810,000 usd 32 gün vade
Net getiri: 2853 dolar
Ing 4.90
Bağlandı.
Printable View
810,000 usd 32 gün vade
Net getiri: 2853 dolar
Ing 4.90
Bağlandı.
Hoşgeldinli oksijen 100k için kenarda kalan 5000'i hesap dışı tutunca %17.62'ye denk geliyor.
Hoşgeldinli oksijen plus 250k için kenarda kalan 12500'ü hesap dışı tutunca %17.86'ya denk geliyor.
Hoşgeldinsiz oksijen 100k için kenarda kalan 4000'i hesap dışı tutunca %16.83'e denk geliyor.
Hoşgeldinsiz oksijen plus 250k için kenarda kalan 10000'i hesap dışı tutunca %17.07'ye denk geliyor.
Bence kimse düşük veya birbirlerine göre yüksek oran vermiyor. Bu bir trend. Odeabank doktor seviyor, sanırım. İlk çıktığında enpara iyiydi, vakıf kabuğunu kırdı arıyla sıçrama yaptı, marifetli cepteteb'e rakip oldu. Burada bir hesap kitap var. Bu arada sağolun, sizin sayenizde vakıf özel bankacılığı öğrenmiş oldum.
BURGAN,100 k+,32 gün,%19 ankara,temdit.
aktifin bilanço dönemine kadar yüksek vereyim gibi bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. teb marifetli, şeker gece gündüz gibi hesaplarının bile günlük faizi aktifin 18.53 günlük faizi ile eşitlendi. olay risk primi, normal banka bile aktif kadar veriyorsa aktife niye kalayım?
Hangisi en yüksegi veriyorsa orada kalirim. Herkesin kendi tercihi tabi.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef bu hafta haberler kotu hem de cooook kotu..
Tarihe not dusuyorum.
Bugun 29 Haziran 2018
Gulpembe kilosu 8 TL olmus.
Gecen hafta 7.5TL idi pazarlikla 3 kg alip 20 TL vermis ve kilosunu 6.66TL ye mal etmistim.
Bu hafta 3 tane iri gulpembeye 10 TL attim.
2 gun sonra Temmuz ayi basliyor..
Sanirim bu tarihi bir rekor yilin bu mevsimi icin.
Syg,
Burgan vakıfın gerisinde mi kaldı şimdi en yüksek o veriyor sanırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan gunluk halen 16.25 veriyor piyasanin gerisinde kaldi .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasbank P.P.
3 gün ort %19.3
işbank 32 gün için 18 verdi taşımak için uğraşmadım bağladım.
Isbankasinin 18 verdigi yerde 20 nin altina kucuklere gidilmez.
Türk iş gıda enflasyon haziran ayında %1,67 olmuş. Son 2 yıldır haziranda bu oran "- %1.80" idi.
Patates-soğana ek olara ve diğer sebze meyvede artmış. Muhtemelen salı günü gıdada %6'yı rahat geçeceğiz. Üstüne ek vergi artışları, kur geçişkenliği ile otomotiv, haberleşme ile yüksek enflasyon maalesef başlayacak. Kabaca hesaplarsak aylık %2, yıllıktada %14'ü göreceğiz.
Umarım etkin tedbir almayı başarırlar.
vakıfbanktan bugün itibariyle 35 günlüğe 19,15 aldım ve bağladım