Hehheh, iyi iş. Sifir araba hedefliyorum..
Printable View
Hehheh, iyi iş. Sifir araba hedefliyorum..
Ayrica Big abiyi seviyoruz.
Endeksi EREGL ile yapmıyorlar ki bu aralar sindoma..
30 oldu diyelim..
gerisin geri 90 derece dönemez mi..
bitti mi..?
2 si arasındaki bağı anlamadım hakikaten..
Haa diyelim EREGL de yanıldık 6 ay sonra hala 35 tl de...
endeks pekala da 10.000 olabilir..
SASA HEKTS ı eski fiyatına çekse mesela kaç olur endeks..?
tek soru ?
sasa yı inceden 109.500 aşağı bırakıyorlar 107.700 bütün tahtalarda aşağı butonu basılıyor:)
bademler burayı halletmeli önce
Sasayi 80'lerden almayı hedefliyorum. Bakalım gelir mi..
Bugün kuduranlar listesinde arclik ford ttkom taosa ve şişe oldu, bizim tüp mazut, lemur abinin petkimi bile daha fazla fışkırttı
SISE Doğalgaz indirimini fiyatlıyor olabilir, birileri ENKAI aldı ısrar ile o da 3 santrali doğalgaz ile işletir eğer doğalgaz ucuzlar ise.
şişe en yüksek kapanışınıda yapacak gibi :).. iyi akşamlar ... portf ayarladım .. 9 çeşit hisse var ..yarına kısmet bakalım
sayım devam problem yok ..
Ttkomu tavana kitlediler
sasa yı aşağı bassalar patronun dediği fiyatlara , eregl 30 lara kim götürecek 10000 bandına .
sasa ve hekts olmasa pıst 100 = 3900-4000 bandında idi hesapla anlarsın.
şuanda endeksi yukarı götürmek için devreye sokmadıkları tahta kalmadı bak bakalım pıst 100 nerede 5.500 geçemedi.
bu yüzden sasa gerekli pıst 100 de senin rakamlar için , eregl gerekli en geride kalan tahta önümüzdeki dönem kullanılmaya endeks ağırlığı ve hikaye anlamında uygun tahta , gundi geçen ay şirketler 5 milyar satış yaptı birileri aldı , sen şirket sahibi olsan önümüzdeki dönem sattığını nereden alırsın .Bu yüzden yaptığın analizler RTE kalacakmış gibi olduki seçilemedi , eksper in çıkaracağı hasar tespit ağır hasarlı çıkacak onuda hesapla , gelenler ilk önce faiz yukarı yapar hem dolar hem enflasyon ayarı için borsa düşer ha yabancı gelecekse %100 üzeri dolar bazlı yükselmiş borsaya mı gelir %30 düşmüş ABD borsasına bu yüzden albeni yaratmak zorunda kalınacak , buda benim düşüncem.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Canını sıkma sindoma abi, senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir
Bankalar var (full badem onlarda artık)
TUPRS TTKOM ASELS SİSE KCHOL SAHOL PETKM TCELL GUBRF
Say sayabildiğin kadar..
EREGL sene başından beri geviş getiriyo ama endeks tastamam 2000 den 5500 e geldi..
Tamam SASA konusunda haklısın ..
Etkisi büyük..
Çok adı çıkmış idi..kalafata çektiler onu da sindoma..
Tıpku geçen senenin GUBRF ları gibi..
Geçen sene 80 tl mi ne zirvesi (2021)
Bugün 240..
SASA nın 180 üstünde en az 1 zirvesi daha var önümüzdeki aylarda..
HEKTS da keza..
Kapanış resmen kudurarak olmuş bu arada..
Yarın da 2+ cepte ..
Seneyi en tepeden kapayacaklar gibi duruyor..
6000 hedefini şubat 7500 olacak güncelliyorum..
BIST30'dan Telekom ve Vestel çıkıp, Alarko ve Odaş giriyor. Çıkanları yukarıdan girenleri düşükten başlatmak isterler yeni döneme. Endesk mühendisliği var.
2019-2021 yan kağıtlar 2021-2022 ana kağıtlar bundan sonra ki süreçte de yılların ezik kağıtları gider yan kağıtlar daha fazla risk oluşturuyor... ulan ttkom 6 dan sise 6 dan vardi :) sasa 5 ten aksa 7 den yok ya kısacı olmak mallik
thy,
odas
kchol,
sıse,
eregl, dün alındı 40.20
akbnk,18.88 maliyet
petkm dün alındı 18.85 maliyet
sasa 158-160 arası satılıp - 105 den yerine koyuldu bir miktar
en tepedekiler maliyetler çok düşük ve 2 tanesi yüklü pozisyonlar .
ben hisseciyim bozkurt benim açımdan sıkıntı yok .
etinden,sütünden,tüyünden tahtanın hareketine göre yararlanmaya çalışırım.:wave:
https://i.hizliresim.com/ztlnbzd.png
EREGL 43.60 üzeri HAFTALIK kapanışlar formasyon çalışır.
hedef 54.75-59-60 bandı.
dünden beri özl den soruluyordu analizimizi koyalım .
