söğüt altın madeni bulunan yıllar oldu....2017 yılında rezervin ne kadar olduğu bildirildi...bu yeni açıklamada REZERV farkı sadece 400-450 bin ons...kaynkta bir artış yok...hatta azalma var ...sonuçta yeni bir şey yok
Printable View
Yüksek bedelli olasiligi yuksek bu hissede...
6 milyar dolarlık altın bulunduğunu açıkladı kimse sevinmedi. Gübretaş neyi buldu
Açıklama sonrası şirket hisseleri yükselirken şirket tarafından yapılan ikinci açıklamada 6 milyarlık değere maliyet hesaplarının dahil olmadığı belirtildi. Uzmanlar açıklama sonrası hisselerde yaşanan düşüşlerin yüzde 17,5 devlet hakkı göz önüne alındığında devam edeceği görüşünde.
26 Aralık 2020 Cumartesi 20:20
Yeniçağ
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz söz konusu altını kendi imkanlarıyla çıkaracaklarını belirtmişti.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübretaş genel müdürü biz çıkaracağız dedi yani yerli firmalar kozal ve gübretaş, maden şirketinde ortak olacaklar çok büyük ihtimal, forty, sixty gibi ytd, biz demek yerli firma demek ytd...
Bir Tarihde,Televizyon da Evlilik Programında Eş arayan bayan, Kendisine talip olan erkeğin kaç para maaş aldığını sormuş ve öğrendikten sonra ,Taliplisi olan Erkeğe şöyle bir cevap vermişti; ""Senin Maaşın,Benim Otomobilin Mazotuna Yetmez""....
Hah işte,Buradaki Altın konusu da o hesap.. Yeraltından bulunduğu söylenen altın madeni,Yer üstünde var olan Ak Saray'in (külliyenin) çanak çömlek ihtiyacına yetmez..!!...
Ahali de sanıyor ki ,o ganimetlerden bizede pay düşer...!!.;-))
Renkli rüyalar görmeye devam..;-)
Beni siyaset tarafı ilgilendirmiyor !
Altın var mı var, yatırım yapmış olduğumuz hisseye nasıl daha iyi yansır, onu araştırıyoruz. Ülkenin en yetkili kişisi bunu ağzınla telaffuz etmiş mi etmiş, beni sarayı marayı ırgalamaz, oy verenler düşünsün... SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan fatih dönmez söğüt için 1 milyar dolar para lazım dedi bugün haber 7 de bu para gübre de yok, mecburen gübrenin maden şirketine kozal ortak edilecek ya da direkt kozal a devredilecek saha bana göre, 1 milyar dolar 7.500.000.000 TL eder gübre de kasa boş🤣🇹🇷🇦🇿🇵🇰 ytd...
yarısının hissebaşına ederi 8.7 dolar oda bugünkü kurla 65--67 tl arası.investAz kıyaslamaLI analz yapmış kozalla. kozala göre pahalı .gübre 54 tl falan çıkıyor verdiği verilere göre..ama hisse fiyatı veremiyoruz diyor. haklı .bir tarafta gerçekleşmiş bilanço verileri diğer yandaa şukadar rezerv şu kadar sene gibi kesin hesaba müsait olmayan veri. Ama...burada izdiham olacağa benziyor.dün duyanlar var. yeni duymuşlar.halbuki aralık başında bile duymayan kalmadı.. ;aynı gazda olduğu gibi ..başkan açıklarken atladılar 95 lerden hisseyeki bizler başkan fatihi denizden tekneyle karadenize uğurlarken kokuyu alıp 70 lerde binmiştik trene.haber günü 95.50 izsürenle sattık gitti.Ya beklenti bitti olur yada bu kalabalığa yükselte yükselte verirler. Y.T.D
Büyük para dinlemez ;ilerde şöyle olacakmışları''belki olmaz ''diye bugünden fiyatlar, vadeli si güzel fırsatlar veriyor fiyat marjı olarak bazan fark açılıyor. PAİRTRADE yaparak ki matriks primede da var .işlem yaptım cuma güzel para aldım koyduğum paranın %36 sını kazandım..siz marjı belirliyorsunuz sistem o marj olduğunda işlemi yapıyor. bunu sat bunu al emri .tabiki y.t.d
Gübrf 5 liradan bu seviyeye 12 ay süre zarfında geldi söğüt maden sahasının davasının tüm aşamalarının bitmesinin üzerinden de bayağı süre geçti o süreden beri topikte 3 -4 kişi yazarken hatta bu durum fiyat 50 seviyesindeyken bile böyleyken ne oldu da son 1 haftada topiğe bu kadar ky yi düşünen kişiler geldi kağıt 50 TL iken ucuzdu da 60 TL olunca mı çok pahalı oldu hadi işinize bakın ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
burda kağıdı kötüleyenlerin hakkaten kötü niyetli oldukları çok açık...
