Dovis ve altindaki son vergilerden sonra paranin tek adresi kaldi o da Bist midir??
Syg,
Printable View
Dovis ve altindaki son vergilerden sonra paranin tek adresi kaldi o da Bist midir??
Syg,
Beklenen haber geldi
https://paraajansi.com.tr/hazineden-...-aciyor/15371/
Syg,
https://i.hizliresim.com/VvTmsK.jpg
Ben de kuyumcu der geçerim de aslı sarraftır, farkını biliyon mu len sen deyen olursa deye, bilgi verdim.:oleyo:
Sarraf,eskidendi...Reşat ,Hamit neyin onnarı bilendi.
Kuyumcu,bildiğin mahalle esnafı...
Salağına çakmayı sokarsın..:oleyo:
Sarraf,ağır abidir...
Kuyumcu,alır satar..
Atatürk bu forumda tartışmaya açık değildir .. Sakin olalım ..
Atatürkü tartışmıyoruz konu israf ama ısrarla konuyu oraya getirmeye çalışıyorsunuz
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyide böyle bi dönem içinde israf deyince aklına Atatürk heykeli, savarona gelmesi tuhaf. Varlık yokluk savaşımızı kazandıran lider için ne yapsak az... şimdiki şahsın israflarını görmeyip heykelden yattan dem vurman doğru değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güya İstanbul Finans Merkezi kurup ülkeyi finans merkezi yapacaklardı. Geldiğimiz duruma bak, bütün finansal enstrümanlara hergün vergi geliyor, yabancılar ülkeyi terkediyor. Sadece yüksek bina yapmakla finans merkezi olacaklarını zannettiler, şimdi ele güne avuç açıp dolar,swap vb için dileniyorlar...
Kendine dindar diyen bir insan Ölmüş bir insan ( ATATÜRK ' ü zaten ağzına alamaz da ) hakkında konuşamaz. O konuşanın islamiyetle alakası olmadığı gibi, müslümanlara düşmanlığı vardır. Alb. Lawrıs gibidir. Bu tiplere cevap bile verilmez. İt ürür, kervan yürür.
Bakın kambiyo vergisinin sebebi neymiş. Yerseniz diyor.
https://www.youtube.com/watch?v=aDd5iRGaMAU
Direkt muhatap aldıklarım dışında kimse yazdıklarımı alıntılamasın,çok pis kırarım..
Muhatap derken,sokup çıkarmak yane..
O değil de, burada bu kadar insanı aptal yerine koymaya çalışıyor dombili, sanki biz esas amacının israf değil, Atatürk'e giydirmek olduğunu bilmiyoruz!
Adam haklı...
Forumcunun derdi reyting,sevsinler...
https://twitter.com/hashtag/NecipFaz...BCrek?src=tren
Neredeyse trend topic olacak gumarbazın başlığı.:kahkah:
Atatürk ; Bugün Nüfusu 85 milyon olan Türkiye Cumhuriyeti ne, bu Millete, rahat uyuyacağı milyonlarca yatak armağan etmiş... Bırakın da, Bu Milletin de ona bir yat armağanı olsun...Konu kapanmıştır..Nokta..
Bunlar kesin muhalif troller. 3-5 kansız hariç; bu ülkenin tek birleştirici gücünün Atatürk olduğunu herkes bilir. Böyle bir dönemde "israf" adı altında subliminal mesaj verip, olayı da Atatürk'e getirerek hem ortak değerimizi hatırlatıyor hem de yakın zamanlarda yapılmış israfları hatırlamamızı sağlıyorlar. Kullandığı resimler, üslubu, bilinçli olarak Atatürk'ün ilk harfini küçük yazma gayreti takdire şayan :)
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ATATÜRK ' e saldırmalarının nedeni; ( üst akıl- sevrciler ) geriden gelen gençlere ve devletine hizmet eden , vatanseverlere gözdağı vermektir. Vatansever şöyle düşünmeye başlayacak ;
- Bak şu millete, evlenip çoluk çocuk yapmaya bile vakit ayırmayan, hastalandığında yurt dışına tedaviye koşacağına '' beni Türk hekimlere emanet ediniz '' diyen, üzerine 1 kalem mal bile geçirmeyen, cephe de '' haydi asker önden koş '' demeyen en öne geçen bu kahramana bile bu millet sahip çıkmıyorsa , bizim anamızı bellerler diye düşündürmek istiyorlar.
- Böylece , milletin birlik olma özelliği kırılıcak, kutuplaştırılacak ve bir daha istiklal savaşı benzeri örgütlenemeyecek bir Türkiye yaratıyorlar. Bu amaçları için yine bu milletin fertlerini kullanıyorlar. En acısı da bu yöntem
Eyi artık canımız sıkılmaz troller bollaştı, sover sover rahatlarız.:he:
Trol yokluğu da bir dert aslında, ben de dahil ahali birbirine sarmaya başlıyor.:yes:
Ben bir iki lokma tıkıştırıp geleyim, trol görürseniz şimdi gelecek dersiniz.:kahkah:
Birinin birini sevme sebepleri biri yada ikisi yüzündendir .
Ya kendilerinden bir şey görüyorlar ,
ya da kullanabilecekleri bir şeyi,
ya da kendilerinde eksik olan bir şeyi görürler
ve ona yakın olmak isterler .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sığır o parayı cebinden vermiyor Menderes, milletin vergisinden veriyor!
yönetim mi değişti yahu
niye af çıktı
ipini koparan gelmiş
genelde rusya da olurdu bu
koministler siyasi suçluları içeri atar.gulağa gönderir
katilleri tecavüzcüleri dışarı çıkarırdı.
Alman topçusu roketleri gönderiyor,
Dolar yüksesin networkü önce şaşırdı,
Sonrasını izliyoruz. .
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dumannige hocam, hoş gelmişsin.
Gelir gelmez ortalığı tozu dumana vermişsin. :oleyo: