Ne yaptim yine, yahu?:notr:
Printable View
6,20 lik doları döviz bürosu gerizekalımı 5,98 lerden satsın. Üstüne 1000 pips spread koysa bile zarar edecek adam.
Damat satıyor işte babasının malı gibi rezervleri, dth ları yabancıda gördü bunu satıyo tr deki bütün varlıklarını nasılsa damat dolarları tanzimden veriyor.
Döviz bürosu en akıllı işi yapmış.
Bırakın hafta sonunu , hafta arası 3-5 bin dolardan fazla çekecekseniz haber vermeniz lazım bankaya
Saatlik kapanis cok onemli
Mutlak suretle 6.0830 - 50 uzerinde olmali
sugosu ilk yorumun mantıklı ama ikincisine katılmıyorum..
kendi gözümle gördüm koca şube ki bu daha önce başka şubede de başıma geldi..
çingene parası gibi çıkartıyoalar 10luk 20lik 1lik toplasan 500 dolar yok..
hangi 3 5binden bahsediyosun
LEVENT kardeşim zamanın da hisse net in müdavinlerindendi ...
Dövizi düşürmek istiyorsak! tek yapmamız gereken şey piyasaya güven vermek.
Bu da liyakatlı bir ekonomi yönetiminin başa gelmesi, yapısal reformların sözde değil özde yapılması, seçim ve siyasi belirsizlik ortamından memleketin bir an evvel çıkarılması ile olur.
Cari açık 589 milyon dolar olmuş...
Bu gidişle yakında cari fazla bile verebiliriz...
Damat çıkar anlatır...
kimsenin bişey aldığı yok ki..
insanların sosyalleşme alanı marketler oldu..
hafta sonu damat tv de diyor k,
tarımda harika durumdayız
ihracat fazlası veriyoruz
eleştirenler hain falan felan
peh
Saatlikte bayrak formasyonu yapiyor goruntusu var
6.10 uzerinde formasyon hedefi 6.20 - 21 seviyeleri olur.
Bence artık o aşamayı geçtik. Şu anda yapısal reformlar yapılamaz ve piyasada güven sağlanamaz ise hangi adımlar ile ölmek üzere olan hastayı bitkisel hayatta tutarız onu tartışma aşamasına geçtik.
Yani önümüzdeki 2-3 yıl yapısal reform olamayacağı belli, liyakatli kadroların iş başına geçemeyeceği de belli. İşte bu durumda hangi şırıngayı alıp vücuda enjekte edeceğiz. Bence bunu tartışmalıyız.
Türkiyeyi Arjantinle kıyaslayanlar 1 TL kaç ARS yapıyor baksın bir zahmet
Hazinenin tahvil ihalesi mazot oldu dolar alıp borsa satmaya.
Dolar yeniden 6.10 uzerinde.
Ben havuza iniyorum siz takip edin 1 kuruş yükselince kaç milyon tl kar yaptığınızı :)
Ulan akşam ergen ergen konuşuyordun, bir gecede büyüyüp mü geldin? Millete çocuk diyorsun.
Şuna cevap vermesek mi acaba , geçmişinde cahile laf anlatmayı başarabilmiş birisi var mı aramızda ?
Farklı bir adam değil ki , ya Ünsal ya Elektrik ya da başka birisi . Söyleyeceğimiz her şeyi daha önce duydu zaten bu ..... ?
Bugun bu kadar cogunlukla yazmamin sebebi gecen MORUK ile tartismamiz dolayisi ile oldu
Cunku beni hak etmedigim sekilde sucladi
Bugun nereden aldigimi da yazdim, grafikte ne gordugumu de
Daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum.
---------------
Su var ki trade icin uygun bir piyasa gibi gorunsede zarar etme olasiligi da yuksek
O yuzden hedefe kitlenenler icin hicbir problem yok dusse de ciksada
Bayrak ilk hedefi 6,1980 gibi.
Hicbir zaman ne dipte ne de tepede islem yapamazsiniz, olursa tamamen sanslisinizdir
Bunun icin hic kafa yormaya gerek yok.
Ornegin ben 6.20 iken sattim. 6.25 direnci olusmustu
5.95 e dustugunde hic almaya gonullu olmadim.
