Fed de onlara avansimiz olsun :) hesapta yoktu..
Printable View
Fed de onlara avansimiz olsun :) hesapta yoktu..
Referandumda sonuca gore borsada değişiklik nasil olur?
Şu an borsanın en güvenilir kağıdı fener.
En azından dibi belli :D
Sacro üstad banvitin kapanış fiatı biraz korkuttu yarın için ve orta vade için banvit hakkında bir yorumunuzu alabilir miyim. Cevap vermesenizde size her zaman teşekkürü bir borç bilirim.
103000 e ne kaldı şurda
Zirvelere giderken kazancimiz ile kislik depolama, Bal aldik, cevuz aldik.Ayular'a bisi kalmadi.
Gaymakta olsa fena olmazdi simdi :kahkah:
Ali Koç Fener başkan adayı 2018
2 ay yatay gari sacro. Yarin atlayan atlayana😂😂😂 ama atlayin lan 2 yil icinde burdan alan adamin zararina cikma ihtimali milyonda bir bile degil
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dibin dibi vardır..34 dip mi simdi..:)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gubrf’ye de bak hocam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
s.a bol kazançlar
delürmüş bu ayular haftaya sakinler mi acep :whistling:
Orge çizgiyi kırmazsa haftaya haraketli olabilir.
https://i.hizliresim.com/PO5M9N.png
33-33.50 en dip noktasi olacaktir hissenin. Hatta bjkyi yenerse 35 alti tarih olabilir
Ben zaten neyi en dipten almaya niyetlensem asla oraya gelmez o kagit. Buda bir indikator usta,dip kesin gorulmustur yoksa ben alirim kaderime ters😂😂😂
pazartesi fener günü olur mu acep:)
https://i.hizliresim.com/ByZpjD.jpg
gübre fabrikaları üzerine acemice deneme çalışmam. kanser edici hareketleriyle topiğinde küfür eksik olmayan güzide hissemiz kısada bitik gözükse de orta-uzun vadede iyi gibi.
grafik dolar bazlıdır. kırmızı renkli çizgi 100 günlük HO, yeşil çizgi 200 günlük HO. kırmızı çizgi yeşilin üstünde kaldığı sürece fişeklemiş görüntüsü var. son hacim barları güzel dolu dolu.
Çok etkilemez anca 36-37 seviyelerinde tutunmasını sağlar öyle 40-45olmaz uyuz eder
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmaz. Daha 33.50 den alacaz😂😂😂
Ben idari değişiklikten bahsettim yönetime talip aday, siz ise bir maç kazanmaktan bahsediyorsunuz 1 maçla şampiyonlukmu garantilendi de 35 altı tarih olsun. Şahsi fikrimdir.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim tarih olabilrlir derken ki mantigim su. Eger hacimli alimlar baslar ve hisse 40 ustunde al sinyalleri vermeye baslarsa bi daha 35 altini gormez. Ama bunun icin teknikte epey sert yukari ve hacimli batlat lazim bize
Fener bir buçuk yıldır düşmediği için yükselemiyor.
GS ve BJK deli ralliler yaptılar. Çünkü güzel düştü ve güzel yükseldiler.
BJK galibiyeti ile ky ye yine mal yikacaklar.
Fener 28 TL nin altını görmediği sürece rally beklemiyorum. Yükseliş olabilir, ancak tepki mahiyetinde olur. Ancak rally dediğimiz %100 gibi yükseliş olmaz.
Bence senaryo endex geneli ile birlikte bir düzeltme ve sonrası deli rally. Rally nin tepesinde bir bakmışsınız Ali Koç ün adaylığı vs... Ky yine tepeden atlar.
Sayın hocalar bu seviyelerde alım fırsatı oluşan birçok hisse var diyebilir miyiz yoksa bu aralar borsadan uzak mı durmak lazım tecrübelilerden çömezlere yardım lütfen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstad lar Endeks. Referandum nedeniyle çakıldı. Yeniden hisse alımı için neresi beklenebikir acaba
doğru zamanda doğru senet lazim
ali palabıyığı kote edelim bu endekse
******** evladı
s.a üstad ayular çok kızmış :)
Usta cevap verirsen sevinirim yarışmaya gs yazmışsınız fener erteledimi yükselişini