öngörünün gerçekleşmesi güzel bi duyguymuş trabzon haftası oldu iyi kazançlarınız olsun arkadaşlar
Printable View
Ptesi tavan olur mu hissedaşlar?M2006C3MG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hersey heryer Trabzon en azından simdilik
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o demiştim bu demiştim....
yarın birgün taban serileri başlar...görürüm o demiştim leri...
bist burası gençler...
ytd.
Hadi yine iyisiniz usak lar[emoji3590][emoji170]
Bazıları keyfini çıkarırken bazı akılsızlar da bön bön bakar!
Bende sadece tek bön bakanlardan im bön bön değilde tavandan çaktım kalanlara bol şans ,bereket diyorumM2006C3MG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu lig denmi düştü bir yanlışlık var ne alım ne satım hiç bir hareket yok bir yerde yanlışlık mı var
Olması gereken hareketler bunlar!
Hiç bir kağıt "tavan, tavan" gitmediği gibi,
"Taban, taban" da devam etmez!
Ligin daha başlarındayız!
Bu pilav çok su kaldırır!
Yarın yeni yol arkadaşları buluruz birazda onlara satarız böyle gider bulaşmamak lazım
Ee bu saat den sonra hiç bir güven kalmaz sıkıntı çok bir sürü insan zarar etti bakalım ne olacak daha çok satanlar olur yön aşşağıya
Bi yerden çıkmasını bileceksin malesef doyamıyoruz ondan sonrada bön bön bakıyoruz bazen hata yapabiliyoruz
(ben de dahil )
Pazartesi nasıl açılırız bakalım alacak olanlar dikkatli olsun iyi olur ama elimizde kalmaz geçen hafta biliyorsunuz ne olduğunu dikkat edin derim
Alan tavandan alır, ertesi gün ne olur bilinmez.
Tek sorun onumuzdeki hafta ara var galiba...tum sporlar icin durgunluk...
Kayseri maçı alırsa rahat tavan açar ama elimizde ne yazık ki 400 lot var
Tum takimlar TS.calıstı bu hafta[emoji3590][emoji170]
Bakalım yarın kimlere patlıycak merak ediyorum yada soluksuz devam 10 liraya kadar olabilir içimdeki his bana öyle geliyor iyi olcak her şey diye düşünelim
Bjk de takılı kaldın sanırım oğuz kardeş Trabzonspor' la çok uğraşma su akar ts yolunu bulur ,M2006C3MG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu defa satabildim!
Bekleyelim görelim!
Alım fırsatları çok olur!
:party: öpüyorum
Reis bu Trabzon bu sene çok iş yapar .Takım bozmazsa bu fiyatlarıda yakında bulamayız .bir kaç yıl öncekı fiyatlama geldi aklıma 1 TL den 10 TL gitmişti.deli bir tahtacısı var .geçen 3,60 tan aldıklarımı çok erken verdim ama bugun tekrar gırdık bakalım .Gerı gelişler olacaktır mutlaka ama takım bozmazsa çok sert fiyatlamalar gelebılır .
Rahat ol bu hafta takılsa dahi sadece düzeltme yeriz.Tarihi dolar bazlı zirvemiz 4 DOLAR.....TL bazlı sirve 6.22 yi kıralı çok oldu.....Ben rahatım....!!!
Bildiğin üzere SPORLAR bizden sorulur.Hissenette olmadığım dönemde Martta bjkas tan ,mayısta da fenerden vole vurdum...!!!:party:
40 yıl sonra ligde şampiyon olacak olan tspor u 10-11 tlden satacak enayi değilim.Girmişler babalar hala tspor topluyorlar.Satsın bakalım korkaklar.Daha kasım başındayız .Göreceğiz martta nisanda tspor kaç tlllerde olacak
Ank11 kardeşim prkab da az lotum kaldı.Malum hektor var orada.Artık riskli .Çoğunluğu sattım.Tspor da hikaye uzun.Riske gerek yok.Tspor güvenli liman.....Paramın çoğunluğu tsporda.Prkabları da satınca yine tspor ekleyeceğim.....!!!!
Hissenet e veda edeli demek ki çok olmuş.Ege en volesi nin üzerinden yakalşık yıl geçti.Martta bjkas ,mayıs-haziran başı fener volelerim var.En son kablo ve tspor volelerim var.....Artık riske gerek yok.Kablo sattıkça tspor da ekleme yaptım.Dobur çok riskli olduğu için az lotla devam ediyorum orada.Dobur u hiç sorma.PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA.KARLARLA DEVAM EDİYORUM Dobur da....!!!
.............!!!!!!!
...............!!!!!!!!!!!
Orasını hiç sorma.Grupları takip ediyorum.Derinciler bitti.Hasan Meşe ,Hektor As gibi gruplardan ne koparabilirsem kardır mantığıyla bunların hisselerinden de TABANLAR başlamadan vurkaçlar yapıyorum.Sağlam kağıt olarak froto yu beğeniyorum yolu var gibi ama bu hisseler benlik değil biliyorsun.Bana hareketli heyecanlı kağıtlar lazım.Bedelsiz hisseleri de bildiğin üzere öldü.Bir müddet onlar %20-30 arası iner çıkar ,ZİKZAKLAR yaparlar.Bu da beni kesmez.Yolum devamlı olarak sporlarla kesişmeye devam eder önümüzdeki yıllarda.Borsada sporlar bitmek tükenmek bilmeyen bir hazine.Dönem dönem gireceksin bu hisselere.Yaz gelince bu defa da FENER de yine bir hareket bekliyorum.8 .yıl şampiyonluk beklentisi ile.:kahkah:
Lig bitimi fenerden bir miktar alıp yeni sezonu bekleyeceğim.Bu garanti eylemlerimden biri.