Ama 6.05 uzerine ciktiginda dusunmeden aldim.
Simdi benim zarar etme hakkim var, bu hakki kendime tanidim.
Diyelim tekrar 6.05 altina dustu o halde satarim ve zarari kabul ederim.
Bunu yapmadigim zamanlarda pek mutlu olmuyorum cunku.
Diyelim 6.25 uzerine cikti o zaman pozisyonumu artiririm
Benim stratejim maliyet artirmak uzerinedir, dusurmek degil.
Cunku oyle yaptigimda cok beklemek zorunda kaliyorum, elim kolum baglaniyor.
Ups ... :notr:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3d3feff79.jpg
Kimya bilgim çok kuvvetli değil googleladım. Bu pento adamı öteki tarafa gönderiyormuş. Madem adamı öldürüyor kullanmaya ne gerek var. Hiç kullanmasak ta adam zaten ölecek. Boşuna masraf. Marjinal olarak pek bir faydası yok yani.
Ama şöyle ufak ufak perakende döviz ticaretine yaratıcı çözümler bulsak mı?. Kurumsala dokunmadan perakendeye yani.
Ufak çok ufak.
Döviz bürolarını kapatalim, bireyler bir günde en fazla 10.000 $ alabilsinler ?
Gibi mi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı kutsal kitaplarda çok büyük yanlışlar yapanlar için şu ceza öngörülmüştür:
Ben onların derilerini yakmaya başlarım. Deri artık acıyı hissetmemeye başladığı zaman onların derilerini değiştirir yenilerim.
Böylece hissedecekleri acı yoğunluğu hep en üst düzeyde kalır.
Sabah endojen para dedik. Ama bu endojeni de geçti ostrojen hormonuna döndü.
27.5-40 milyar TL arası bir meblağ şu anki likidite açığına çok yakın bir rakam. Bu enjeksiyon ile likidite açığı kapanırsa merkez bankası para politikasını nasıl idare edecek. Sıfır likidite açığında politika faizi nasıl iş görecek? Yanılıyor muyum?
Fena...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fcd92e9efb.jpg
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı:
Uğur Gürses: Merkez Bankası'nın yıllık karı üzerinden ayrılan 46 milyar TL'lik ihtiyat akçesinin bütçeye aktarılması girişimi varmış; bu para basmaktan farklı değil. Getireceği sonuç da enflasyon ve kur artışına yakıt olmak.
Ben yazdıkça argoya küfüre kaçıyor diye en temizi üstadlardan alıntılayarak, buraları okuyarak ne yapacağım diyenlerinde daha açık görmesini sağlamak amacıyla kendimi böyle ifade ediyim. Bir ülke bu kadar laubali laubali yönetilmez.Alıntı:
Mahfi Eğilmez: Reuters'in, TCMB'nin ihtiyat akçelerinin bütçeye devredileceği yolundaki haberi umarım doğru değildir. Bu para basmak demektir. Kısa vadeli avans uygulaması çok daha namuslu bir uygulamaydı.
Burası çokomelli arkadaşlarım:
The transfer would mark the second recent move by Ankara to tap the central bank's funds to boost its budget. In January, the bank transferred some 37 billion lira in profits to the Treasury three months earlier than scheduled.
"I do not remember the use of legal reserves before. This method came up to stop further deterioration of the budget," the (first?) source said.
"There needs to be a legislation to transfer the central bank's legal reserves. The new legislation is planned to be presented to the parliament soon." the source said.
Turkey's budget recorded a 36.2 billon lira deficit in the first quarter of 2019, according to Treasury and Finance Ministry data. The deficit is expected to reach 80.6 billion lira by year end.
($1 = 6.0510 lira)
bu ülke yönetilmiyor, bu kadar basit saldım çayıra mevlam gayıra.Gara gara düşünen bir ak kitle var karşımızda. CDs 500 ü geçti yazıyoruz adam hainsin diyor.Küfretmek forumlarda yasak. Aksine benim param dolarda da değil, kıçıma borsadan giren zararı çıkarmaya çalışıyorum onda da daha da batıyoruz her gecen gün.Bir de muhattap olduğumuz adamlara bak ya.