...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL ile tasarrufu artıralım, ikili paradan kurtulalım
Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, bankacılık sektörünün öz kaynağını ve mevduatının tamamını ekonomiye kullandırdığına işaret ederek yakaladığımız bu güzel tempoyu güç birliği ile sürdürmeye devam edeceğiz dedi.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-398533
Bu suretle senin bankanda sağlamdır diye yatırılan tasarruflara 8-9 versin...
Ziraat bankasına para yatıran vatandaş bilmeli ki devlete ekstradan adı konulmamış Servet vergisi ödüyor.
Herbanka değil sizinki hangi banka ? Kolaylıklar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşyeri idi ve 3 ayda bir internet bankacılığından aldığım işlem dekontlarını internet üzerinden e-mail ile kiracının muhasebecisine gönderiyordum.Dekontlarda para yatıran bölümünde kiracının adı görünüyordu.Bu işlemin ayrıntılarını bir Finansbank çalışanına atm başında sorun göstersin.