Teşekkürler
Printable View
Teşekkürler
Korkanlara güle güle.
Hürol hocam, degerli yorumlarınızı rica edebilir miyim. Saygılarımla,
Her gün bir saldırı yapılıyor. Alış satış ama akşam tilki gibi yerine geliyor. Bakalıım ne zaman tilki dönmeyecek. ytdir.
Şu tower haberi ne oldu unutuldu kaldı gerçekten bunu satın aldılarmı ICBCT Yatırım olarak bir türlü netleşmedi kimin aldığı.
Hemen satın alamaz çünkü bilançosu müsait değil, Çin ICBC Merkez satın alabilir, bunlara kiraya verebilir....Mantığa en uygun gelen bu formül....Bence bu sebepten dolayı KAP a olumsuz bildirim yaptılar...
Şu anda kendi plazalarına yerleşmiş diğer bankaların da bu yerleşme hikayeleri 20-25 yıl öncelerine dayanıp, önce arsalarını satın alıp, sonra üzerlerine binalarını yaptırmaları şeklinde yıllarca devam etmiştir..
Şu an temel analize konu olabilecek çok özel bir beklentisi de yok, önümüzde sadece; 4 milyar dolarlık Çin&Türkiye arasında para transferine aracılık etmesi olayı gündemde...Diğer oluşabilecek beklentileri de muhtemelen 2020 de olabilecektir...
Hisse normal teknik analize uygun olarak formasyonlarına devam ediyor, herkesin fark ettiği gibi de, gerek hacimsel, gerekse günlük marjlar açısından geçmişten oldukça farklı olarak....:ok::ok::wave:
Son kapanış dakikalarında 5 üzeri 5,05'a kadar kapatsa idi ful alıma geçmeyi düşünüyordum korkudan alamadım. Bu hissenin üsdatları pazartesi ve ilerisi için neler söylerler. Teşekkürler.
Yani hocam ocak sonu şubat başı için çift haneli rakamları konuşanlar bile var...
Ancak benim görüşüm 20 ilk çeyrek maks 7.20 seviyeyi.. altı olur üstü olmaz.
Ytd.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hürol hocam, değerli görüşlerinizi paylaşmanızı rica edebilir miyim.
Saygılarımla,
Buraya yazan çizen yok mu? Takas paylaşımı yapan?
https://resmim.net/f/7xlchG.jpg
haftalık
Bu satış iştahının sebebi yeni bir yükseliş olabilirmi ?
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hürol hocam, degerli yorumlarinizi rica edebilir miyim? Saygilarimla,
Üstad bu bu hissede yazı çizi çok işe yaramaz. Geçmiş tecrübeler bunu söylüyor[emoji16]. Ne teknik takar ne temel. Beklenti, çinden alınacak uzun vadeli yatırım kredileri. Kanal istanbul için kredi bulmak adına cari fazla cenneti Çin’nin kapısı çalınır mı? Çinliler verir mi para? Bunu ICBCT üzerinden yaparlar mı? [emoji848][emoji848][emoji848] aklımda deli sorular. Birde unutmadan açığa satış yasağı olan bankalar arasında değil. Ayrıca, batık kredisi de olmayan tek banka. sadece sesli düşündüm[emoji16]. Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl hisse ben niye aldım bu hisseyi onuda anlamadım:)Her gün düşüyor...bu hissede uzun süre olanlar bu hissenin beklentilerini daha doğrusu neden ne beklentiyle aldıklarını söylerse bizde aldığımıza pişman olmayız en azından
Sayın yerel, bu hissenin günlüğünü en başından bi çizdir ve hareketlerine bak. Yürek donduran hareketleri var. 1 ayda %100 yukarı, 1 haftada başaldığı yerden %50 aşağı yapabilen bir hisse (geçen yıl 5 tl lerden 11 lere gitti, oradan 2.80 e geldi) . Halka açıklık çok düşük. Üst paylaşımımda bazı bilgiler vermiştim. Yani bu hisse sabır, sakinlik ve biraz yüksek risk iştahı ister. Bol kazançlar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çin ve ABD'den ticaret anlaşmasına yönelik karşılıklı açıklamalar
[https://geoim]
Çin ve ABD ticaret anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu
13 Aralık 2019 Cuma, 18:23Güncelleme: 13 Aralık 2019 Cuma, 19:04
Çin Ticaret Bakan Yardımcısı Wang Shouwen, Pekin'de yaptığı basın toplantısında, "ABD, Çin ürünlerine vergileri kademeli olarak kaldıracak" dedi.
Shouwen konuşmasında, "Birinci aşama görüşmeler önemli gelişme kaydetti.* Anlaşma Çin'in reform hedefleriyle uyumlu. ABD'den ve diğer ülkelerden yapılan ithalat artacak. Bu anlaşma küresel piyasalardaki güveni artıracak.* Bu anlaşma Çin ve ABD arasındaki ekonomik işbirliği için uygun. ABD ile metin üzerinde anlaşmaya vardık. Çin en kısa zamanda anlaşmanın yasal incelemesini tamamlayacak" yorumunu yaptı.
ABD Başkaanı Donald Trump twitterdan yaptığı paylaşımda, "Anlaşmayı yaptığımız için 15 Aralık'ta planlanan cezai vergi artışları yapılmayacak. Çin ile ikinci faz görüşmeleri hemen başlayacak. Çin büyük miktarda tarım, enerji ve sanayi ürünü almayı kabul etti" dedi.**
ABD Ticaret Temsilciliği yaptığı açıklamada, "120 milyar dolarlık Çin ürününe yönelik vergi yüzde 7.5'e düşürüldü. 250 milyar dolarlık Çin ürünü üzerindeki yüzde 25 vergi ise korunuyor" dedi.
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,98 sanki eski Berlin duvarı gibi.Ama oda bir zaman sonra yıkıldı
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,18de 1,1milyon alıcı var ? Ne demek bu?
Arkadaslar 5.37 kapatti, varmi bir hedefiniz.
Beklenen gün gelecekse çekilen tüm stress kutsaldır. Ben aralıkta 5 liranın üzerindeyiz dediğimde bana gülenler birilerinin para kazanmasına engel oldularsa helallik alsınlar..
Cehennem ateşi kul seçmiyor gönderilen herkesi harliyor[emoji111]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hoş geldin ıcbct
https://imgyukle.com/i/VQcvE6
arkadaşım 9 tl den 3 tl ye gelirken niye buradaydın...9 tl de almışsan yani zirvede "zararları kısa kes" diye bir kural var bilmem duydun mu ....zaten 9 tl de almışsan hiçbir teknik ve temel ne dersen boş geçmissin...eğer 5-6 almışssan niye trend dönünce vermedin... tabi bunlar senin sorunun ancak "kazanınca alım/satımcı, kaybedince yatırımcı olunmaz"....bu arada o tarihten veya kısa dönemde bazı senetlerin nereden nereye geldiği de malum...demem o ki illa zararını aynı senetten çıkarmak zorunda da değilsin...