Yok Ham cokelek'ten ornek verdin ondan seettim.
5.000 silahli ulkucu hazir kosede bekliyor, haberin olsun..:)
Printable View
Geçen Reha başkan ile Güneysunun anlattığı olay hiç yorumlanmadı. Reha başkan rakı sofrasına Ayhan başkanı davet ettirmiş. Ciğer gelmiş Güneysu sadece tadına bakmış Reha başkan görmüş sadece Ayhan başkan anında süpürmüş. Meyve tabağıda aynı akıbete uğramış. İkinci ciğer gelmiş vs. Reha başkanım aç kalmış muhtemelen diğerleri de aynı akıbete uğramış. Tarih olarak Ayhan başkanın gençliğine mi denk geldi bilmiyoruz. Ana anlatılanlar dehşet verici
Seçim gecesi kkm iptal olur diye bekliyorum Pts serbest kur rejimine geçeriz. 90-100 milyar dolar nereye park ederse etsin tehlikeli arz etmez. Hemen ki kur da 40-45 gibi salınım olursa çoğunlukla almaya cesaret edemezler. Giren para o ara girer.
1 Nisan da kur 40*45 arası olsa. Kkm iptal edildi varsayımıyla. Girenleri MB 40*45 den toplasa. Bunlar da %45 faize gitse. USD 60-65 fiyatının da görmeyeceğini varsayarak ilerde hem kur hem faiz düşer. Enflasyonu TÜİK ayarlar
Bu arada bir markete uğradım bugün. İthal muz fiyatına baktım göz ucuyla.
Kilosu 98 TL yazıyordu.
Hızlı adımlarla uzaklaştım oradan.
Ciğer iki tabak başkanım muhtemelen diğerleri en fazla tadına bakmış Reha başkana tadına bakmak bile nasip olmamış. O sadece tabağı görmüş ona şükrediyor. Bende bulundum rakı masasında ben içmediğim için ilk saç kavurmayı tek başıma yedim baktılar onlara bir şey kalmıyor iki tane daha saç kavurma geldi bu sefer ayrı ayrı geldi. Ben yine süpürdüm. Sonra masada ki kuruyemiş ve kavuna daldım. Arkadaşın biri kavun tabağını çekti bunu da bitirme diye. Benim içtiğim bir bira o da zorla iddiayı kaybettim g.tü kurtarayım diye. Bir ara wc ye gittim rakı katmışlar içine. Artık bir duble mi vardı bilmiyorum. Onu içtikten sonra g.t gidiyordu az kalsın. İlk ve son defa içtiğim için baya çarptı beni. Bor daha götürürlerse ne iddiaya girerim ne de bişey içerim. Ortalıkta ne varsa onlarla ilgilenirim.
Adam burnunun dibini görmüyormuş, solunda yanında oturuyordu ikisi de.:dvr:
Benim ki masum abi. Ben fetonun Hastanesi'nden ayrılmış iş arıyorken oldu. Akşama kadar yürüyerek iş aradım aç karnına. Onlarda rakı masasına sen de gel dediler. Karnım çok açtı. O sebeple masada peynir hariç hepsini süpürdüm ilk turda ikinci turda ayrı geldi onlar 6 kişi ben tek. Ne geliyorsa bana ayrı onlara ayrı geldi. Hesapta bir asgari ücret kadar gelmiştir o gün.
Eyvah eyvah yine mi Muz..
Biz ihtiyar halimizle 70'likleri deviriyoruz, bu zıptıkçı delikanlı nerede olduğunu 2 dubleyle bile hatırlamıyor:kahkah:
Ben de ise başkanın göbeğinin zekatı bile yok, ondan Sn. Güneysuya b.k atıyor.
Selim bey, görmüş geçirmiş adamdır rakı sofrası adabını bilir, bu dağdan inmiş ise,
daha bismillah demeden, masada ne varsa sildi süpürdü.
O gün siz Ayhan başkanı güçcük bişi diye hafife alınız başımıza ondan bunlar geldi. Herkesin kendinizi gibi biliyorsunuz. Bu canavarı daha önce yerken görmediniz. Belki geçen haftaki masada da baktılar bu süpürüyor hesap kabarık gelecek erken kalktılar yoksa o hesap 4500 gelmezdi.
Ömer Bolat ticaret bakanıymış, yeminlen ismini bugün duydum.