Yok üstad bu elemanın 80.00 e karşı bir alerjisi var. Psikolojik eşik değer herhalde.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok üstad bu elemanın 80.00 e karşı bir alerjisi var. Psikolojik eşik değer herhalde.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekleriz hocam, bölünme olmasaydı 2200 tl edecekti bugin. Bunun ekurisi konya 7500, beraber yol gittiği egegen 11100 . 3 yıl önceki bölünmüş fiyatı nin bile altında bu enflasyonda. Patron para bende diyir ama her an kontrolü kaybedebilir. Neyse bekleyeceğiz. Yapacak bisey yok. Ytd
Bugunki üst tavanimiz 79,4 galiba0 , Allah bereket versin. Bizim için küçük, enişte için dev bir adim:)
Endeks 7500 den 8750 oldu bizim enişte 70 den 80 e anca gelebildi. Sever ufak alım ileri uçarak geriye gitmeyi
80 olduğunu görmek güzel.
Darısı 100 e.
Ama endeks rekor seviyesine gelmesine rağmen Kartonsan in halen, 100'un yüzde 25 gerisinde olması da ilginç.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yıl enflasyon verisi geldi. %65, bizim enişteyi gene teğet geçmiş anlaşılan 3,5 senedir neredeyse aynı hatta %10 düşüşte:)
Patron çıldırdı:))
Bugünkü artık essfinkine şu kaçırmak ama neyse bekleyeceğiz bakalim altından ne çıkacak. Adam uckagitcinin önde gideni olmasa taşı tarağı toplar giderdim. Eskiden enflasyon bankadan.yoktu uzun süreye yayabiliyordu operasyonu ama işler ole.degil zan ikimtarafi keskin bıçak. Sanada banada ayninisliyor enişte. Unutma azdan az.coktanncok gider.. ytd
Senin eskiden takildigin kankiler (konya, eggen, bfren) uzamislar gene bugünde
Keşke.erken yapmasaydın şu bölünmeyi dimi, pismanmisin:)
Gerçi sen oradanda voleybol vurmussundir ama düşünsene bugün 14000 den işlem gorecektin .. akla.zarar. şimdi 79, bölünme olmasa.2000 kusur..
2020 de bu hisse 1/50 bedelsiz bölünmüştü diye hatırlıyorum O günden bugüne bölünme fiyatının bile altında işlem görüyor eski günlerine dönmesi dileklerimle
Ytd değildir
27 aralik 2020 de 1/25 olarak bölünmüş. Şu an bölünmüş fiyatın altında. 3 senedir enflasyon ile mücadele eden tek hisse sanirim:)
Enişte keçiye sakalını kestirir.ne inatçı çıktı, bari bisey olsa bu sikismanin sonunda. Sadece gaz çıkmasa yani:)
80 üstü tutunamama hastalığı var. Yada öyleymiş gibi yapıyor:)
Gene endeks yükselişinin altında, Allah akıl fikir versin..
Şirketi biri enisteden satın alsa da kurtulsak bu bunaktan:). Ytd
Egegn 14000 oldu bu hala 2000, bolundigunue bin pişman olmalısın..
Bu hisse 2020 ve öncesi fovari hisselerimden biri idi bölünme sonrası çıkmıştım bu gün bir miktar ile tekrardan portföyüme ekledim umarım çok uzun vade bekletmez
Ytd değildir saygılarımla
Enişte yıllardır karton isiyapıyorsun, kes ,bük katla falan. Sıkılmışa benziyordun bu isten! , sat şunu şöyle global bir kartoncuya da hisseye biraz hareket gelse. Basittir valla. Uyuzlugunda bokunu çıkardın...
Enişte seni tebrik ediyirim valla, fiyatı burada baskilamayi nasıl beceriyorsun
Enistebgene bi beni tutmayın demiş ama bırakmamışlar :)
Minik adımlarla işin pokunu çıkarmaya devamki:)
Endeks 9000 oldunuz 81 e ite kaka zor geldik. Hız basdondurucu valla:)
İşlem hacmi çok düşük, bu miktarlar la yıldız pazara biraz zor çıkar.
Kartonsan un yatırımları nedir, neden düşmüş, bilanço analizi benzeri bilgiler varmıdır diye bir bakayım dedim, Kepetto' nun boş yorumlarını okumaktan sıkıldım bıraktım. Arkadaş formu gereksiz yorumlarla doldurmayı bırakta gerçekten işe yarar bilgiler arada kaynamasın
Eski arkadaşlarından heber getirdim. Konya 9000, eggen 14600:)
Tutmayın enisteyi:))
Yoksa tavanmi, yohh canim:)
Ne naz yaptın, yapıştır işte tavana, bölünme öncesi fiyatın 2200 hala, aeggen 15000 oldu. Yazzikkk
Enisteninde ne yaptığı belli.degil, topluyirmu yoksa topluyorum ayağı ile sazan mi avlıyor. Enişte işte her ikiside olabilir. Yzun süredir biriken enerji vardı dolayısıyla patlama kaçınılmazdı. İs enişteye kalsa yavaş yavaş yukarı sürerdi. Ytd
Nihayet:))
Tavanı bozdu endeks geri gelince...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enişte koptu gidiyor, ellerinden kaçırmışlar anlasilan:))
Bakımdaki hattın açılması ile zarardan kara gecis sozkonusu sanırım. İllada yükselişi reel biseye bağlamak gerekirse:)
Ama büyük resimde gördüğüm. 3 senedir böyle bir enflasyona karşın fiyatın ayni kalması.. gerçekçi olmayan bir durumdu. Düzeltme yapıyor olması bana daha akla yatkın geliyir. Ytd
İyi dayandı valla:)
Beklemiyorum
Buraya kadarmış enişte, sal.gitsin:)
Daha öncede yazmıştım 120+ kapanış olmadan böyle in çık eğlenip dururuz:), ytd
Uçtu gitti diyoruz ama hala konya nin 1/100 ünden az. Yani, 1/25 bolundumeseydi bile konyanin çeyreği etmeyecekti. Geçmişi hatırlayanlar bilir. Konyanin 1,5 katiydi bir zamanlar. Çok değil 3, 3,5 sene önce..
Son düzlükte bakalim dümeni nereye kıracak eniste