Holdingin ederi de 300 m usd mi oluyor o zaman 😊
Printable View
Holdingin ederi de 300 m usd mi oluyor o zaman 😊
Öyle oluyor. Sanki batan geminin malları... Gel vatandaş, dohol e gel...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt bugün yüzde 6 koymuş,tek bir yorum yok.Ne güzel:))))))))
Abi analizi ucuzken yaparsın. Giderken de tutarsın diyecek bir şey yok her şeyi söyledik buradan ne desen sakat oturup ekrana bakmayinca güzel.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla nosfeçağrı kardeşim zamanında çok yazdım bu kağıtda.Borsa da değer yatırımcılığı diye bir şey varsa temel analiz diye bir şey varsa gsdho ve dohol ilk bilançodan sonra tutulamaz.Genelde tek kağıttayımdır biliyorsun benim tarzı,ama dayanamadığımdan bu sefer iki kağıt tutuyorum.Şubatta anlarız nedir ne değildir.
An itibarıyla 25 abd kuruşu...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bu yazılanlar doğru mu?
https://twitter.com/BistBuram/status...83497419988996
şaka mı bunlar ya???
Finansal Duran Varlık Satışı
Y
Bildirim İçeriği
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
15/12/2021
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Evet
Satılan Finansal Duran Varlığın Ünvanı
Doruk Finansman A.Ş.
Satılan Finansal Duran Varlığın Faaliyet Konusu
Tüketici Finansmanı
Satılan Finansal Duran Varlığın Sermayesi
30.000.000,-Türk Lirası
İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih
İşlemin tamamlanması, düzenleyici resmi kurumlardan gerekli tüm yasal izinlerin alınması ve Sözleşme' de belirlenen diğer rutin "Kapanış Ön Koşulları" nın gerçekleşmesi şartlarına bağlı olup, satış ve devrin hukuken gerçekleşeceği "Kapanış" tarihinde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır.
Satış Koşulları
Vadeli (Timed)
Satılan Payların Nominal Tutarı
29.100.000,-Türk Lirası
Beher Pay Fiyatı
0,6667 Türk Lirası
Toplam Tutar
19.400.000,-Türk Lirası
Satılan Payların Finansal Duran Varlığın Sermayesine Oranı (%)
97,00
Satış Sonrasında Finansal Duran Varlıktaki İştirak Oranı (%)
0,00
Satış Sonrası Sahip Olunan Oy Haklarının Finansal Duran Varlığın Toplam Oy Haklarına Oranı (%)
0,00
Satılan Finansal Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
Satılan finansal duran varlığın, ortaklığımızın kamuya açıklanan son finansal tablosundaki eliminasyon sonrası özkaynak tutarları toplamına oranının yaklaşık %0,15 olduğu hesaplanmaktadır.
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
0,18
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
Önemli bir etkisi bulunmamaktadır.
Satış Sonucu Oluşan Kar/Zarar Tutarı
En son kamuya açıklanan konsolide finansal tablolarımıza göre; işbu ÖDA tarihi itibariyle oluşacak "iştirak hisse satış zararı" tutarı yaklaşık 5.957.190,-Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. VUK'a göre tutulan yasal kayıtlara göre ise oluşacak "iştirak hisse satış zararı" tutarı yaklaşık 20.794.180,-Türk Lirası olarak hesaplanmıştır.
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği
Hisse satış ve devir işleminin hukuken geçerli olacağı "Kapanış" tarihini takiben ayrı bir Yönetim Kurulu Kararı alınacaktır.
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
Hisse satış ve devir işleminin hukuken geçerli olacağı "Kapanış" tarihini takiben ayrı bir Yönetim Kurulu Kararı alınacaktır.
Satın Alan Kişinin Adı/Ünvanı
Hepsi Finansal Danışmanlık A.Ş.
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Evet (Yes)
Satın Alan Kişinin Ortaklıkla İlişkisi
Şirket'imizin doğrudan veya dolaylı kontrolünde olmamakla birlikte, aynı hakim ortağın (Doğan Ailesi) yönetim kontrolünde bulunmaktadır.
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
16/12/2021
Finansal Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi
Değerleme Raporu
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlendi (Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
-
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
8.12.2021
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
KPMG Yönetim Danışmanlığı A.Ş.
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
19.400.000,-Türk Lirası
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
Uygun olarak gerçekleştirilmiştir.