kimse hele şu zamanda vay forumdaşlarım zarar etmesin vay üzülmesinler diye o kadar kafa çalıştırmayı geçtim parmaklarını bile oynatmaz...
kimse bana cevap verip maval da okumasın...
foruma çok girmiyorum zaten, girsem de bi kaç başlığa bakıp çıkıyorum...
lakin burda yazılanlar çok ilginç...
kağıt gitmesin diye her türlü yazıyı yazıyorlar...
yanlış anlaşılmasın iftira demiyorum, ya da yalan demiyorum...
yoksa kağıt sende değil ya da zarar edeceğini düşünüyorsan git uğrama bu konuya arkadaş!!!!!!!
ne işin var???
burdakiler kazanırsa sana birşey mi girecek değil mi???
komedi ya cidden...kesinlikle ytd...
pahalı diyenleri anlamıyorum sana göre pahalıysa satıp gidersin veya ucuz gördüğün hisseyi alırsın gubref forumunda algı yapmak da nedir ? Derdiniz nedir ?
Devlet o parayı sağlar, payına düşen miktara ilave edilir. Sorun olmaz, koza grubunu bu işe bulaştırmazlar, hala hazır İngiltere deki mahkeme devam ederken...
İki yıl içinde altın çıkarılmaya başlanacak diyor genel müdür ve devlet yetkilileri, demekki kaynak hazır sorun yok demek isyiyorlar... ytd
Mahkemesi devam ediyor diyorum, devletin atadıģı kayyum yönetiyor şirketleri.
Ondan dolayı Kozayı buraya bulaştırmazlar, gerekli kaynağı devlet saģlar, gübretaş yoluna devam eder, açıklamalarda öyle, video da maden önünde iş makineleri devamlı hareket halinde çalışıyorlar. Ytd
Kozal ın ucuz diyor invest az bakalım ne olacak ytd...
Birbirinize laf etmeyi & tehdit etmeyi bırakın .. Burası sizin Show yapma yeriniz değil . Tartışmanızı özelden devam edin .
Gübre Fabrikaları'nin ardında devasa bir Tarım Kredi Kooperatifleri var. 1milyar dolar para değil Tarım Kredi Kooperatifleri için. Istediği kadar para temin edebilir ulusal veya uluslararası kuruluşlardan. Bunu bilmeyen varsa şimdi öğrenmiş oldu .
Hisseye girmek için fiyatın düşmesini bekleyenler toplaşmış algı yapıyorlar. Boşa zaman harcadıklarını anlamaları çok yakın.
Takipte kalın potansiyel ortaklarrr......
Yatırım tavsiyesi değildir, forumda okuduklarınızı muhakkak araştırıp öyle karar verin.
PARAYI BU SATIŞTAN CIKARDI ZATEN
GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Gönderim Tarihi:22.01.2020 20:05:15
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi
Nbulkgas Deniz İşletmeciliği Limited Şirketinin Gübretaş Hisselerinin İhale Yöntemiyle Satışı Hakkında
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
12.12.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 12.12.2019 tarihli KAP duyurusunda, Şirketimizin %100 hissedarı olduğu Nbulkgas Deniz İşletmeciliği Ltd. Şti.'ndeki hisselerinin tamamının satışı amacıyla ihaleye çıkılmasına ve tekliflerin alınmasına, alınan tekliflerin Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilerek karara bağlanması için gerekli tüm iş ve işlemlerin yerine getirilmesi hususunda İdare'ye yetki verilmesine oy birliği ile karar verildiği kamuoyuna duyurulmuştu.
Bu çerçevede 08.01.2020 tarihinde düzenlenen ihalede 75.120.000 USD tutarında teklif sunan Pasco Investment Holding Co. adlı şirketin teklifi İhale Komisyonu tarafından kabul edilerek, ilgili teklifin Şirketimiz Yönetim Kurulu'na sunulmasına karar verilmiştir.
