-
TVF: Kamu sigorta şirketlerinin Türkiye Varlık Fonu (TVF) çatısı altında birleştirilmesi projesi kapsamında Güneş Sigorta özsermayesinin %10’unu oluşturan hisselerin *%100 iştirakimiz olan TVF Finansal Yatırımlar tarafından satın alınması konusunda Groupama ile anlaşmaya varıldı
-
https://resmim.net/f/crj9wQ.png
Alıntıdır.Bir arkadaştan.
ICBT
Aracı kurumlar tarafından hazırlanan bilgilendirmelerinpaylaşacagım.Tabiki bulduklarımı.
YTD.
-
her ne ise bu ADİL BEDEL..bizlerin lehine olmayacak gibime geliyor..
nedense aklıma hemen ADİL DÜZEN geldi
-
-
Bakın yanan ormanın yerine ağaçları tekrardan dikmişler .:vk:
Muğla Milas Güvercinlik Koyu’nda sekiz yıl önce çıkan yangında kül olan ve tekrardan ağaçlandırılacağı söylenen orman arazisine otel inşa edildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/y...el-267336h.htm
-
Bugun oynanan ve oynanmakta olan maçlarda çok enteresan şeyler oluyor ..
-
Endeks muhtemel senaryolar için izlemenizi öneririm. https://www.youtube.com/channel/UCJ-...7MLywgQqyleWtw
-
Alıntı:
Originally Posted by
kubilayhan23
Süriye ve Libya harcamaları var ve bunlarla bu ekonomi ile baş edemeyiz.
Üretmeyen ekonomiylede yaşayamayız.
Kuyrukları arayacağız ilerde.
Çünkü o malı alacak paramız ve malda olmayacaktır.
Para basmak zorundada kalabiliriz.
Ki zaten zorunda kalarak para basılmakta yıllardır yine..
Şu son günler bile taze sıfırlardı banknotlar masmavi..
Geçen iki üç yıl bilhassa, yılda kaç tur hem de..
-
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Pazarcık'ta konutu: Kur'an kursunda bir tuğlası olana cennette bir ev verilecektir
Eyi,bi gamyon tuğla da ben göndereyim, rezidansın inakdarını kimden alcez..
Seni din tüccarı seni...
-
Bu diyanet başkanı tam istedikleri kafa afyonu daya oh miss
Bu arada üstteki Ankara il sağlık müdürlüğü belgesi şok etti beni..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
C.ÜNLÜ
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Pazarcık'ta konutu: Kur'an kursunda bir tuğlası olana cennette bir ev verilecektir
Eyi,bi gamyon tuğla da ben göndereyim, rezidansın inakdarını kimden alcez..
Seni din tüccarı seni...
Türkçe si Endüljans demektir. "Orta Çağ Avrupası'nda bir tür günah çıkarma ve ölümden sonra cennete gitmek için Papa'nın sattığı af belgesi."
https://en.wikipedia.org/wiki/Indulgence
Ilk Hıristiyanlık bulmuştur.
-
Alıntı:
Originally Posted by
MedwiG
Bugun oynanan ve oynanmakta olan maçlarda çok enteresan şeyler oluyor ..
Aynen.
Hiç bir şeye güvenim kalmadı.
Olmayan penaltı
buz gibi penaltılar verilmiyor.
-
ALLAH akıl vermiş kullanan yok.
Anlı şanlı böyük adamlar din adı ile köle oluyorlar.
Neredeyse mokunuda yiyecekler bu adamların.:vk:
Kendilerine hayırları olan konuları birde ülke hayrına kullanalarda dünyadaki bu kadar Müslüman ülke zengin olsa kıtlık olmasa.
Savaş etmeden yahudileri ve anjelikan klisesini yok etseler değilmi.
Dua ile muska ile depremler olmasa virüsler olmasa:(
resmen dinlerden soğuttular insanları.
Dolandırıcı,sahtekar,üçkagıtcı,yalancı,düzenbaz,ah laksız,paracılar vb hepsi dinci olmuş.DİNİ kullanıyor.
Jet Fadıl,ihlas finans,endüstri holding vb.
-
Esnaflık zamanımızda, epeyce cami ve kuran kursuna, tuğla parasi vermisligimiz vardır.:yes:
Yüzlerce ev anaktarımın olması lâzım, bir zahmet anaktarlarımı yollasın hiç makbuz saklamadım, cennette mal mal sokakta kalmayayim bu bollukta!:dvr:
-
https://www.linkpicture.com/q/Screen...1_Facebook.jpg
Valla ben bir şey demiyorum, kendisi söylemiş zaten.:oleyo:
-
TFF, Göztepe-Çaykur Rizespor mücadelesinin olumsuz hava şartları sebebiyle ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
-
Alıntı:
Originally Posted by
MedwiG
TFF, Göztepe-Çaykur Rizespor mücadelesinin olumsuz hava şartları sebebiyle ileriki bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
Izmırde kar olmaz dedim ne iptali bu derkene, Selim bey ugursuzunun Rizede olduğu aklıma geldi.:kahkah:
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Izmırde kar olmaz dedim ne iptali bu derkene, ***** bey ugursuzunun Rizede olduğu aklıma geldi.:kahkah:
Haçan şu cüneysulu uşağ mu?