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 15.12.2021 tarihinde; tamamı ödenmiş 30.000.000,-Türk Lirası sermayesinde %97 oranında pay sahibi olduğumuz Doruk Finansman A.Ş.'deki paylarımızın tamamının Hepsi Finansal Danışmanlık A.Ş.'ye satılmasına karar vermiştir. Doruk Finansman A.Ş. sermayesinde sahip olduğumuz tamamı nama yazılı, her biri beheri 1.000,-Türk Lirası itibari değerdeki 29.100.000,-Türk Lirası nominal bedelli 29.100 adet pay, toplam 19.400.000,-Türk Lirası bedeli üzerinden satış ve devri yapılacaktır. Satış bedelinin 4.850.000,-Türk Liralık kısmı hisselerin devri ile birlikte kapanışta peşin, kalanı Doruk Finansman A.Ş.'nin kredi alacaklarının tahsil edildiği dönemde, bedel uyarlaması yapılmak suretiyle vadeli olarak tahsil edilecektir.
Bugun doholcü olduk. Biraz ayiciklarin sevdigi hisse Amma su ortamda bu fiyatlarda kalabilme ihtimalini cok zayif goruyorum. Millet doviz tutan sirketler neredeee deyip farketmeden yerimizi ayirttik. Insallah iyi yerlere gelecek. lira olarak bakmak artik yersiz 0.25 dolar uzerine yerlesir ve fiyatlanmalar baslarsa olumlu seyire donecek. An itibariyle lira olarak 3.90 li fiyatlar. Herkese bol kazanclar.
Realitenin öfkeli tokadını suratının ortasına yedi nihayet !
Ciddi bir ayılma gerçekleşir umarım.
Taksimetre gibi bir piyasada uykuya devam
etmesi de tuhaf olurdu doğrusu !
Ytd.
Cok degil 1, 1.5 sene Sonra bu seviyeler hayal olarak kalacak Benim nazarimda. Fakat kisa vade satis baskisi olabilir. Bugun trade ettim dunku aldiklarimi tabana yakin 4 te 1 ini Geri aldim. Alicilarin maliyetleri cok yukarida kaldi. Bir iki gun kirmizi olabilir sonrasinda yesillenecektir. Tabiki sahsi dusuncelerimdir YTD.
Dolar bazında 20 cent.
Dolar cinsinden 0.18 0.15 arasi ölü fiyatlar gozukuyor gozume. Umarim oralara iner.
Kagit bist hareketinden once TL olarak 2.6 larda dip yapmis su fiyatlar Bana komik geliyor. Saholun iki kat yaptigi yerde buna talep olmamis enteresan ama Yan tahtalar hareketlenmeye basladiginda ilk siralarda olacagini dusunuyorum tabi yine de piyasa bilir.
Yapi ve Bofa cuma gunu nerdeyse tepe noktalardan Mali kucakladilar bakalim nasi bir strateji izleyecekler. Aslinda gozlemledigim cuma gunu tam zincirlerini kiracakken dusus darbesini yedi. Tabandaki 2.5 Milyon lota vermediler.
Bizde onlardaki Mala gore sinek kakasi kadar Mal var gerisini agalar dusunsun. :)
Iki ihtimal var gordugum. TL olarak teknik bakisla canagin kulbunu yapabilir kulp dibi kabaca 3 civarindan geciyor. Ardinda 5.5 Lara uzanabilir. Ikinci ihtimal bir zaman Kanal tepesine vura vura Devam edebilir kucuk inis cikislarla. Bakacagiz tahtacisi neye karar verecek.
Tabiki sahsi goruslerimdir YTD.
Özgün bir tavır geliştiremedi
Serseri mayın...
30 yıllık borsa geçmişimde böyle kademeler hiç görmedim. Sanırım robotlar bile Türkiyeyi terketti.
SM-G998B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun cok guzel toplatti tahtaci sagolsun. 3.13 den vermek nedir ya? Hic hesap mi bilmez veren? O kademeden veren arkadasa tesekkur ederim. Kagit 3.1x e gelmis degeri 0.15 cent olmus daha nereye dusecek be kardesim?
Neyse Portfoyun yarisindan fazlasini doldurduk biraz daha nakit var onlari da sikacak firsat verir umarim. Gerci kapanis cok guzel oldu. Arti kapayan nadir kagitlardan. Guzel bir Geri donuse imza atti. Karanlik odada 3 kademe aldilar.
Bugun credit suisse nin alimlari dikkat cekiciydi bedava bulunca Paso doldurdu.
Ben umitliyim dohol den bu calkantili piyasada. Bir Ton dolar var Kasada. Temettu veriyor az cok. Ayriyeten doviz cikisi sermaye arttirimini elzem hale getirdi. Hele bir de erken secim haberi duserse tutulmaz bu.
Tabiki sahsi goruslerimdir YTD.
Sanırsın 18 TL den dolar alıp terste kalmışlar...
Kur 3,70 iken satmadınız mı medyayı
Utanma duydunuz da kalmamış, yuuh !
