Hayrani ustadim
İyi niyetinizden asla suphem yok
Siz de benim gibisiniz
Ama dedim ya turk insani okumayi sevmez
Ozet bilgi sever
Mesela
Bist costu
Mesela
Viop coktu
Mesela
....
Gibi
😀😀😀
Printable View
Biz maalesef fişek ve şelale terimlerine alışkınız.
Bir bankadaki yatırım fonumuzu başka bir bankaya transfer edebiliyor muyuz? virman gibi mesela
Ben aes alirmiyim hic 😀yok bende
Ustad bak afoyu ciktim aft yi cikmadim
Dusuncem su yonde
Abd borsasi bu borumu
Cokerse eger
Korona virusu korkusundan ölü taklidi yapar...
Pesimden gelmis 😀😀😀😀
Gmr ve TTE cuma öğleden önce satış vermiştim cumaki kapanış mi bu gun ki kapanıştan mi satacak mi
Param Yok Kafam rahat [emoji847]
ABD kaya gazı yöntemi ile dünyanın en büyük petrol üreticisi durumuna geldi.
Eskiden ABD petrol satın almak zorunda idi, artık kendi kendine yetiyor başka ülkelere satıyor.
Ama bu kaya gazı çok pahalı bir yöntem petrol fiyatları düşünce zarar yazıyor doğal olarak bugün yüksek ihtimal eksi olur abd borsaları.
Dayanamayıp aes alacağım galiba herkes panik halindeyken al, bollinger bandı ve rsi değerleri yerle yeksan olmuş bir iki güne toparlar bir parça petrol.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak portföyün petrol fonu var ona alım gönderdim.
Alım,satım için fonlarda T+2 , T+3 gibi günler var.
Tefasda işlem gören fonlar içinde böyle valör tarihleri varmı .
iyi ozmn yırtım bu günden
Param Yok Kafam rahat [emoji847]
Faizler düşük diye teknoloji ağırlıklı fonlara yatırım yaptım. 3 hafta oldu. Fonları araştırıp girdim. Bu kadarını hesap etmemiştim
ABD Borsa Endeksi vadelileri fiyat düşüşü %5i aştığı için işleme kapatıldı.
eas fon için 50 k alış verdim hayırlı olsun vatana millete
gerçi ne kadar güvenilir ayrı mesele ama halil Reçber bu sabahki analizinde petroldeki bu düşüşün kimsenin işine gelmeyeceğini ve toparlanma olacağını, altında uzun vadede yükseliş beklese de kısa sürede yaşanan hızlı yükselişlerin ardından bir süreliğine aşağı doğru bir düzeltme olacağını, dolarda da yavaş yavaş aşağı eğimle birlikte 5,99'un test edileceğini, kırılacak olursa da biraz daha aşağı seviyelerin gündeme gelebileceğinden bahsediyor
Milano borsası -%9 civarı
Üstadım AES portföyünde petrol ETF'leri bulunduruyor. Yani petrole yatırım yapan fonlardan oluşan bir fon sepeti fonu. Amerikada işlem görüyor çoğu Amerika kapanışı önemli fiyatta. Buralardan alınır mı AES ? Rusyanın tavrına bağlı diye düşünüyorum. İçeriğinde bulunan fonlar aşağıda.
BNO
CRUD
DBE
DBO
OILK
UCO
USL
USO
Son iki haftadır piyasada yaşanan düşüşün arka planında piyasa ile merkez bankalarının sürtüşmesi var gibi.Özellikle avrupa merkez bankasının hiç bir şey yapmadan olup biteni izlemesi gerçekten garip.Fed piyasayı yönlendirmek ve toparlamak için hamle yapıp diğer ülke merkez bankalarınında eşlik etmesini bekliyoruz dedi.Ama avrupadan dişe dokunur bir hamle gelmedi.Piyasaları toparlamak için yeni bir parasal genişleme hamlesi gelecektir.Avrupa hafif toparladı ama hala dişe dokunur bir gamle yok.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi mevduatcida bukadar cesaret
Yurek yemislik masallah
Temkinli olmanda fayda var
Baliklama daliyosun
YTD.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.