Karanlık odada hisseler ortalama %0.20 artmış gibi, millet tedbirli davranmış demek. Normalde düşüş oluyor.
Millet kripto ile borsa ile vs uğraşıyor. Pek dizi seyretmiyorum bu konuda dizi veya film var mı yeni.
Zamanında Türkinvest'in sponsorluğunda borsayı da içine alan dizi vardı. Kadir İnanır'lı gözlerini ekrandan ayırmayacaksın şeklinde film de vardı.
2008 miydi neydi..
Yine RTE kaybedecek dedikleri bir seçimi kazandı idi..
O zaman şunu dedim idi.(resim belli oldu idi iyicene)
Tayyip asla ama asla muhalefet olmayacak..
AKP iktidarı anca ve anca ..
a. AKP içden bölünürse.
b. İç savaş / dış savaş
c. Kendi istekleri ile (şaka şaka) yada RTE nin vefatı durumunda biter..Bir hastalık durumunda da yerine geçecek adayı işaret edecektir..
Başka da bir ihtimal yoktur..
AKP = Devlet olmuş durumdadır..
Şimdi..
Rusya AKP yi destekliyor..
Araplar keza..
Her ikiside AKP kaybederse amerikancı alamancı avrupacı batıcı bir ekip gelecek farkında..
Rusya babamızın hayrına mı erteledi gaz borcunu..
Araplar birden bire neden MB ına dolar parketmeye başladı..
128 Milyar dolarımız nerede?
Ha doğal gaz borcu da asla ödenmeyecek..
Çıkan gazdan büyük ihtimal gaz olarak verecez adamlara..(bu benim iddiam..başka bi yerde bulamazsınız)
RTE nin karşısında şansı olan tek aday bence İMAMOĞLU idi..Onu da bugün yarın yargıtay jet hızı ile onaylar SS de şakkadak görevden alır..
Ya yapamazlar edemezer..
Buzzz gibi de yaparlar..
Ortalık karışık eder..
a. Hiç bişi olmaz.
b. Karışırsa RTE nin lehine..
KK ın karşısına ben çıksam kazanırım
Mansur ise çok iyi bir 2. adam..asla lider olamaz..
10-12.000 borsa projeksiyonum tabikide RTE iktidarda kalacağına yönelikdir..
Bugün de yazdım..
Seçimden sonra da borsa hafif hafif aşşa süzülür yada doları 60 tl ye çekerler borsa hızına yetişemez!! çaktırmadan servet transferi tamamlanır borsacılardan dolarcılara yine..
Hatta doları yılbaşından itibaren bile hafif hafif gıdıklamaya başlarlar diye düşünüyorum..
Bunun sorumlusu da her zaman ki gibi CHP olur..
Bi posta da oradan oy kaybederler..
Hala shortcu kaldı mı bilmem ama dayı yılı en yüksek tepeden kapatmaya kararlı keza xu 30 da tavanlar dolu. Short yapanlar malesef mazot olmaya devam edecek.. bugün tofastan vurduk bakalım yarın ola hayrola..ytd
Al sana TA..
https://i.hizliresim.com/o7gwzl2.png
FROTO..
Keza ARCLK de de mevcut buna benzer bi yapı var..
Her ikiside 3Ç bilançolar beklentilerin altında!!! geldi..
FROTO 330 ları yaktı idi o gün..
Bugün 520..
2.5 ay bile olmadı..
O çizgi altı bitti bu iş durumları 2019 öncesinde kaldı..
Döner alırlar..
Ne oluyoruz dersin..
güzel abim, yalan yazıyorsun demiyorum yanlış anlama. aşağıdaki örnek sadece açıklamak için.
goebbels der ki "bir yalan yeterince tekrarlanmışsa, o yalan gerçek olmuştur"
dün erdemir-kardemir ikilisini rampaya oturtmak için epey uğraştılar, olmadı. ama anladık ki çok yakında olacak.
bence tek soru var: pala hangisini daha uzağa fırlatacak?
bak ben gübreyi 5 liradan alıp, %100 kar ettim diye 10 liradan satmış adamım. aynı şekilde doası da biden seçildi ekonomi çok duruldu diye sattım. sadece 2'si şimdi milyonlarca lira ediyor. ben sağlam zopa yiyip dersimi aldım. :rules:
boşuna dememişler dayak cennetten çıkmadır :)
BBHT'ye Kocaer Çelik çıktı, biz ürünlerimizi güneş paneli kuranlara ve madencilere satıyoruz, dışarıdan da talep var, en iyi yılımızı geçiriyoruz dedi. İrlanda'da şirket kurmuşlar, ABD'den talep var diyor, zamanında hazırlık yapmışlar vs. Tabi kapasitesi az ve spesifik bir talep var.