Cok enteresan. Sanirsin sahol sise gibi iki uc kat gitmiste dusuyor. Girtlak dohol oldum umarim cok bekletmez diyecem ama heralde daha once dedigim 3 u gosterecekler. Bu fiyatlardan dohol u istahla vermeyi de anlayamadim. Neyse yapacak bisey yok bagladigim paraya da ihtiyacim yok varsin dursun bakalim.
Sahsi goruslerimdir Ytd
Taşınan Açıklar, DOHOL da 3.5 milyon lot güzel kar yazmış olmalı,
https://i.hizliresim.com/28f8cld.PNG
Bayiliyorlar ayilar bu kagida. Bile bile girdik. Bana gore erken secim hatta Baskin secim muhtemel bakalim o zaman Kim gulecek. Dolar eylul Sonu kapanis 8.88 su an 13.07 ki Bence dibi 12.5 lar. Kafadan yuzde 40 Kar yazacak bilancoda. Bakalim ayilarin 3 Altina vermeye de yurekleri yetecek mi?
url=https://ibb.co/mhm5Yr5]https://i.ibb.co/c2PhpKh/Screenshot-...ks-android.jpg[/url]
Bozdular tabani. Ya bi fiyatlardan taban mi yapilir bu kagit? Olmaz olmaz dememek lazimmis borsada. Neyse artik kendine yakisan hareketler yapmanin zamani geldi Dohol. Emmi Sen de uyuma yav.
Yok bozmayacaklar. Oyle karar alinmis demekki. Bir kurum bitiyor digeri cikip tabani tazeliyor Allah in belalari.
Haftaliklarda fibo destek seviyesi 2.8. Indirirler mi bilemem. 3 seviyesi destek gorevi gormeli ama piyasa cok volatil. Biraz erken davrandik bugun Mal almakla. Yarin da firsat verecek gibi gozukuyor. Hizli cikislarin hizli inisleri hizli inislerin de hizli cikislari olur. Herkese bol kazanc.
Borsa mı kumarhanemi belli değil a.k.
Delirmis bunlar ya. Baska bir aciklamasi yok. Ustuste taban nedir Saka gibi. Sat Al yapiyorum onun da Altina veriyor. Bir de kopus gapi birakti yukarida. Beli nasil dogrulacak bu kagidin? Isin ilginc Yani tum u30 kagitlar taban. Iyice Les hale geldi borsa. Sonra da yatirimci gelsin. Tepeden 3 gunde yuzde 35 inmis borsaya Kim gelir?
Dolar 8.5 iken gelen bilancoya göre ederi 1 dolar idi.
Dolar 12, Dolar düşüyor diye dohol düşüyor.
Burası borsa, önce aklını sonra paranı alıyorlar dayu :)
Benden tek lot mal çıkmaz alsat filan da yok mal paket oynasın kumda 5 sene mühlet.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.80 ortalamayla geri döndüm, ufaktan alıma basladim.
Emmim sensiz yapamadım emmimmm,sakın terketti sanma, hep aklımdaydın.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben geldim, düştükçe alırım, düştükçe alrim. :)
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende geldim. Bedavadan para dağıtma başlamış. Kademe kademe. Acele etmeden.
bende parmakladım bugün emmiyi azcık genelde o parmaklardı bakalım bu sefer bizim parmak kime girecek al sat değildir emmi şeytandır
Aydın doğanın elinde eylül sonunda 360 milyon civarı dolar vardı ,eylül sonu dolar yaklaşık 8.60 civarındaydı , şu an bile dolardan 1 milyar liradan fazla para kazandı , dolar 18 den 12 lere düştü diye hisseyi 2-3 gündür taban yapıyorlar
kaldı ki bu uyanık adam dolar 18 liradan düşerken o gece bile türk lirasına geçmiş , sonradan tekrar 12.30 doları yerine koymuş olabilir
bilançoya epey var ama durumunu bir süre sonra belli eder .
dördüncü çeyreğin kapanmasına şurada bir hafta kalmış böyle deli gibi hisse satmak normal bir şey değil
Kumarbaz itler çıkmış gibi duruyor...
Çıksada kazanıyoz,düşsede kazanıyoz. Sorun yok
Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk
Sanirim haftalikta 0.5 fiboyu hedefleyecek. Kabaca 2.3 den geciyor. Haftaliktaki kirmizi mum dehset. Artcilari gelecektir diye dusunuyorum. Bugun acilista mecburen kol kestik. Bekleyecegim artik gunluk trade pesinde. Sahsi goruslerimdir YTD.
Bedavaya dolar veriyorlar dediler...
Geldim geri..[emoji23]
Emmim benim..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.