Kardan mı yüzde 10?
Printable View
bu yaz egeye tatile gidenin aklına acırım...
işkence görmek istiyorsa gelsin..
denize gitsende çare olmaz.. denizden kafanı çıkardığın an pişersin. kumsalda otursan ateş esiyor.
temmuz ağsts herzaman daha da sıcak geçer.
otele gidiyorsan eyw. bişey demem kapalı yüzme havuzu varsa !
gece de çıkar gezmeni yaparsın.
:drunk::drunk:
Bugün de hacim tırt.
Cemal Enginyurt
@cenginyurt52
·
12s
Gözlerindeki Şimşeği anlayamadık.
Şimşek ocağımıza incir ağacı dikti.
Hakkını helal et Nebati.
buda güzelmiş:)
yunanistana 7 defa gittim, son zaman dolaşıma sokulan şu kadar hesap ödedim hikayelerinin tamamı yalan.. yunan ekonomisinde tek sektör var- turizm.. mitsotakis nasıl mutluydu reisle anlaşırken, topukları kıçına vuruyordu
batıya yanaşma stratejisinin bi parçası- bu yunana çekilen kıyak.. mavi vatan retoriği de rafa kaldırıldı.. bu durum kasıma kadar devam eder, trump seçilirse bütün bu strateji çöpe atılır.. herşey- hatta şimşek dahil- yeniden gözden geçirilir.. tabii kasıma kadar global vaziyet çok tehlikeli, trump gelmeden abd devletini elinde tutan neocon-küreselci tayfa her tür deliliği yapabilir, rusyanın fazla üstüne giderler ve rusya cevap vermek zorunda kalabilir, çin için de geçerli bu.. gerilimi arttırmanın yöntemi ilk etapta bir false-flag operasyonuyla olacaktır, mesela naziler kendileri bi nükleer patlatır ukraynada ve ruslar yaptı diye yaygara koparırlar.. falan.. son derece tehlikeli bi 4 ay
vergi gelmez borsaya......yazın yanınıza....abd ki gibi borsayı halka yaymaya çalışıyorlar....bizim gibi ülkelerin dolarizasyon ve altın gibi ürünlerden az buçuk kurtarmaya çalışıyorlar....arjantin ,brezilya, vs ülkelerin ortak noktası halkın döviz ve altına sarılması....bu kısır döngü hep aynı olduğu için devalasyon her zaman bu ülkelerin kaderi olmuş.....
ne dolar düştü ne enflasyon...
üstüne faiz arttı...
amarigaynan londralı godamanlara üstüne birde eşek yüküynen faiz veriyoz şimdi...
eeeyyy londralı...
seni kim atadı türkiyeye..:drunk::drunk:
tüm kısaları kapattım şimdilik, long oynamayacağım.
Bekleyelim.
11765............Longgggggggggggggg......hadiiiii bakalım....
londralı sömürgeciler bizim faiz oranımızı kıskaniyeh...
bulmuşlar bizim gibi bedava para dağıtan bankayı... oh mis...
:drunk::drunk:
shorta çok yüklenme var, 11.900 üstüne atıverir bu, illa shortçuya sokacak.
GARANTİ BNK gibi hissen olacak..hep rallide..
Badem bofası gelip ak spor bank alıyor zincirleme hareket başlıyor bankalarda onlarda kurnaz likilite olan oyun alanı içinde ip atlamak istiyorlar:)vagonu sonları kkm ci dolu hazır ismarlama raporlarda dolu program doğru giderse bankalarda 2025 satın aldılar
işler çok bozuk tokatlı içerde homurdanmalar var sen onu bırak RTE örtülü ımf politikasına ne kadar daha sabreder onu takip et.Piyasaya üflenerek yapılan ateş ölçme işleri iç siyasette ne kadar sulandırılıp halka yansımaya başlarsa londrada ekonomi programını anlattığın keş parayı sevenler derneğinin önündeki çalım burada sökmemeye başlar .
@EMLAK, sözü beğendim ve biraz değiştirerek Whatsapp profilimde kullandım bilesin :cool:
Ateşleri ateşlere katarak gel.. denizleri denizlere katarak...
hadi halk kır artık şu 20 lirayı...
pala malı sıktıkça sıkıyor..
mal bukadar sıkılırmı dayu... kökünden koparıp tutup pencereden fırlatmaz umarım :drunk::drunk:
:drunk:
11821...............tekrar Longgggggggg ....hadi bakalım......pala eşeği.....
Bıraktığım gibi hala.
11.900 üstüne alır diyordum. Saat 15:00'in ilk 15 dk'lık barına kadar beklemeye devam.
Short açacağım ama dayının bir elini anlamak lazım.
Şimşek kurtarıcı misyonu ile göreve geldiğinde şunu yazmıştım Kemal derviş ten sonra gelip ekonomiyi kurtarmış misyonuna kanmasın kimse derviş verilen ımf talimatları ile içinden geçmişti bu iktidar bitmiş yoluna girmiş bir ekonomiye geldiydi.
Şimdi amaç sene sonuna kadar toplantılar,faiz,süslü cümlelerle devam turizm istenildiği gibi değil şuanda Temmuz da ne olur bilmem buradanda tokat yersek ımf muhabbeti başlar zaten örtülü onun politikası uygulanıyor.
14 Haziran haftasındaki yabancı işlemleri açıklandı mı?
Ne kadar hisse işlemi olmuş vs...
Ben göremedim.
endeks hafiften hareketleniyor......
Turizm de hesap 60 milyar dolar gelir üzerine yapıldı.
şimdilik ulaşım sektörü bunu onaylamıyor:)
Piyasa ne yapıyor endeks ağırlığı 1. sırada olan thy yerine 2. sıradaki bımas la oynuyor .
bımas sat thy ala döndüğünde turizmde bir hareketlenme var derim ama kuşta hala satışlar var