-
https://www.linkpicture.com/q/Screen...5_Facebook.jpg
Hödüklerin bu kadar bol olduğu zamanlarda, böyle fotoğraflar bir nebze umutlanmamı sağlıyor.:bravo:
-
Silopi Cumhuriyet Başsavcısı'nı telefonla arayan bir kişi, Silopi Adliyesi'nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan B.Ç.'nin 4 ay önce definecilik amaçlı 45 kaya kırıcı olarak tabir edilen patlayıcıyı kendisine temin ettirdiğini ve B.Ç.'nin patlayıcıyı Silopi Adliyesi'nde yerleştirdiğini ihbar etti. E.A.'nın ihbarının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla polis ekipleri adliye binasında arama yaptı. Yapılan aramada, Silopi Adliyesi'nde bulunan bilgi işlem odasında 4 kilo 400 gram patlayıcı bulundu. B.Ç.'nin evinde yapılan aramada ise alüminyum folyo içerisine sarılı 1 patlayıcı madde, 3 balya halinde 29 bin 805 dolar bulundu.
-
Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Cümle alem ekibini yollayalım mı ?
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
nikrece
Cümle alem ekibini yollayalım mı ?
Bu herife, cümle alem ordusu lâzım!
-
Cafe Trend&Trade - II
-
Yurdun büyük bölümünde etkili olan yoğun kar yağışı 34 ilde eğitimi etkiledi. Van, Rize, Trabzon, Bitlis, Artvin, Düzce, Giresun, Karabük, Zonguldak, Ordu, Şırnak, Kastamonu, Hakkari, Bolu, Samsun, Bartın, Gümüşhane, Siirt, Batman, Sivas, Erzurum, Aksaray, Kars, Kayseri, Nevşehir, Bursa, Tokat, Sinop, Konya, Niğde, Yozgat, Erzincan, Ağrı ve Adıyaman'da olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.
-
TCMB'nin ticari müşteriler ile ilgili tebliğ ve BDDK'nın finansal tüketiciler ile ilgili yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı
Yönetmelik değişikliği ile ticari müşterilerden alınan hesap işletim ücreti ve hesap açılış ücreti kaldırıldı.
Bankaların aldıkları ücret ve komisyonlar standartlaştırılarak maliyetler düşürüldü.
EFT ücretlerine hem ticari hem de finansal tüketiciler için üst sınır getirildi.
Ticari kredilerde kredi kullanım ücreti yüzde 2 seviyelerine kadar çıkarken yeni tebliğ ile en fazla yüzde 1 olarak sınırlandırıldı.
-
-
Bu yıl 92'nci kez düzenlenen Oscar Ödülleri (Akademi Ödülleri) törenine Güney Kore yapımı Parazit damgasını vurdu. Yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan Parazit, önce En İyi Uluslararası Film ve En İyi Yönetmen Ödülleri'ni aldı. Ardından da geceyi En İyi Film Ödülü'nü alarak kapattı. Herkesin Sam Mendes'in 1917 adlı filmini favori gösterdiği film ve yönetmen ödüllerini Parazit'in alması da gecenin sürprizi olarak tarihe geçti.
-
EFT işlemlerinden alınabilecek ücret, işlem tutarının bin TL ve altında olması halinde mobil bankacılık uygulamaları ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 1 TL'yi, ATM'den yapılan işlemlerde 2 TL'yi, diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 5 TL'yi geçemeyecek.
İşlem tutarının bin TL ile 50 bin TL arasında olması halinde bu sınırlar sırasıyla 2 TL, 5 TL ve 10 TL olarak, işlem tutarının 50 bin TL üzerinde olması halinde bu sınırlar sırasıyla 25 TL, 50 TL ve 100 TL olarak uygulanacak.
-
Alıntı:
Originally Posted by
MedwiG
TCMB'nin ticari müşteriler ile ilgili tebliğ ve BDDK'nın finansal tüketiciler ile ilgili yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı
Yönetmelik değişikliği ile ticari müşterilerden alınan hesap işletim ücreti ve hesap açılış ücreti kaldırıldı.
Bankaların aldıkları ücret ve komisyonlar standartlaştırılarak maliyetler düşürüldü.
EFT ücretlerine hem ticari hem de finansal tüketiciler için üst sınır getirildi.
Ticari kredilerde kredi kullanım ücreti yüzde 2 seviyelerine kadar çıkarken yeni tebliğ ile en fazla yüzde 1 olarak sınırlandırıldı.
Kendileri yarattılar bu haraç düzenini kendilerinide vurmaya başlayınca ellem geri adım atıldı.
Mantıklı ve dahaları yapılmalı.
Tüm işlemlerde bankaları zorunlu kılıp haraçlarıda patlattılar.
Elektriktede bundan çok var.
Kayıp kaçak bedeli
Okuma bedeli vb gibi.Okuma kardeşim okuma.:p
-
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
-
Doğal gaz 5 yıldır her ay gıdım gıdım hala artıyor arada da yüklü gömüyorlar.BİLİNE
-
Okuma bedeli vb gibi.Okuma kardeşim okuma.:p[/QUOTE]
Doğrusu okutma bedeli olmalı bence. Sonuçta bize okutuyorlar ☹
-
Albayrak:
EFT ücretlerine hem ticari hem de finansal tüketiciler için üst sınır getirildi. 6 ila 850 TL arasında değişen EFT ücretleri 1 ila 100 arasında sınırlandırıldı. Her kalemde ücretler 3’te 1 ila 6’da 1 oranlarında düşürüldü.
-
*tüik: Işsizlik oranı kasım döneminde %13,3 (önceki %13,4)
*tüik: Genç nüfusta işsizlik oranı kasım döneminde %24,5 (önceki %25,3)
-
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
british
1766 Büyük Istanbul depremi, neden oldu o zaman deyip, kodumun XXX deye girişecen dingile.
-