Gençler teknik 30tl gösteriyor. Trend çizgisi alti kapanış yaparsa çıkış kollamakta fayda var. Erken inmenin de bi alemi yok. Ytd diyelim başımız ağrımasın
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Gençler teknik 30tl gösteriyor. Trend çizgisi alti kapanış yaparsa çıkış kollamakta fayda var. Erken inmenin de bi alemi yok. Ytd diyelim başımız ağrımasın
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarısını verdik artık artarsa düşerse ne ala... Kaç seneyi yedi çöp etti parayı...
Dönüşü de sert olacak dikkat edin, eğer kottan çıkma falan yoksa.
Edit : 18den aldıklarımı da çıktım, tavan tavan 20den 29a gitti, mantıklı değil.
Dönüşte de devre keserler umarım...
Bunun gibiler diğer sitede var dogru bunlar bize az bile 50 olması lazım 100 olması lazım diğer gıda lara bak öyle konuş boş yapma
2017 kasım zirvesine ulaştığı için yalpalamalar başladı. 2.5 yıllık çanak tamamlanmış oldu. 2017 zirvede trene atlayanlar maliyetine gelince satıp kurtulmak isteyeceklerdir. Bu düzlükte geçilirse sırada 35 lerin olduğunu düşünüyorum.
Kralsin kral aslanim benim 30 dedik oraya geldin
BANVT=29:28 %9.99 Bazılarına kapak olsun dün bi dünya atan tutan eğer onun lafı ve gazi ile bugün düşük ten satan olduysa vebali onun olsun
Daha düne kadar hisseye ana avrat söven sen bu gün başımıza piri sultan kesildin. Sonra çıkıp çoluk çocuğun rızkı gibi bir kelam ettin. Ama sana şunu söyliyeyeim. O kapağın yüzünce parçalandığınıda görürsün sen. Nasıl bir insansınız arkadaş. Ben bu hisseye gireli 1 hafta 10 gün olmuş. Aldığım yerde yazmaya başlamışım. 27 TL hedefi var demişim. Peki ya sen? Formu biraz okuyup dedim o günlerde , hakaretten başka bir yorumunuzu görmedim. Kalktım burada bilgi paylaştım. Siz hakaret etmeye devam. Birde utanmadan rızıkdan bahsediyor. Yok tavandan satmış ta tekrar almış. Siz bildiğiniz kumarbaz olmuşsunuz hala atıp tutuyorsun. Ben sattım Senin olsun hepsi...
ya arkadaslar tüm gıdalardaki cıkıs dunya geneli abd tutun diğer ülkelerin gıda endexlerine bakın hepsi zirvelerini gecti bizimkisi anca xgıda zirveye gelmek üzere bu tavanlar bu gidişlerin grafikle felan alakası yok dünyada fabrikalar durdu sayılır abd gıda endexleri cok iyi gidiyor ve avrupa sokaga cıkamıyor üretim durmus gıda insanların temel ihtiyacıdır ülkemizde bile gıdalara zam geldi yukselişte grafik yok su kadar edermiş boş abd gıda endexlerine baktınızda ve diğer ülkelerin zaten neden bizim gıdaları ucusta oldunu anlarsınız ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az birşey aldım bendeki şans ile artık düşebilir hisse dikkatli olun.
ytd.
29.520 de sabitlendi kıpırdamıyor 10 dk dır ilginç.
Yaktım alayınızı hahhaha
Yarısını satmıştım bugün geri aldım patladı😂 Neyse hepsimi satıp çıkıyorum bir 3 sene daha bekleyemem.
Gıda hisselerinin çoğu taban taban herhalde karını alan yoluna bakıyor...
Sabah tan kari aldik 30 hedefim vardi uzerinden verdik gidalar doygunluga ulastilar tesekkurler banvit :)
Evet Tavukcular siz ne yapıyorsunuz bakalım. Salı gününden sonra beraber bir kümese girip bir bakalım bakalım bizim tavuklar yumurtlayacak mı?
Bol kazançlar...
3 AYLIK TAKAS
http://flashresim.com/upload/MTVlYWYwODU1ODg5MDg.png
[emoji2] GüzelmişGM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 Capital portföye ekledi yükseldi, çıkardı düşüyor.
29larda tavan yapıp bozup iyi mal dağıttılar, daha yükseğe çekerler mi muamma biraz.
Canlar merhaba.
Kümes e girelim mi?
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi kimse yok burda
Kümes bizi beklemiş meğer [emoji1]
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banvit (BANVT, Negatif): Şirket 2020 yılının ilk çeyreğinde 34,2mn TL net dönem zararı kaydetmiştir. Bir önceki yılın aynı döneminde Banvit 13,6mn TL net dönem zararı kaydetmişti. Satış gelirleri ilk* çeyrekte bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,9 oranında artan* şirketin, satış maliyetleri ise %12,4 oranında artmış ve buna bağlı* olarak brüt kar da %44,2 oranında gerileyerek 49,4mn TL'ye* gerilemiştir. Aynı dönemde operasyonel giderler %11,9 oranında* azalırken, diğer faaliyetlerden 12,6mn TL gider kaydedilmiş ve bunlara* bağlı olarak 1Ç2019'daki 0,6mn TL'lik faaliyet karından 1Ç2020'de 22,7mn TL faaliyet zararına geçilmiştir. 16,1mn TL'lik finansman* gideri sonrasında vergi öncesi zarar 38,8mn TL'ye yükselirken, 4,6mn TL'lik vergi gideri ardından şirketin net dönem zararı 34,2mn TL* olarak gerçekleşmiştir.
Banvit zarar etmeye başlamış demek. Şaşırdım..
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi