Bugünü de mutlu kapattık, çok şükür...
Tavan olmasında emeği geçen herkesden Allah razı olsun...
Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Printable View
Bugünü de mutlu kapattık, çok şükür...
Tavan olmasında emeği geçen herkesden Allah razı olsun...
Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Hedef bu kadarcık olmamalı ....buraları hızlı geçmeli!
En yakın 6.35 ve 7.65 civarları olumlu sonuç/hedef olabilir ...9.45 ve üzeri vs ise şimdilik ihtimal/fantazi.. ( olmamış senaryonun olumlaması ile yapılan yorumdur. Dikkate almayın -asla ytd.)
Evet kucük parselle ile ilgili olumlu sonuç tahta yapıcı tarafından iyi yönetilebilirse beklentiler devam ettigi için teknik görünüm 9 lü rakamlara kadar uzar ..büyük parseldeki her olumlu gelişme ise filmi bambaşka boyuta götürür 15_ 25 ler orta rakamlar olur ( ancak tek handikap son 10 yıl grafik keskin dönüşlere sahip olduguda akıllarda, )
2000 öncesi hatirladiğım kesintisiz tavanlar dileğiyle...YTD..
Buyuk parsel ile ilgili neler oldu, neler olabilir hakkinda biraz anlatabilir misiniz lutfen? Bir kac yil once iyi biliyordum sonra hisseyi satinca unutuldu gitti. Yaklasik 2 aydir hissedeyim ve beum gibi unutanlar yada hic bilmeyenler icin. Tesekkurler, Saygilar
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mahkeme ile ilgili bilgisi olan var mı?
Ertelenmiş 11. Aya
Aslında keşif vb olunca tüm davalarda ertelenme oluyor...
-7 abartı bir tepki düzeltme oldu...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Düğün günü kaza kurşunu ile yere serilen damat gibi, serildik yerlere..fazla matematik kimyayı bozduğu gibi, fiziği de bozar...ey piyasa yapıcılar başta teb vs gereğini yapmalı !
Forum baya sessizlesmis. Incin top oynuyor demekki hisseye guven kalmamis..
Kimsede yazacak hal bırakmadı. Bu kadar tekniği hırpalamak bana göre çapsızlık, bu süreç 4.30 üzeri karşılaşabilirdi. ...( sözüm, mevcut şu andaki diger koşullar dikkate alınca....) YTD.
Cep to cep iyi salladi spek😅
Mubarek 93 e asilmaz duvar koymus.🤔
Forum o kadar sessizlesmiski ne yorum atan var nede fikir ureten demekki ky pek kalmamis.
Döndük kale gibi desteğe geldik abartılmaz ve buralardan dönerse 10 güne +%15 denemesi grafik var diyor ( pandemi 2 hariç.. ) YTD.. (yatırım tavsiyesi olamıyacak kadar uyuz bir süreç yaşıyor. )Tekraren Y.t.d.
Onu bir an once gorsek iui olacak hocam. Lakin pandemi 2 sanki gelmesede zoraki geyirecekler gibi.😅
O kadar hiss3 gezdim boyle sessiz topik gormedim.
10 güne gider dedik gelmekte olanı getiremeyen bir baskıcıya düştük ne zamana kadar sıkışıcak , böylede sert zıplar ama endex sermayesini boşa geçiriyoruz! Ytd
Pek gidecek gibi gorunmuyor. Ya ziplayacaksa iyi ziplayacak yada buralarda pati cekip duracak.bizde aval aval bakip duracagiz.
https://invst.ly/riwfb
milpa..günlük
OBO oluşumu var..ama daha teyit erdilmemiş
3.85 kırılırda altında kapanışlar olursa OBO çalışabilir.
ilk desdek olabilecek yerde mavi yükselen tirenddir.
OBO çalıştırırsalar hedef 2.56 seviyeleri olabilir
tabi bence.
3.86 görmüş
Bakalım sonrası ne olacak
DİPNOT 24 - RAPORLAMA DÖNEMİNDEN SONRAKİ OLAYLAR
Şirket finansaltablolarında "yatırım amaçlı gayrimenkuller" altında takipedilen ve finansal tablo dipnotlarında dönemler itibariyle detaylı açıklamalara konu edilen İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtdoğmuş Köyü'nde kain 1154 sayılı Parsel'in üzerinde bulunan enerji nakil hatları ve pilon yerleri için Teiaş Genel Müdürlüğü'ne kamulaştırmasız el atma nedeniyle 21 Temmuz 2020 tarihinde tazminat davası açmıştır.
Not: Mahkemeler bitmeden yön belirsizliğini koruyacaktır...
yTD
Bilirkişi Eylül ayında raporunu verecekti. Tam tarih ne zaman, bilgisi olan var mı?
Bildiğim kadari ile şirket hiçbir faliyette bulunmuyor.Çok değerli büyük bir arazi ve çeşitli gayrımenkullerden
oluşan bir portföyü var.Benim kanaatim Doğan bu şirketi eninde sonunda GYO ya dönüştürecektir.Piyasa da herkes
Kasım ayında olan mahkemeye odaklanmışken başka bir kapı açmak istedim.Amacım,mahkeme kararı sonunda belli olacak olan arazi değerini küçümsemek değil elbette.Arazinin değeri şirketin PD nin birkaç katı oluyorsa orada fiyatlamada sorun var demektir.
Hareket başladı.
Cehaletime bağışlayın. Eylül başındada böyle bir hareket yapmıştı, neye istinaden böyle yazdınız ?
Mahkeme 24 kasımda ancak mahkemeye sunulacak bilirkişi raporu eylül de bekleniyor.Mahkeme kararını bu rapor doğrultusunda verecek.Bugun tahtada olan bitenden benim aldığım ,bu pilav çok şu kaldırır.
3 aydır o kadar baygın süreç yaşadıki sanırsın 3.dünya savaşına hazırlanıyor! Bu sürede onlarca hisse giffen paradoksu yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Mipaz da bakalım kımıldarsa "iyi günler görücez çocuklar" modunda, inşallah iyi sonuçlara evrilir🙏