22.01.2020 tarihli toplantısında Yönetim Kurulumuz, ihaleye sunulan ve geçerli olan teklifin uygunluk ve yeterlilik şartlarını taşıması sebebiyle; ihalenin Pasco Investment Holding Co. adlı şirkete İdari Şartname, İhale Şartnamesi ve firmanın teklifinde sunduğu şartlar dahilinde bırakılmasına; işbu kararın yerine getirilmesi için gerekli tüm iş ve işlemlerin yerine getirilmesi, sözleşme imzalanması vb. her türlü işlemin yapılması maksadıyla idareye yetki verilmesine karar vermiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Luk luk ve diğer gubre fabrikaları düşmanları yarın burda olun sizinle çok pis dalga geçeceğim daha ağır konuşacamda değmez bu sefil yaratıklar için
Buraya yazanların çoğunluğu 66 ve üzeri maliyetlenenler ve endişe içinde olanlar. Düşer diyenlerde de çıkar diyenlerde de mal var. Kiminde az kiminde çok. Bu hiç değişmeyen bir şey. Kimse kimseye sattırmak elinden almak için falan buralara gelip yazacağını düşünmüyorum. Düşsede alsak diye adam gelip burayamı yazacak. Zaten okadar azimliyse şimdiye köşe olmuştur.
1 milyar dolar para lazım demiş bakan .forumdada bu para zaten bulundu denilip 75 milyon satıştan bahsediliyor. milyar nire milyon nire derler adama...şirket kapta bakın bu paranın içinden neler gidecek yazıyor. y.t.d https://www.kap.org.tr/Bildirim/895030
Bakalım beklenti alınır gerçekler satılır doğrumuymuş görecez.senet 8 tl den 68 tl ye ne için geldi.altın bulunduğunu öğrenenler aldı. Altın bulunduğuda kap ta zaten 9 aralıkta açıklandı o sırada 40-50 arasıydı ve yükselemiyordu. ne zaman büyük harflerle küçük yatırımcı 21 inde duydu hemen tavan tavan .bu neyi hatırlatıyor.son vagon hikâyesini olmasın sakın.
9 aralık kap bildirisi https://www.kap.org.tr/Bildirim/892272 y.t.d
Batık şirketler basit bir arsa satıyor kağıt en az 5 tavan serilerine başlıyor Gübretaş 100 ton değerinde altın gümüş madeni bulunan arazinin tek yetkilisi olduğu resmi kap haberi ile cuma kapanış sonrası sitelere düşüyor tv ler de Cumhurbaşkanı ve Enerji bakanı Söğüt ten çok büyük altın rezervimiz var artık Hayırlı olsun diyorlar tüm sosyal medya da gündeme oturuyor tüm tb ler de uzmanlar bu 100 tonluk altın rezervini öve öve bitiremiyor daha ne olsun hisseyi kimler neden taban yapsın ki basit arsa satan bir şirket haberi mi yoksa 100 ton altın haberi mi satın alınır her insanda beyin var zaten kağıdın önü açık zaten hedefi de belli olmuyor mu ???
Gübre ile ilgili yazılan bir yazı gün için de sağda solda karşınıza çıkar .
https://www.bursatv.com.tr/amp/borsa...kale,2288.html
Tarım kredi hisselerinin bir kısmını satması vatandaşın ve çiftçinin yararına olacaktır.Alıntı:
TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOP MERKEZ BİRLİĞİ GENEL MÜD
253.684.606 Lot
%75,95
Buradan elde edilen kaynakla çok daha güzel işler yapılabilir.
Bunu yapmak için bürokratik bir engel var mı?
Engel yoksa yönetim tarafından hangi anlaşmalar :) neticesinde bu karar alınmıyor?
Altın beklentisi %100-200-500-1000 fazladır, onu bilemem...
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya alıcılı başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +6,66 ortalama tahmin ise +6,72 puan oldu.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +13,87 puan olurken, en düşük beklenti ise +2,17 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 33 analistin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
BIST 100 Endeksi, cuma gününü 0,03 puan artışla 1426,03 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(28/12/2020 - 09:18:18)
Dünyanin altini bulundu deniyor ama bir tane yabanci yatirimci uğramiyor ne tuhaf değil mi...bu yabanci göremiyor demek ki..yada çok farkli görüyor...