Hocam yazılarınızı seviyorum ama şu herkes, herkez denklemini bir doğru yazmak zor olsa gerek.
herke(z) değil herke(s)
Printable View
İlerleyen saatlerde ön bilgi mahiyetinde telefon trafiği gizliden olur.
MHP den bugun ilerleyen saatlerde yuvarlak cvp lar gelirse ön görüşme inceden olmuş olur.
Rahat olun, gelende gidende bize :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=fAgB8-ZLWjo
Bahçelinin erken seçim çağrısı ile endek %-2 üzerinde nasıl çakıldı. Cumhur Başkanı seçimler 2019 deyince ufak ufak toparlandı. Yüksek Faiz+Yüksek Kur+Yüksek Enflasyon+Enerjiye Gelen Zamlar+ Yüksek cari Açık+Neredeyse 3. Dünya Savaşıona evrilebilecek derecede Jeopolitik Riskler varken Birde Bu gün Erken Seçim çağrısı geldi. Trump bir twet atınca %3-4 arası düşen, erken seçim çağrısı gelince dakikasında -%2.5 düşen borsada riskin duyulmasından 1-2 saat sonra hemen tekrar BİST te pozisyon alınıyor. Benim borsa ve yatırımcımız ile ilgili meşhur bir tespitim var. DÜNYA SAVAŞI ÇIKSA 2 BOMBARDIMAN ARASINDA İNTERNET KAPALI OLSA BANKAMATİĞE KOŞARAK HİSSE ALAN YATIRIMCILARIMIZ VAR. BORSA ÇÖKTÜĞÜNDE ZIR ZIR ZIRLAYARAK FORMDA FERYAT FİGAN EDİP AĞLAMA DUVARINA ÇEVİREN YATIRIMCILARIMIZ VAR. BORSA 100 BİN ALTINA ÇAKILDIĞI GÜN BURAYA GELİP O YATIRIMCIYA KENDİN ETTİN KENDİN BULDUN KARDEŞ ZIRLAMA DİYECEM.
Şimdi beğenmediğimiz trump suriye yi hafta sonu vuruyor piyasalardan , bizim siyasetçiler ne kadar sivri çıkış yapacaksa piyasa açıkken yapıyor .
Dediğim gibi Şimdi Adalet Bakanı ile Bahçeli konuşuyor:)
Bakin mesela bole arena gibi armda gibi kagit bulacam
2 yildir 4 lirada yatan arena canlandi mesela.
Armdada hic endeks duserken dusmedi simdi primleniyor.
Alin diye demiyorum.
Bu endeks dususunde bole yeni kagitlar bulacam.
Mesela endeks 100 bin olacak atiyorum. X bir kagit alicaz yuzde 50 kazanacak yada 2x yapacak.
Adaylarim var ama henuz dogru anı bekliyorum.
Evet bir lafla piyasanın nasıl anası .s. görüyorsunuz.
Heey senin derdin nedir cony
Moral bazmakmi
Yoksa sacro ile bi derdinmi var .bura onun sayfasi bizde onun misafirleriyiz.git kemrelikte oyna uza..bizdende laf yeme hadi.hadii
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bide bunlar devletin başına geçseler..vay ki ülkenin haline vay 1999 daki ortaya çıkan durum bile kesmez...
adam ne ekonomi,piyasa bir b.k bilmezler..
elin gavuru,adamlar sırf hesaplarına gelmiyor diye vede dengeyi kurmak için haftasonu operasyon yapıyorlar...
ahh ahh ..:thumbdown:
Bu yunsa az daha kassa karelle esitlicek valla.
Masallah diyeyim.
Erdoğan, erken seçim ihanettir sözünü daha önce başka zamanlarda birkaç kez söylemiş. Tarih 29 Mart değil...
Yarın sürpriz bir karar da çıkabilir... Belki ekonomik görüntü çok bozulmadan seçime gitmek isteyebilirler...
Yarın Endeks te destek R.T Direnç Bahçeli.:)
Bakalım danışıklı dövüşmü , yoksa gerçekten Bahçelinin kafasındaki sıkıntılardan dolayı mı bunu yarın anlıyacaz.
Madem böyle birşey söylenecek piyasa kapalıyken Cuma akşamı falan söylenemiyor mu ? Piyasa bozucu söz ve söylem nasıl oluyor bugün hepimiz gördük.
XU100 - 240 DK -
Numaralari onemsemeyin. Onlari sadece destek ve direncleri belirtmek icin koydum. Yani siralama bu sekilde olacak degil. 111.500 asilmasi zor bir kale idi ve bugun oradan satis geldi. Simdi 107 bin takip etmemiz gereken seviye.
[IMG]http://666kb.com/i/dsqi4on57io2a2i3z.jpg[/IMG]
Secim mecim muhabbetletini kapatalim arkadaslar.
Bu yunsa deli gidecek accayip hissediyorum.
Artik 6.40 50 dip gibi bisey oldu.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam hani diyorsunuz ya, benim deli gidecek dediğim kağıtlar geçte olsa mutlaka gider. Arkadaşlar bunu unutmasin. Aklıma Ykgyo geliyor. Havanın da etkisiyle toplamaya devam ediyorlar. Er geç düğmeye basacaklar bence.
Sayın sacrosanct üstad bu kervitas bedelsizi milleti gafil avladı sence 85 ten destek bulupta tekrar 129 ları test edebilirmi senin bakışın herkesten farklı ve olabilecek senaryoyu en iyi sen yorumluyorsun. Teşekkürler.
KALB ile...kalpp..Hüü ALLAH..Bunu bi paradan güçten demedim.Kalpler konuşur bazen..
Böyle bazen geceyarısı gezintilerim var , kusruma bakmayın.Bazen coşuyuorum işte ,manyak demeyin..kalb ile..
Daha 1 hafta evvel bu kalin enselilere 120 milyar TL tesvik dagitildi.Ben olsam zirnik koklatmam.Ulan o parayla 4 tane farkli markada Yerli otomobil fabrikasi kurulurdu, hemde alasini uretirlerdi.
Getti milletin parasi :kahkah:
günaydın dostlar,
DITAS takip edenler için, bugün küçük bir temettü veriyor. fiyat hareketlerindeki oynama (temettü kadar düşüş) buna bağlı olacaktır, panik yok.
Ditaş Doğan genel kurulda onaylanan temettü dağıtımını bugün (18/04/2018) dağıtacak. Şirket 1 TL nominal değerli pay için 0.0696388 lira net kar payı verecek.
Günaydın KY dostlarım, tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bugün yapılacak olan görüşmenin sonucunda her şey bahar esintisine döner. Paniğe gerek yok, güç sizinle olsun.
endeks resmen bekleme modunda, renksiz bir şekilde seyrediyor.
öğleden sonra, belirsizlik ortadan kalkar mı, renklerden renk beğenir miyiz bilemiyorum.
ancak, liderlerin görüşmesinden sonra milletvekilleriyle ve parti organlarıyla da görüşüleceği haberinden dolayı, net açıklama gelmeyebilir gibime geliyor (örneğin; "seçimler normal zamanında yapılmayacak, erken seçim yapılacak, ancak tarihine kendi parti üyelerimizle görüştükten sonra karar vereceğiz." gibi).
borsa da belirsizliği hiç sevmiyor maalesef...
Sonunda anladi, secim yohhhhh :kahkah: Roketlesin Bist :bravo:
http://vimpir.com/devlet-bahceli-puskevit-633-I1.jpg
Senin bahçenin de bağının da, Allahım nelere kadir sin.... Offffffffffffffff.