Öte yandan diğer çelikçiler süreki TV'de durum sakat dışarıya karşı önlem gerekir vs diyorlar. Uzun vadeli bir çok hisse ucuz ama diğer hisseler oynarken kilitlenmekten korktukları için insanlar girmiyor olabilir, günlük al-sat yapıyor. Bir ara sera yatırımlarında çelik ihtiyacı olacak dendi orada durum nasıl bilmiyorum.
Dün portföy uzmanı, gelenler 60-70 bin lira ile geliyor, çok paralı adam gelmiyor dedi.
viop yapmıyorum artık..
hissedeyim..
eregl (petkm ile değiştirdim idi) ve halkb var..
bir kağıtta hedef vermem o kağıdı taşıdığım manasına gelmiyor..
burayı okuyanlar edenler var..şubattan beri up up up borsa diyorum..
Şimdiye kadar yanılmadık..
Ha kime ne etkisi oluyor diyebilirsin tabi de..
Orası tartışılır..
Ama ben bırak da gördüğümü yazim..
Kimse ye sataşmadan yazıyorum (arada sindoma hariç..:P )
Bana göre Kardemir ve Erdemir çalışanları ve diğer çevresi ile kritik iki şirket, seçime doğru hareketlenmesi lazım. Seçim takvimi belirlensin tekrar detaylı incelenmeli.
Sen bu dediğine dayak mı diyorsun.
Dayak 21 bin bilmem kaç.tan 8 binlere inerken zaten full pozda olup
bir de üzerine alabildiği kadar krediyle 18000 lerden kağıt alanların yediğidir.
( Ben değildim, bi arkadaştı :cool: )
o arkadaş dün tatildeydi hesapta
çünkü eşi otelin termal havuzundayken o lap top başındaydı.
:)
Arkadaslar yarin yeni vadeye gecilecek ama aradaki puan farki 3000 nasil eslesecek kafama yatmadi var mi fikri olan
Müthiş gündü.
Sabah ima etmeye çalıştım.
Haber beklentili ve hikayesi olan Tofaşâ€™ı tavanladılar.Hem de bağıra bağıra.
Dün spekülasyonu çıkaran kurum alışta olunca millet tavanlayacak diye aldı ve Bofa basınca bütün günlükçüler panikle kapanıp kağıdı 146 lara getirdiler.
Bugün tavan.
Elim maksimum kaldıraçtaydı, bir kısmını verip rahatladım.
Tcell ekledim gün içi ve asels ler devam.
Petkm kaçırdım ama yerimde yoktu.
Kısmet.
Herkese iyi akşamlar.
Demir çelik için bir sorum olacaktı, şimdi yükselir diyoruz da kullanım alanının %60’ı inşaat, %35 ulaşım/makine sektörü dersek..
100m2 için 4 ton lazım, bir araç için 1,5 ton (tabi petrol aracı için, yoksa elektrikli araçlar da benzer i 1,6 ton ama 600kg kısmı batarya vs olduğu için 1 tona düşer).. Kabaca değerleri yazdım da..
1 daire = 3 araç (petrol) = 4 araç (elektrikli )
Türkiye 2021’de 1,5 milyon konut yapılmış (kabaca 6 milyon ton demir/çelik)
Türkiye 2021’de 1,3 milyon araç yapılmış (kabaca 2 milyon ton demir/çelik)
Konut artışı mı bekliyoruz, yoksa araç artışı mı? Elektrikli araç için bakır daha cazip değil mi?
Yükseliş bana cazip gelmiyor da, ben düşüş beklerim..
Burda çelikler hakkında konuşmak kolay
Gidin Bi dergahına
Orda ifade özgürlüğünüzü kullanın...
Sağlam gelene 1 lot Ereğli
Madenlisinden..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle kontrollü borsada olduğunuzu unutmayın 29 liradan 43 bandına ne ile geldi baktınız mı .MADEN .Bu aradaki fark dışardaki çelik sektörü kötü iken yapılan pirim işte sistem bu hareketi yaptırdı isminide MADEN koydu.
43-60 arasındaki hareketide TEMETTÜ koyar veya hrc fiyatların yukarda bir banta oturur , çin vs derken tahta 50 üzerine çıkar siz yine yukardaki temel analizi yaparsınız sonuç olarak endeks ağırlığı yüksek hikayeside var kullanılmak üzere ve piyasanın gerisinde kalmış buda benim sizin temel analizinize karşı kendi seneryom olsun:)
Cevabınız için teşekkürler lakin "kontrollü borsa" olmasa hiçbir şansı yok, virüs zamanı 9$'dan tüp toplamıştım lakin yenilenebilir enerji yüzünden onu 39$ beklemeye karar verdim ama çelik için pek şans var diyemem, onun yerine bakır işine kaydırdım yaz aylarında..
Not; önce ki yazılarınız çok doğru ama "kontrollü borsa" olmasa düşüş derim..
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
14s
Bahçeli, doğal gaz keşfine inanmayanların doğal gazının kesilmesini istedi
https://bit.ly/3VvTO2D
geçen burada inanmayanlar vardı doğal gaz olayına
adresinizi bırakın oraya:)