o zaman biz niye aliyoruz :)
Printable View
1,5 yıllık kazancım %183 'e ulaştı
Uzun vadedekiler ise 4 yılda amorti etti. üzerine %100 kazanç sağlayacak bu sene temettü ile birlikte.
2019 altın senesinin itici gücü TAHVİL faizlerinin %28-%26'lardan %10 lara inmesidir.
--
burada önemli olan MALİYET ve ZAMANLAMA''dır.
KAP haberine kalan iş günü: 5-6 iş günü.
Syg.
Bu arada aklıma gelmişken: uzun yıllar hisseyi elinde tutan yabancı offshore fon şirketi: METAGE FUND CAPITAL idi.
http://www.metage.com/
ben aslinda sarkastik olarak sormustum, bende tam zamaninda aldim ama senin kadar %183 olmasada karim , bende memnunum
%26 kardayim , hic bisey aslinda tl olarak 7 bin tl . keske para olsada daha cok alsaydim iyi noktadan ama simdilik bukadar duracak ileride dahada arttircacam
guvendigim bildigim hisse ,
Yabancı dediğimiz kişiler, sanıyorum fon ve yatırım kuruluşları. Yani ISYAT gibi borsa, bono, kambiyo işlemleri, altın, maden vs. gibi alanlarda oynayan profesyonel yabancı fon ve yatırım kuruluşlarıdır. Demek istediğim, sen benden daha iyisin diyerek neden ISYAT alsınlar ki.
Maşallah" Allah bozmasın')))
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.20 den vedalaştım göz bebeğim işyat ile. Maliyet (0.65) Belki ileride tekrar buluşuruz. Selam olsun eski müdavimlere. Selam olsun defter değercilere :D Bir kamyon mal boşalttım alana da hayırlı olur inşallah. Kağıdını sattığım foruma da birdaha yazmam sağlıcakla kalın kazancınız hayırlı ve bereketli olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendi düşüncelerimdir. Sadece beni bağlar
Kral uykudan uyandı:)))
devre kesici yedik. tarihe geçtik resmen. 2,39
Düşmediki alayım tüh tüh tüh. Nasip
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba
temettü açıklandı mı?
artışın nedeni nedir bilen var mı?
Keşke tüm hisseler yatırımcısına bu kadar güzel temennilerle veda etse.. İşyat alıpta zarar esip çıkan var mıdır bilmiyorum. Ama şunu biliyorum daha çok şaşıracağız.. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık 2 yıl önce falan burada 075'den alıp 0,90'dan sattığını ve isyat hissesini temettüsü için sürekli biriktirmenin saçmalık olduğunu iddia eden bir arkadaş vardı.. Nerede o :)
37-42 kuruş arası temettü verecek herhalde.. hareketler sert mi sert...
2,60 +%19,82
ve tavan
:halay::halay:
Malesef ben de dayanamayıp 2.54 satış yazmıştım sonra pişman olup tavana çektim gitmez diye, malımız yine gitti.. Yine arkadan baktıracaktır.. Düşerse tekrar alırım demiyorum malum bu meret çıktımı bir daha kolay kolay geri gelmiyor..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Darısı işmen
bence iş bankasın hazineye devri dedikodusundan dolayı kasada ne var ne yok bu sene temettü olarak verebilir...o yuzden olabilir...inşallah hazineye devrolmaz ama ilerleyen günler çok sıkıntılı olabilir...
İlk defa borsada tavan duygusunu yaşadım Allah’a şükür 🙏
Arkadaşım işbankasının chp deki %28 lik pay hisse olarak devredilmek isteniyor,
Banka devredilmiyor bankanın sahibi belli,
İsyatdaki hareketein bunlarla işgisi yok,
Kasadaki nakiti falanda komple devretme olayı olmaz,
Ozaman şirket gayri faal olur.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tavan işyatın tarihinde bir ilkmi? Eskilerden bilen varmı?
Tarihe not olarak düşelim.
https://resmim.net/f/gLIn5J.jpg
Mevzu ne neden butun IS ler yukseliyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konu bu
http://www.patronlardunyasi.com/habe...talimat/231713
Fakat bizimkisi kendi dinamikleriyle hareket etse de etkilendi tabiki
https://resmim.net/f/0xZOMG.jpg
İş bankası ile ilgili konunun bize etkisini Genel kurulda sormak için notlarıma ekliyorum
Muhtemelen beklenen temettüden fazlası açıklanacak. Birileri bizden önce duyduğu için tavan oldu. Artık yalnız nakit temettü mü olur yoksa nakit+bedelsiz mi olur? Hakkımızda hayırlısı bakalım.:)YTD.
Bence iş bankası devletin el koyması gündemde ve iş bankası ve iştirak hisselerini ucuza vermemek istemleri de dolayı yükselmiş olabilir. GM 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hersey cok guzel olacak [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayın Boshish artık yazmaz oldunuz Sizin yorumlarınızı beğeniyordum. Dedikleriniz çıkıyor. Bugünkü yükseliş ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.
Abuk sabuk kağıtlar ciddi bı temettü verimi olmadan yüksek fiyatlarda seyrederken, 40 krs temettü verebilecek bı kağıdın (yatırım ortaklığı olması artık önemli değil) 2 li fiyatlarda seyretmesi bence bı takım kişilere cazip geldi..
Böyle bi operasyon isyatirimdan habersiz yapılamaz..
Kağıdın yükselmesi isteniyor..
Nereye kadar götürürler bilinmez ama kağıdın başka bı boyuta geçtiği kesin..
Yıllarda başka bı şablonda seyreden isyat bu sene o şablonu yırttı..
Benim kişisel tahminim uzun vadeci bı fon bu kağıdı topluyor..
Tabii bu isbankasinin hazine devriyle ilgili olarakta isyat in da önemli bi rolu de olabilir .
Sonuc olarak şunu diycem,
Kimler geldi kimler geçti felekten
Un elerken deve geçti elekten...
Yeni devemizi sevelim ve daha da büyümesini dileyelim...
Eşleşme 3.12
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi