paragözün kıymetini bilemedik geldi burda emlağı övdü halkı övdü...
bas shortu bak keyfine...indikatör gelmiş...
yok varlık fonu yönetiyormuş atom bombası atılsa düşmezmiş...
adamın aklını aldılar...
Printable View
paragözün kıymetini bilemedik geldi burda emlağı övdü halkı övdü...
bas shortu bak keyfine...indikatör gelmiş...
yok varlık fonu yönetiyormuş atom bombası atılsa düşmezmiş...
adamın aklını aldılar...
Emekli bayram ikramiyesine zam yapmadılar, onun yerine bence oy getirecek başka alanlara verecekler. Üniversite öğrencilerine 1000 TL her dönem başında harçlık gibi bir şey de olabilir.
çarşamba satış bekleyenlere, herkesin beklediğini yaparsam ben malı nereden götüreceğim dedi pala..
100 endeks 2400 görmeliydi... 3 gündür orayı bekliyordum... ve sonunda değdirdi çekti...
Savaştan bu güne 6 haftadır alıcı aradı ama bulamadı. İlk 4 hafta milleti Garan'da kitleyip diğerlerini yürüttü..Son 2 hafta Garan'a gitti diğerlerine hafiften vermeye başladı ve Garan'a dün haber geldi..
Şu an Garan'ı tutup diğerlerinde ne var ne yok sokuşturuyor. Yine terse yatırdı:)
Tek kural hocam millet ne düşünüyorsa tam tersini yap ama büyük para ile değil en fazla 200 bin civarı..Vallahi ihya olursun.
Karanlık oda da verebilirler, alacak olan da bir iki gün bekler bence.
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/uupupko.PNG
Zayıf elden satış var havası verip millete yedirdiler bence, son tepkilerdeki kazancı da komisyona verdim.
Bence kimsenin mal aldığı falan yok…
Fezaya çıkmış…
Herkes bekliyordu oda boşluğa verdi
Bu kadar longu varken ,herife yakışan en zirveden uzlaşmaktı.
Atom bombası olayı...
benim dünden beri yazdığım yazılara bakmamışsın ortak :)
ben günlükler al verdi demedim ki... yazdım dün gece... saatlikler al verdi ama, günlükler satta diye... bugün de bakmamışsın yazdığıma galiba.... 2770 de saatlikler sat verdi demiştim... sen günlükleri beklerken ben aynı fiyatlarda 9000 puan yaptım :)
Sn Abka herif için farketmiyorki
Sonraki vadeye taşıyacak.
Kişisel tahminime göre herifin pozlarının %80 i karşılıklı.
% 20 gerçek poz olur SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şhortculara Bi nefes SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz kurunda Çanakkale geçilmez stratejisi var, önümüzdeki seçim iktidar için varlık yokluk mücadelesi haline geldi bence.
Figen Özavcı kurdan çekinioruz dedi.
Turizm vs ile bu yaz atlatılır ama enerji fiyatları düşmez ise kış çok zor olur, belki de yakın zamanda seçim hazırlıkları vardır, herif marj oluşturuyordur.
GARAN'da dün 100 milyon lot devir vardı bugün de 100 milyon lot devir olmuş.
Bankaların fiyatlarrı buna göre belirlenir. Uzun vade görünüm olmadan ancak ufak para girer çıkar bence.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1024011
Yabancılar bedavaya garantiye konuyor
İş güç okuyamıyoruz ki. Sorun değil benim için düşmesi ben adamın anektarını almaya oynuyorum.
Robotları şey ediyorum, bozuyorum. Pala şaşkın kim o uyuz Ağustos vade 3018,00 400 adet alış yazan tebrik ederim malı kafasına yedi. İyi puan verdi şerro.
Teb taşınıyor ama maliyeti kötü gibi.
Teb kardeşimiz
Mevcut vadede 50.700 long kapamış
Yeni vade de 54 bin long açmış.
Şimdi bunun karşı bacakları kim
Yine kendileri.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
viop endeks ile spot borsa endeksi arasında 300 puan var.vade sonuda geldiğine göre bu farkın kapanması gerekmiyor mu.kapanmadığı oluyor mu.ona göre short açmayı düşünüyorum
Eşit sayılır nerede 300 var
Toz şeker çuvalı 1100 olmuş diye duydum
nabiyoz simdik..gaşınma gipraşma otur mal mal bekle indigatörüne guveniyok simdilik,bazen işe yarayacağı tutar..%5 daha geber lahn endekiss bozuntusu söz bi daha gelmicem..
Rusya ingiltere elçiliği nj vururuz demiş
Birde bu zelensjj ikide bir cernobilden bahsedip.duryor kendisi havaya ucurabilir .en çok zararı Avrupa ya olur sanırım
Polonya ya gaz akışında kesmiş .
Her an piyango vuracakmış gibi hissediyom avrupaya
brehh arkadas kabız oldular kıçlarinda bağsur cikti aralik vadeyi normalden yukari da tutalim diye ıkınmaktan :) ne kiymetli longunuz varmış,sal sal sal bak ohhhhhhh bi rahatlama gelecek ki sorma..
https://img.godmode-trader.de/charti...30/5962952.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Ayıyla oynanmaz
Qvrupa Bidene çok güveniyorlar ama adam hayaletler le tokalasiyor,